Лорер: Няма как да има правителство на малцинството

Продължаваме работа в законодателството, заяви той
4 юли 2022 15:06, Петя Славова
19
Лорер: Няма как да има правителство на малцинството
Снимка: БГНЕС

Продължаваме изключително активната работа в две направления – законодателна и изпълнителна. Това заяви министърът на иновациите в оставка Даниел Лорер, предаде БГНЕС.

Още по темата

"Вероятно това ще продължи до късните часове днес, за да можем да излезем с готови приоритети, които да са разписани и във времева рамка за близките от 6 до 9 месеца. Така че да имаме много ясна идея, ако се стигне до предлагането на мандат, какво ще включва изпълнението на бъдещата коалиционна програма", каза Лорер.

Той подчерта, че от "Продължаваме промяната+ държат на повече от 121 депутата. "За да работим стабилно, ние сме наясно, че това трябва да се случва в една стабилна институционална среда. Не вярвам правителство на малцинството да може да го направи", заяви Лорер.

Бившият иновационен министър посочи, че търсенето на съмишленици продължава на индивидуална основа. "Всеки един депутат, който смята, че това, което предлагаме като програма, е добре дошъл и ще разговаряме с него", каза той.

Според него цялата страна има нужда от стабилност, а не нови избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
4
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Безкрайната рода, барабар с оргиите на разврата и на абсолютната некадърност на Прокуратура и на всеки по единична...Да разберат кон боб яде ли?/// В ИСТОРИЯТА НАЗАД, НЕ ЕДНА И ДВЕ ИМПЕРИИ СА СИ ОТИШЛИ В БЕЗВРЕМИЕТО ЗАРАДИ НИСКИТЕ НРАВИ, БЕЗЗАКОНИЕТО И ЛИПСАТА НА СЪПРИЧАСТНОСТ И ПОДКРЕПА НА ОБИКНОВЕННИТЕ И ОНЕПРАВДАНИ ХОРА.
15
0
 
4
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 1 година
избори спечелете и управляваите следкато ви свалиха нормално е да минете през избори.ама страх ви тресе.народа ги е обичал тези лъжлиовци.
14
1
 
4
 
! Отговори
GG преди 1 година
Петков и Василев правят само глупости, но пак поне нещо правят. Този за тия 6 месеца с това измислено министерство какво е направил ?!
13
0
 
7
 
! Отговори
Ива преди 1 година
Разкарайте се бе некадърници.Не може да лъжете до безкрай.Каква стабилност с такива ялови като вас?!
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Махайте ги тези с големите носове! Откъде-накъде те ще ни се правят на ше-ове в собствената ни държава? Да си ходят в Иизраел и да си гласуват и управляват.
11
2
 
24
 
! Отговори
ПП = РОБОВЛАДЕЛЦИ преди 1 година
ТЪРГУВАТ С ЖИВИ ХОРА-РОБИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ... ПРЕД ОЧИТЕ НА ЦЯЛ СВЯТ........ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА - - СЪЩАТА ИСТОРИЯ....
10
2
 
20
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
НЕКАДЪРНИ ИКОНОМИСТИ, ВЪОБРАЗЯВАЩИ СИ, ЧЕ СА ВЪРХА НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА. А ВКЪЩНОСТ - САМО СЛУГИНАЖ НА САЩ.
9
2
 
26
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Лорер на какво основание търсиш подкрепа за кабинета , след като две фамилии и половина разпределяте фондовете , за 6 месеца взехте 20 млд лв заеми , за още 6 още 20 млд лв ли ще вземате , при май висока инфлация в ЕС , непрекъснато растящи цени , закриване на спец звената с цел спиране делата на оилгарсите , които платиха протестите и ви доведоха на власт! Благодаря , отивайте си там откъдето сте дошли!
8
2
 
17
 
! Отговори
Миии преди 1 година
Когато НИЕ сме на власт - естествено, че държавата няма нужда от нови избори! Миналата година - на 3 пъти, защото все още НИЕ не бяхме на власт и тогава имаше нужда от избори.:):)
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До"Държавата няма нужда от нови избори"В нашата държава няма смисъл от избори. Нардоът е разделен на крайни фракции. Демокрацията освен мнозинсто означава и консенсус, но този народ може да произвежда само далавери, клюли, злоба и разделение. За това и изборите не променят нищо. Тези сега чуват средната класая, но и понятие си нямат от проблемите на бедните. Предишните па не ги интересуваше средната класа. Трябва консенсус и представителство на максимум хора, за да има напредък.
6
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата няма нужда от нови избори и тези, които ни тласкат умишлено ще получат своето наказание от избирателите !!!
5
4
 
30
 
! Отговори
Hoqsan преди 1 година
Защо огромна част от парламента е от чужденци? Смисъл, каква е тази фамилия... Лорер... ние си мислехме, че старите муцуни са прозрачни в наглостта си, но новите Подменители... тия сцепиха transparency-то.
4
2
 
24
 
! Отговори
перко преди 1 година
ПО ДОБРЕ: ДОБРЕ СИ ОТИШЪЛ!
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще има затвор за предателите!
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Врачка ли им го каза тоя 6 месечен срок? Отношенията ни с Македония Киро рече, че за 6 месеца ги е оправил, сега пак тия 6 месеца споменават като времева рамка за приоритетите им. Досега нямаха ли приоритети, та сега ги мъдрят? Да не излезе накрая, че това им е изобщо срокът на властване - още 6 месеца. Много им е, ако ме питат, ама засега не ме питат.
1
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е лошо и тоя мазният да стяга куфарите и да се пръждосва,вкупом с Киро,Асенчо,Лена и сие производни "Променители"Продажници!