Петков пред протестиращите: Вътре борбата няма да е същата, ако ви няма вас отвън

Стотици се събраха на площада пред Народното събрание
Обновена: 1 дек 2022 21:53 | 1 дек 2022 19:43, Нели Христова
367

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Протест срещу промените в Изборния кодекс пред Народното събрание организират тази вечер от „Демократична България” и „Продължаваме Промяната”.

В 15-минутна почивка излязоха депутатите, за да излязат на протеста пред Народното събрание.

Почивката бе поискана от Ивелина Мутафчиева от "Демократична България". Тя поиска 30 минути, за да може депутатите да излязат при протестиращите.

Председателстващият Желязков обаче им отпусна 15 минути.

Някои от ДБ и ПП обаче вече бяха на протеста по-рано. Асен Василев поиска почивка, за разясняване на някои от предложенията за промени в ИК. В това време обаче негови колеги излязоха при протестиращите навън против връщането на хартиената бюлетина.

Пред протестиращите излезе и Кирил Петков.

"Вътре борбата няма да е същата, ако ви няма вас отвън. Всъщност депутатите от задкулисието най-много ги е страх от вас. Ще се борим тази вечер до когато трябва. Няма да допуснем да откраднат вашия глас, да откраднат данъците на всички вас", каза той от трибуната. "Всяка малка победа, която отвоюйваме, е победа за демократичното развитие на нашата страна", каза още той.

"Искаме реформарторските сили да управляват България. За съжаление, реставраторите начело с Борисов и Доган овладяха тази сграда и ние трябва да си я върнем. Сигурен съм, че заедно ще успеем да го направим това и не трябва да се отказваме. Бойко Борисов много иска да си закачи някъде на ревера демократичните сили, но това няма да стане. Ние от ДБ сме гарант за това, че няма да допуснем Борисов повече да управлява страната", заяви Атанас Атанасов - съпредседател на "Демократична България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ли триете?На Кирил баща му,член на еди коя си партия,на Бойкикиев майка му партиен лидер на БКП рускиня,а тези блажат от Козяк.Егати трансформацията.
106
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съжалявам розовите от ДБ! Пак са в ролята на измаменото камилче! Отново заложиха на куцо магаре!
105
15
 
4
 
! Отговори
Offf преди 1 година
Големи сме чобани... Статистиката показва 160000 невалидни бюлетини през 2017.. За справка това са 15 депутата и те са си взети от определени партии (не са герб и ДПС). Иначе познавам и аз хора гласуващи за герб, човека казва, ти при комунизма живя ли, банани нямаше... Това е , който разбрал, разбрал..
104
22
 
3
 
! Отговори
Българина преди 1 година
Време е за Възраждане на България!! Всички други са мафиоти борещи се за власт и пари!!
103
5
 
14
 
! Отговори
Гагарин преди 1 година
Първо ще пукне Путин. Скоро ще е. След това са българските му товаришчи.
102
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако 100 или 1000 човека пред Парламента ще решават, какви решения да вземат хората вътре, то за какво да има избори изобщо! Но наглостта на жлътоППетния ДБелитет граници и срама не знае!
101
20
 
8
 
! Отговори
Пепо преди 1 година
Месеците на Доган и Пеевски са преброени. Не се хабете.
100
12
 
8
 
! Отговори
Православна преди 1 година
Кирил Петков е блaгословен от Бoг с *** с oбраза на Богoродицa. Тoй с охoта гo покaзва нa прaвославните миpяни, за да мoгат тe дa сe любувaт нa святoто чудo, гaлейки гo и цeлувайки гo. *** е лeчебен и лeкува вярвaщите от кoварни бoлести в чeст нa Ииcуса Хриcта Бoга нaш.
99
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко малко Му остава до Края? Само ИТН се оказаха по-кратка партийна катастрофа, но поне не нанесоха толкова вреди,отколкото тези мушенгии от ПП.Гешев ще трябва много да поработи с тях!
98
3
 
24
 
! Отговори
Смех преди 1 година
Искам да попитам Кирил Петков баща му не е ли бише ченге от държавна сигурност,а той тръгнал да се бори срещу тях?!
97
5
 
22
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Джендърчетата от ПП и ДБ искат с опорки да изкарат,че Бойко бил русофил:):):):)А Ф16 кой ги купи бе ***?:):):)ЕНП в България признава само ГЕРБ!Гнома,Бойкикев,Кики и Асен никой не ги признава:):):)
96
17
 
7
 
! Отговори
Не гласувам преди 1 година
Гласувайте овце! Гласувайте, трупайте се пред урните, мучете, блейте и пак гласуваите роболепно за господарите си. Те това очакват от вас! Аз не гласувам, гледам сеира на вярващите, че чрез гласуване ше променят нещо и се смея от сърце, когато тия за които са гласували овчите мозъци им го наглузят мощно.
95
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Призовавам да дойдат китайците на контрапротест.
94
3
 
18
 
! Отговори
Смех преди 1 година
Кирчо харварде дето цял живот живее в Канада не знае английсси език.
93
1
 
17
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Герб и Бойко купиха първата ескадрила Ф16 бе!А стига с тези прокопиеви опорки:):):)
92
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалки соросидчета.
91
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
98 Христо тулупа имаш предвид
90
6
 
22
 
! Отговори
Кан преди 1 година
600 милиона дефицит за ноември! Това е бюджета на АСЕН ВАСИЛЕВ! Да се помни това име, в бъдеще ще трябва да си плати на българският народ.
89
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясно е че хартиените бюлетини са единствения начин за купуване и продаване на гласове.С машини това не може да стане . За тея почитатели на дпц и комунистите , които кви-чите срещу машнините .Компутрите са навсякъде. каква е разликата в надеьдността между транзакциите от един банкомат и една машина за гласуване ?Никаква ! Зора ви е да търгувате изборите !
88
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро време за ПП няма да има "ВЪТРЕ"