Васко Начев: Русия опитва да събори българското правителство

Според него може да се заведе дело и да бъде спечелено
27 апр 2022 09:43, Росен Стойчев
120
Васко Начев: Русия опитва да събори българското правителство
Снимка: БГНЕС

Това е формален повод - цяла Европа плаща по един и същи начин, пък само ние и Полша сме сбъркали. Посяга се на най-слабия, защото ние сме с най-ниска консумация на газ в ЕС и това най-малко би засегнало Русия. Това обяви енергийният експерт Васко Начев пред БНТ.

Той определи поведението на Русия като опит да събори правителството у нас.

Още по темата
Експертът смята. че България може да заведе иск в Международния арбитраж за спрените газови доставки и би спечелила това дело.

"Това решение има политически привкус и е опит за спъване на правителството. Това не е единственият опит, знаете как се държи Митрофанова", каза Начев.

Той изрази увереност, че Газпром ще възобнови доставките към страната ни в най-скоро време. Според него е несериозно да се мисли за вариант, в който България да спре транзита по Турски поток за Сърбия и Унгария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
3
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До до 69 - 73 Ако можем да свалим правителството, ще се намерят хора да продължат напред - дори Герб е добре за начало! Важното е да махнем БСП от политиката - тя съсипва всичко у нас, всеки талантлив политик е унижаван и подиграван от тези хора докато не се махне от политиката поради невъзможност да работи в такава обстановка..БСП не подбира начините, използва мръснишки лични нападки, съсипва семейства, роднини, удари под кръста - все неща, неприемливи за всеки самоуважаващ се човек!
72
7
 
3
 
! Отговори
Гласувайте за такива преди 2 години
След 5 години ще се чудите защо южната ни граница минава по Стара планина.
71
10
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Българското правителство се опитва да събори българската държава...
70
4
 
9
 
! Отговори
До 70 преди 2 години
Война е бе см'от'льо, ти знаеш ли какво е война ? Киро да не би по време на война да ти е обещал за газа когато беше в Брюксел ? Има договори които Русия нарушава, Киро ли е виновен вместо болшевика Пу'т'ян ? Днес Тиквата отново ви е закачил халките на носовете и ви води обратно в кошарата ! До'лно пр'осто стадо овце, само бедност за вас и мизерия всичко останало ви е противопоказно за съшествуването ви !
69
1
 
10
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Тази сутрин да не е обявен конкурс за най-голям и диот?
68
1
 
2
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен69 И как си представяш да стане това, моля? БСП направи пълзящ преврат, слухти и грухти навсякъде, измисля си разни причини да се окопава все повече и повече във властта, изхвърляйки всички "инакомислещи" наоколо, подрънква с разни оръжия тук и там..Гледа те в очите и те лъже, казва на бялото черно само и само да не изпусне властта - мислиш ли, че ще допусне да бъде свалена?!..Тя има голям опит в диктатурата, най-много да си навлечем един открит диктаторски режим..
67
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само с бой по русофилите ще оправят нещата.
66
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само не може да се събори, трябва да има хора на площада и да го събори.
65
6
 
6
 
! Отговори
Хах преди 2 години
Не бе *** ми Васко, Путин посяга на територия БГ, защото същата е най надупчена, най врещяща срещу Русия, същата тая Русия която ни освободи от османско иго. Руснаците не прощават предателството и продажността НИКОГА, ЗАПОМНЕТЕ ГО !!!
64
2
 
5
 
! Отговори
до 69 преди 2 години
И какво искаш което можеш да постигнеш със свалянето на правителство ? Ти ли ще оглавиш управлението на България ? Ако си ти, благодаря, трябва да ти кажа, че това е държава, не е стадо в кошара която да изведеш на паша г-н Овчар, за това трябва МОЗЪК, при теб този орган не съществува или не се е развил !
63
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То само се събаря от простотия
62
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-доброто решение за да няма жертви и палежи е Нинова да разтури коалицията и да дойде служебно правителство.
61
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помните ли как Кирето ходи в Брюксел и обеща как ЕС щяло да преговаря за газа и щяла да му падне цената, еми не само не падна ами го и спряха, всеки един ден повече с такъв министър-председател е пагубен.
60
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дори вече Тиквоний ми липсва с неговата Ентелигентност,ужас.
59
0
 
1
 
! Отговори
Непозната преди 2 години
Ха-ха-ха.
58
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
то е съставено от тъпунгели и само се сваля
57
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А аз мисля, че трябва да не чакаме някой да ни свърши работата, а сами да си съборим правителството, за да покажем, че знаем какво искаме и че можем да го постигнем, а не сме марули, които просто вегетират и приемат всичко, каквото им се случва!
56
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутра.Фонова. шайка путинороби искат да извадят изгоди за себе си, вместо да се борят за благото на България.
55
3
 
5
 
! Отговори
емигрант преди 2 години
Война е в европейската част бе и'д'и'оти ? В цял ЕС се случва едно и също,но никъде никой не вини правителствата си,само в кошарата на овцете още никой не е разбрал кой е виновникът за този живот ? ГЕРБ,Възраждане и ДПС в момента ръководят и манипулират стадото,защото знаят,че няма човешка нация в България, а това е само едно стадо което не разсъждава и само покорно е навело глава и върви след този който най-умее да използва неговата пр'ос'тота ! Срамно е вече да си българин навсякъде по света !
54
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че то има ли правителство ОСВЕН да са нехайни да си получават големите пари да се назначат лелки стринки кумове да лъжат да саботират да разрушават да крадат Инфлация невиждана разрушаване на страната ни погром Юмручето твоята държавност твоят А отбор срути България