Нешка Робева: Слави Трифонов не познава народа си, утре ще съжалява

Идват нови лица, но със стар манталитет и мислене, убедена е тя
19 юли 2021 10:40, Анисия Иванова
270

"Ние наистина не можем да бъдем народ. Населяваме една географска ширина и това е. Всичките надежди на народа ни, че нещо ще се промени, че новите лица идват... Идват нови лица, но със стар манталитет и старо мислене. Чух обръщението на г-н Слави Трифонов към народа. Той казва: Вие ме познавате, и е убеден в това, което иска да направи. Но той не познава народа си. Този народ, който днес му ръкопляска по концертите, утре ще го накара да съжалява стократно, че се е заловил с нещо и не го е довел докрай." Това заяви в студиото на "България сутрин" легендата в художествената гимнастика Нешка Робева.

В скорошен пост във Facebook тя призна, че не е гласувала на предсрочните парламентарни избори на 11 юли.

Още по темата

"Това ми е вторият път, в който не гласувам. Твърде сложно става едно гласуване. Да си преместваш регистрация, това трябва да се облекчи. Апатията, която обхваща народа ни, някак и мен ме притиска. Този предстоящ живот вече не е мой, той е на младите хора, които трябва да се усещат българи и удобно на своята земя. На президентските избори ще гласувам. В момента най-стабилно стои г-н Румен Радев",
обясни Робева пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ политиците ни се държат толкова фамилиарно и дори просташки, че губим усещането, че държавниците ще могат да ръководят държавата. Робева иска политиците ни да вдъхват доверие.

"Започнахме Прехода с твърде неподготвени хора и изведнъж всичко се зачеркна. Поставиха под един знаменател този, който е работил добре и този, който е злоупотребявал. Нямаше приемственост. Ние нямаме потомствени политици", категорична е най-добрата ни треньорка по художествена гимнастика.

Робева сподели още, че е объркана след представения от Слави Трифонов проектокабинет. И отбеляза, че Николай Василев, чиято кандидатура за премиер набързо беше оттеглена от "Има такъв народ", е човек с опит в администрацията и управлението на държавата.

"Не може всеки, който е бил в управлението, да бъде сатанизиран. Така се подхожда и към ДПС. Зад тази партия също стоят избиратели. Кои сме ние, започваме всички други да ги изхвърляме, защото не гласуват за български партии. Защото не им вярват! Харесва ми министърът без портфейл. Трябва да се отдели специално внимание върху ромската общност. Впечатли ме наблягането на знанието на много езици. Да, трябва да знаят английски и задължително руски. Каквито и дипломи да представиш, тук въпросът е какъв е опитът", посочи Нешка Робева.

Според нея Слави Трифонов е избързал с представянето на хората, които трябва да управляват държавата.

"Искам да видя мисълта за народа и държавата. Категорично не е уместно в момента да се дава път отново на неолиберализма - силният изяжда слабия. Битува мнение, че всеки може, ама е мързелив. Не е така. На едни природата е дала повече. Тези, на които не е дала, трябва да се подпомогнат да изживеят този живот", убедена е легендарната треньорка.

На 12 декември Нешка Робева смята да чества с голям концерт 20-годишнината от създаването на нейната трупа. Това ще бъде и последният спектакъл.

"Искам да се сбогувам с публиката и да ѝ благодаря. Много ми се иска да го направим и ако няма специални мерки, ще го направим на 12 декември в Зала 1 на НДК. Иска ми се да няма нови избори и да усетим, че нашите политици сядат на масата и мислят за държавата и народа", завърши Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
0
 
1
 
! Отговори
Леонид преди 2 години
В тази държава всеки дава мнение! А никой един път не каза това ще направим и ще свършим работата която трябва за да сме добре!!! Аман от псевдо експерти От всичко разбираме а нищо не върви! Зя това сме на дъното в всяка една свера и област!!!
224
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избирателите на Слави Трифонов мислят че дават наказателен вот за ГЕРБ но всъщност дават спасителен вот, Шайката да се прегрупира и съхрани като партия. Умишлено ще закопават българския народ, например като разсипят от съкращения администрацията, в която ще останат точно кадрите на Младежкия ГЕРБ до един калинки и ще изгонят хората които вършат работата и на тях. Целта е Боко да се върне с излъскан имидж. И Ердоган да е доволен че България е разсипвана от ДПС и ИТН.
223
1
 
4
 
! Отговори
Въпроска ? преди 2 години
Вечната опозиционерка Нешка Робева е с много точни послания и съвети към себелюбивите Слави и сценаристите му - политици, депутати . Опиянени от победата на тези избори си позволяват да се държат нагло и неуважително към медии , надеждите и доверието на СОБСТВЕНИТЕ си избиратели !
222
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами и ти не познаваш хората, но ние какво да направим! Ще гласуваш пак за грешния човек, както на времето за Бареков.
221
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прочетох и нямам думи.Беше от депутатите и нищо! Беше в спорта и от соца насам почти нищо! Е важно е да сме макси.
220
2
 
