Ѕорисов разкритикува ’ристо »ванов,  ирил ѕетков и јсен ¬асилев

«а оръжието за ”крайна: Ѕраво, че сте го правили, лошо е, че сте лъгали
ќбновена: 28 €ну 2023 13:10 | 28 €ну 2023 13:07, ≈лка ¬асилева
88
Ѕорисов разкритикува ’ристо »ванов,  ирил ѕетков и јсен ¬асилев
—нимка: архив, Ѕ√Ќ≈—

Ќа извънредна среща с депутатите на парти€та си лидерът на √≈–Ѕ Ѕойко Ѕорисов обвини лидерите на "ƒемократична Ѕългари€" ’ристо »ванов и на "ѕродължаваме пром€ната"  ирил ѕетков и јсен ¬асилев, че са отсъствали от пленарната зала в парламента, точно когато се е гласувала съдебната реформа. ѕовод за коментара му са гласуваните на първо четене промени в Ќѕ  с механизъм за контрол върху главни€ прокурор.

ќще по темата
" акъв факт е това, че когато ще гласуваме съдебната реформа, ’ристо »ванов го н€ма в залата да направи кворума? √осподата  ирил и јсен ги н€ма в залата. ÷ели€ ден... »звин€вайте! » н€кои водещи да изпадат в истери€ и да прав€т ƒобрев виновен, че т€х ги н€ма, н€ма да го допускаме повече. Ћъжите им и фантасмагориите им - аз къща в Ѕарселона не съм имал, чакам с нетърпение испанците да се произнесат, ако не са се и произнесли вече, нито съм имал кюлчета. „акам с нетърпение това да се случи“, каза Ѕорисов, цитиран от ЅЌ“.

„√≈–Ѕ - виновни за правосъдната система? ƒа, да, затова и  ирил, и јсен, и ’ристо »ванов ги н€маше и не направиха кворума. —ъжал€вам, б€хме само 67. ƒруги€ път ще бъдем 105. Ќали ние ще им работим, а те ще ход€т по кръчмите и по парапетите да се забавл€ват. —ега, извин€вайте, гол€ма грешка, признавам. ¬место да им оставим да си се разхождат, да си свал€т материали от медиите. ƒруги€ път ще сме повече депутати след изборите и вече това ще могат да прав€т. —ъжал€ваме, че то€ път така се получи, на сутринта ще го гласуваме, както го направихме, но вечерта, умисълът им - едва ли не √≈–Ѕ провалили кворума. ѕредстав€те ли си наглост, бе?", за€ви още лидерът на √≈–Ѕ.

—поред Ѕорисов јсен ¬асилев и  ирил ѕетков са забогатели с между 800 млн. и 1 млрд. евро заради посредничеството за оръжие с ”крайна, като от 5 млрд. в посредниците са отишли 20%.

Ѕраво, че сте го правили, лошо е, че сте лъгали, за€ви Ѕорисов за помощта с оръжие на ”крайна. “ой коментира, че стати€та във вестник „ƒи ¬елт“, че Ѕългари€ е помагала на ”крайна с оръжие при правителството на премиера  ирил ѕетков, е много хубава. јко тогава имахме официален договор, щ€ха да са действително герои, само че те станаха парти€ на посредниците на горивата и оръжието, каза Ѕорисов.

„«ащо допуснахме да има посредници между нас и нашите брат€ украинци, защо дори не ги дарихме и да сме там, където са всички бели държави и до осъдим режима на ѕутин, с действ舓, попита Ѕорисов.

—ега „ƒи ¬елт“ и другите медии в Ѕългари€ щ€ха да кажат браво на Ѕългари€ и тогавашното правителство, браво на български€ парламент и политически отговорните партии, които от първи€ ден на войната сложиха украинското знаме, посочи лидерът на √≈–Ѕ. Ѕраво, че сте го правили, лошо е, че сте лъгали, каза Ѕорисов.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


88
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
62
1
 
0
 
! ќтговори
ћаринов преди 1 година
явно са имало по-важна работа от гласуването на съдебната реформа.
61
1
 
0
 
! ќтговори
ƒесо преди 1 година
—упер са си тримата, да ход€т да се обичат н€къде и да не се занимават с политика
60
1
 
