Според Радев кризите се изострят, Тошко Йорданов: Предадоха ни!

ИТН: Проблемите могат да се решат и без редовен кабинет
Обновена: 17 авг 2021 09:48 | 17 авг 2021 09:33, Александър Попов
206
Според Радев кризите се изострят, Тошко Йорданов: Предадоха ни!
Снимка: БГНЕС

Политическата ситуация се изостря, кризите – също. Това повишава още повече необходимостта да имаме редовен кабинет. Трябва да изчерпаме всички възможности, заяви президентът Румен Радев в началото на втория цикъл консултации в рамките на 46 Народно събрание за съставяне на правителство.

Първата среща днес е с представителите на "Има такъв народ".

Още по темата
В крайна сметка, що се отнася за съставяне на правителство, ние опитахме и бяхме предадени по средата на разговорите. В НС има още 5 партии, отговорността сега е при тях, те имат възможност да съставят кабинет. Отговорността е в тях, след като отказаха да работят с нас, заяви Тошко Йорданов.

Според председателя на ПГ на ИТН кризисните ситуации у нас могат да се решат в парламента и без редовен кабинет.

От своя страна президентът добави, че консенсус трудно ще се постигне в създалата се ситуация, но той ги окуражава да опитат.

"Но приветствам и това разбиране, че независимо от усилията за съставяне на кабинет, парламентът трябва да свърши важна и отговорна работа. Силно се надявам, че парламентът ще поеме своята отговорност и независимо от изхода на преговорите за съставяне на правителство най-малкото ще актуализират бюджета и ще се отнесе отговорно и с ясна позиция към плана за устойчивост", заяви Радев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, че има такива като тези, за да можем да оценим това, което сме загубили. И да се мотивираме пак да го намерим.
78
0
 
7
 
! Отговори
! преди 2 години
Закачиха се на субсидията 20милиона месечно , това направиха! И вече плашат , че няма бюджет и заплати. Означава ли , че и субсидиите са спрени ? Никой не ги споменава!
77
3
 
4
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
"Всичко е по сценарий, защото живеем във времето на сценаристите. Има сценаристи, баш сценаристи и зад кадър сценаристи", заяви бившият депутат проф. д-р Петър Берон в студиото на Bulgaria ON AIR. ....... Икономическите гупировки зад партиите си проличаха на консултациите при президента: ГЕРБ и ДПС (Делян Пеевски) ИТН (Божков) и ДБ (Иво Прокопиев). БСП и ИБГНИ са като че ли аутсайдери. Борбата е кой кого. И кой ще приватизира държавната банка ББР.
76
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай Рашков
75
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев осъзнава ли в каква пропаст вкара България? От кой чака помощ от безхаберниците от ИТН ли? Те искат ликвидация на България, за това им е платено и те това правят. Радев се превръща в ***. Няма ли кой да озапти този човек???
74
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко да не си е мислел, че нещо друго ще стане? То дали по-късно щяха да ги предадат или сега, е все тая. Тоя проект беше колкото да има нещо да се закачи народеца. Изпяха си песента.
73
5
 
20
 
! Отговори
Военна Чалга преди 2 години
Радев НИКОГА НЯМА ДА СИ ПРИЗНАЕ ДОРИ ПРЕД СЕБЕ СИ, ЧЕ Е СГРЕШИЛ!!!
72
2
 
18
 
! Отговори
Ау преди 2 години
До Нане: по злобни от Рашков, Минеков и Радев, заедно с ИТН чегъртачите няма. ГЕРБ никога не са се водили от такава омраза. Видяхме ви два пъти едно правителство не можете да направите, партиите на великия ви протест.
71
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помним кюлчетата със злато в чекмеджето. Помним 8те джуджета. Нищо не сме забравили
70
3
 
16
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До 58 ГЕРБ са се оттеглили и ви гледат сеира! Сега Фигурантът ще трябва да сърба попарата която сам е надробил! Опитва се да прехвърли "отговорността" на НС, и да се измъкне сух! Истината е ,че той е от главните инициатори на тези кризи!
69
1
 
10
 
! Отговори
Асан преди 2 години
И двамата плешиви единия джудже :))
68
2
 
13
 
! Отговори
аа преди 2 години
До Анонимена срещу полицаите не се ли мятаха бомби и павета? кой ще отговаря? кой?
67
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бунтовете почват !
66
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелени чорапи е носил Бойко Борисов, когато е бил в пожарната. Радев е служил във ВВС, там чорапите са гълъбово сиви. При това чорапите на Боко евентуално са доста по-смрадливи, предвид това как се е залоил. Радев съм съм го виждал на живо и даже е в по-добра форма, отколкото изглежда на камера.
65
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ-СДС-ДПС-ИТН са лъжци и манипулатори на статуквото !?!?
64
3
 
15
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Радев Първо ги Разделя, но сега ще ги Обединява! Разделителят - Обединител !.... само на мен ли ми се струва, че има нещо тотално Сбъркано в нечия глава?!
63
1
 
18
 
! Отговори
1 преди 2 години
Както обикновено, когато комунистите се провалят някой друг им е виновен. Те никога и за нищо не носят отговорност. Като Корнелия, която губи 11 избора поред,винаги "поема отговорност",но някой друг го отнася. И тия така,"поемат отговорност" като обвиняват други за театрото,което сътвориха,само и само да дадат властта в ръцете на Радев, и двете страни се потупват по рамото, как са направили "всичко по силите си".Така е, другарЕ, направихте всичко по силите си пак руския слуга Радев да управлява!
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбрахме само кой от тези двамата е Зоро,но това няма значение защото като не могат да се различават могат да се дублират един-друг.Както в Холивуд и БГ-Парламента.
61
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставка на Каскета!
60
0
 
7
 
! Отговори
дам преди 2 години
този приказва много, но нищо конкретно