4
 
! Отговори
маке преди 2 години
До Сюлейман пашаЕй резания, сус бре кьопек.
219
2
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Всичко казано приемам,но това за дпс-не.
218
4
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
С едно може да се съгласи в нейните твърдения,че Славунеца не познава народа.Та той почти цял живот с три джипки охрана се огражда от него и да го пазят от народната любов.Бил изнасял концерти,и какво от това?Аз лично и пари да ми дават не бих отишла да му слушам чалгапеенето.
217
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като почнат да се вайкат, та нямат спиране, значи! Ние тва, ние онова, нямаме потомствени политици! Тия много организираните и работните, и ония свободолюбивите, и другите, с по три поколения премиери в семействата, като че ли не се изпотрепаха и не ги отнесоха наводнения и не ги затварят по-зле от го ***.... От как се помня, само дудне немощно като болна уфсъ...
216
2
 
2
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
Айдааа,току що ме пуснаха от гората и нямам спиране!Пьк и нали си намерих и слушатели!Та,Марци, може да ми се довериш в това отношение...Може да сьм от Делиормана,но не сьм стоял напразно-цели 3 (словом три!!)прочетени книги в живота имам в актива си!Предупреждавам тебе и избралите оня дингил,че той ще е сьщият и в управлението на дьржавата!Човек не се мени!Иначе нямам нищо против него-ни го знам ни го познавам!Пьк и сьм на десетки хиляди км от бг,отвьд океана и не ми пука как ще ви управлява
215
2
 
7
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
До Марци! Аа,не сьм свьршил още,няма да се отьрвеш така лесно от мене!Та тоя,твоя любимец постоянно прекьсваше гостенката,иронизираше казаното от нея,един вид ,,ее,поканих те тука,но намерението ми е да сьм аз на преден план а не ти".Това,че в студиото са се смели,не означава,че той беше смешен!А как изкуствено,насила и ненужно се смееха музикантите!!! Не си мисли,че сьм някакьв темерут и чувството ми за хумор е нула!Смея се когато наяве има истинско изкуствоИстинскотосе усещаиотбай Ахмедотсело
214
1
 
14
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
До 201 Ами, Марци,имам богат жизнен опит и за броени минути разгадавам даден човек!Казано накратко,тоя вашия ,, шоумен" нямаше никакво позитивно изльчване,не всяваше доброта,несимпатичен един,не беше от хората,които още от пьрвия пьт ти стават близки и симпатични...Постоянно се стараеше да остроумничи,но казваше неща,които нямаше как да ме разсмиват,по скоро имаше намерение да си покаже общата култура...По скоро те поощрява да му теглиш една м...на!!!Толкова характеристика с моя кьт бьлгарски!
213
10
 
27
 
! Отговори
Мария преди 2 години
Робева не е ли крайно време да замълчи.Преди време вееше байрака заедно с Бареков-пълен провал.А като си спомня какви ги дрънкаше едно време ,че нашата майка била Русия не знам как да.те окачествя.И сега да ти кажа учиндолската мутра много добре познава българите,искаше да си кръсти партията,Няма такъв народ и е прав,защото ако имаше истински народ -той нямаше да оцелее като ли да си разиграват коня и да рекетират
212
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народа може да се събуди,но е необходима свобода,свободни медии,свободна прокуратура и съд.За да може народа да разбере истината трябва сериозна работа.Има много хора които все още се вързават на манипушациите и не може да видят с тяхните очи остината.Има и такива ,които не искат,защото са направили много нарушения. И най-важното е всички бивши от ДС да им се наложи закон на лустрация,те са основните хора ,коитп вършат престъпленията срещу България.Каракачанов е едим от тях,Б.Б почти съм убеден
211
6
 
20
 
! Отговори
Смешка Робева преди 2 години
нешка пешка, проба грешка, вътележка на барешка, дърта смешка и колежка от партиината шебешка
210
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как ГЕРб и ДПС си трампиха Хасково и Маджарово? Този странен случай се случи на последните местни избори. ГЕРБ=ДПС
209
13
 
6
 
! Отговори
до 999 преди 2 години
Въпросчета: След като ДС и сега управлява, защо ДС прокурорите излязоха на протест? Защо ДС политиците вият на умряло? Защо ДС *** са в истерия? Защо цялото милиционер плюе Слави?
208
5
 
37
 
! Отговори
X преди 2 години
И народът не познава Слави. Тепърва ще му яде попарата...
207
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въпрос към милиционерите, тиквата и тиквичките: Защо толкова ви е страх от Слави?
206
3
 
19
 
! Отговори
999 до 206 преди 2 години
"ДС доскоро управляваше...".... Момченце, да не би да мислиш, че ДС ВЕЧЕ НЕ УПРАВЛЯВА???? А ХА ХА ХА ХА! САМО СМЕНИХА НОСИТЕЛЯ!!