Лена Бориславова пусна "Радеви уроци как да спънеш редовното правителство"

Бившият депутат с нов интересен пост в социалните мрежи
12 юни 2023 18:57, Красимир Ангелов
307
Лена Бориславова пусна "Радеви уроци как да спънеш редовното правителство"
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от "Продължаваме промяната" Лена Бориславова отново отправи критики към президента Румен Радев.

Тя публикува в профила си във Facebook пост: "Радеви уроци по държавническо поведение - как да спънеш редовното правителство в 3 стъпки.

Още по темата
Ето какво гласи и постът:

1. Правиш всичко възможно да не се състави - организираш записи, пускаш стихове, държиш речи как на държавата не ѝ трябва редовен кабинет; непременно си против смяна на сменените от теб ръководства на службите.

2. Освобождаваш незабавно всички зам.-министри (да не би случайно да успеят да предадат работата на редовно и демократично избраните министри);

3. Инструктираш всички назначени от теб областни управители из цялата страна да подадат оставка. Преди да има избрани заместници.

"Ей така … да им е гадно на редовния кабинет", коментира Бориславова.

Както е известно, от правителството съобщиха този следобед, че всички областни управители от цялата страна са подали оставка.

Акцията е безпрецедентна и поставя на изпитание изпълнението на законовите задължения на изпълнителната власт, посочиха от правителствената пресслужба.

От там обаче уточниха, че дори и с оставки, областните управители трябва да изпълняват своите правомощия до назначението на нови титуляри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ех, а какви депутатки имаше едно време, Чичолина в Италия преди 35 години. Професионалистка! А нашето едновеждо постове пуска...
223
6
 
15
 
! Отговори
К....во преди 10 месеца
Фригидна си грозна си надменна си прогнила си
222
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лена Бориславова пусна на лиро "парапетни уроци как да бръкнеш под полата, докато се правя че не мога да отключа"
221
8
 
23
 
! Отговори
Ох Ленчеее преди 10 месеца
Изгорех душо ти какви уроци можеш да даваш.....а с президентът си се хванала, недей бе слънце златно като си добра в нещо на предварително там.А и само да ти кажа за президента Радев лично за него са гласували 1 500 000 българи а за ПП всичките 600000 и то преди да се гушнете с Герб, така че просто погледни числата и си трай.
220
4
 
13
 
! Отговори
МЪКА И СМЕХ преди 10 месеца
Прокопиевите медии пишеха такива новини в рубриката ПРЕДОЗИРАНЕ..
219
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мале, дори да приемем, че е било истина това с парапета, глей ги нашенските че---джии и недо---ни женици как една година по-късно ОЩЕ САМО ЗА ТОВА МОГАТ ДА ГОВОРЯТ. Големите моралисти, дето добре, че никой не иска да ги изклати, че ако искаше, щяха да си счупят краката да търчат и те по парапети.
218
5
 
16
 
! Отговори
па Ча преди 10 месеца
Няма ли време рогонесецът да я яри, за да има с какво да запълня времето и устата и?
217
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лена Хиена май проси за нова балада ми се струва, вземайки предвид популярността на предходната.
216
3
 
14
 
! Отговори
Време е преди 10 месеца
Клипа на парапета ли е сниман ?
215
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ленчето: Идвам! Идвам, с москвича идвам! Ти ме чакай там! Да ме оплодиш, че от три години не съм Е...А и пoлoвaта ми систeма, пaяжинa хвaна!
214
20
 
14
 
! Отговори
Резидентска сволоч преди 10 месеца
На руската ватенка всеки ден трябва да бъде задаван въпроса: "Чий е Крим ?" , когато стане украински отново !
213
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз чакам, чакам, ден и нощ и свиря тоз сигнал: Ленче къде си? Ленче къде си? Айде на пазар! Ела ти при мен с коритото си от реката Лена и за без пари напълни с нафта мойте пазари по бензиностанциите!
212
7
 
14
 
! Отговори
Жрицо Хазарта преди 10 месеца
Аз чакам да издаде уроци как да се държим за парапета с точни градуси на навеждане и други полезни напътствия за успех в кариерата! Също от Gilette са и предложили дългосрочен договор за реклама! Що не се хвали?
211
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ляво, Дясно, Ляво, Дясно скачам аз и прас, прас, прас високо, на върха от планината. Буздугана се навири, издаде вой и от него с ЛЕНЕНО СЕМЕ потекоха потоците на реките управлявани от коритата на реката - ЛЕНА и напълниха с нафта всички ЯЗОВИРИ по земята! И досега светът трепери как се прави бизнес с нафта, неуправляватна от коритото на реката Лена, понеже нейното корито е долу в низината!
210
16
 
13
 
! Отговори
Darko преди 10 месеца
Браво Лена! Льотчика *** трябва да бъде изолиран. Този човек докара само лошо на нашата България. След оставката на главния прокурор, следва импийчмънт за зеления чорап. :)
209
11
 
5
 
! Отговори
Makedon преди 10 месеца
Bravo be Lence .... TOCNO TAKA...
208
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ленчето срещу нея да тичате, не можете да я стигнете, копейки. Виждаме ви на всички "протести", четем ви неграмотните писания. Черни тенисчици, бабанки с шкембета, фльорци с подути устички. Едни и същи сте и все сте зле. И аре да почнете да коментирате това, за което говори по същество, а не нещо друго. Или ви е трудно?
207
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лените са материал, разходен материал на асенчовците. Асенчо вече ги разчиства. В ДБ никой не вярва в партията и гледат да се уредят евродепутати или чинивници по Брюксел, а в ПП просто няма кой да оспори властта на Асен. Киро е за прокурор и е опасно объркан. Асен много бързо ще вземе решенията за пари щото няма голям хоризонт.
206
2
 
11
 
! Отговори
Смях! преди 10 месеца
То няма един нормален в тоя Парламент, ще пускали чак уроци... Трябват ТЕЖКИ ЗАКОНИ и то САМО за тях , за да не смеят да крадат до полуда , а данъкоплатците да мизерстват !!!
205
3
 
2
 
! Отговори
леля чичо преди 10 месеца
според либералите жената трябва да Я onojdat 24/7 генгбенг и това я прави ценна личност за обществото