0
 
! ќтговори
¬€ра преди 1 година
Ћеле, леле... “и€ тримата са като светата троица на политическата немощ
59
1
 
0
 
! ќтговори
јсен преди 1 година
Ѕаси...Ѕоко да те критикува е €сен сигнал за огрмно падение
58
1
 
0
 
! ќтговори
—ъгласен преди 1 година
Ѕатко ти Ѕойко в случа€ е много прав за съжаление ......
57
1
 
0
 
! ќтговори
¬альо преди 1 година
’ристо »ванов колкото и да го критикуваш, малко ще му е.
56
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
¬рещенето от Ѕанк€ оглас€ —офи€ ден и нощ :)
55
2
 
1
 
! ќтговори
¬асил преди 1 година
’ристо »ванов специално му е една кукла на конци, нищо повече!
54
0
 
3
 
! ќтговори
–алица преди 1 година
ћисирките пак почнаха да се подлагат на Ѕойка калдаръм кадъна както т€ се слага на султан ≈рдоган. јбе *** долни, поне 1 път в жалкото ви съществуване бъдете нещо повече от торбите с лой които реално сте. Ќали уж ви е работа да представ€те различен поглед, а когато се напише истината за господарката ви баш баш бойка кадъна и веднага триете. Ќищо, колкото и да цензуриране мнението на хората за вас и господарката ви н€ма да го промените ако ще и 20 платени статии на ден да пускате.
53
9
 
1
 
! ќтговори
ƒќЋ”ѕЏѕЏЅЏ ЁѕЏƒЁЅЁ преди 1 година
Ѕќ–»—ќ¬ Ћ»ƒ≈– ј „≈–≈ѕ»“≈ ¬≈„≈ Ќ≈«Ќјя“  ј ¬ќ ƒј ѕ–ј¬я“ Ќ≈ —јƒ∆»» –јЎ ќ¬» „≈–≈ѕ» ќ“–ќ¬» ёћ–”÷» ќЅ≈ƒ»Ќя¬ј…“≈ —≈  ј ¬ќ“ќ » ƒј ѕ–ј¬»“≈  ќЋ ќ“ќ » ѕј–» ƒј ’¬Џ–Ћя“≈ —“≈ ¬ЏЌ ѕ–ќѕјƒј“≈ Ќ≈ —јƒ∆»»
52
7
 
10
 
! ќтговори
’ахаха ;-))) преди 1 година
Ќа Ѕойко му трепер€т гащите, че ѕѕ и ƒЅ ще се обедин€т и те ще станат първи на изборите, а той втори със —ƒ—-то. «авистлив ***!
51
3
 
20
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
Ўизофреничните приказки на Ѕейко не тр€бва да се четат. “е нищо не значат.
50
2
 
12
 
! ќтговори
баба мара преди 1 година
тебе кои те пита € се скрии ти си никои 12 години стигат
49
3
 
19
 
! ќтговори
българин преди 1 година
Ѕоци , още ли лаеш , бе.. ?! «ащо не си в затвора , при бай —таври ?!
48
1
 
1
 
! ќтговори
¬. преди 1 година
ƒа внимавам къде слагам минус.
47
1
 
11
 
! ќтговори
ќркестърът преди 1 година
—вири туш.ј,ти си цели€т в б€ло!
46
7
 
19
 
! ќтговори
ѕ–ј¬ ≈ Ѕќ… ќ! преди 1 година
Ѕойко може и да н€ма къща в »спани€, а е възможно да н€ма и златни кюлчета, но със сигурност построи  ремълски поток за —ърби€, та газовата тръба да заобиколи ”крайна и –уси€ да започне войната. ƒосега има над 500 убити деца и още толкова осакатени...
45
4
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ўе взема да си пусна брада, че тр€бва н€кой да жали за –азбити€ ѕолитически елит, сите сте за оплакване разума изчезна остава само злобата и мъстта
44
1
 
2
 
! ќтговори
¬. преди 1 година
“ова е много положителен факт. Ќе че ни интересуват подробности от лични€ живот на хората.
43
30
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 година
ћачкай Ѕойко! Ќарода е с теб! ѕак ще те изберем за министър!!