Лена Бориславова пусна "Радеви уроци как да спънеш редовното правителство"

Бившият депутат с нов интересен пост в социалните мрежи
12 юни 2023 18:57, Красимир Ангелов
307
Лена Бориславова пусна "Радеви уроци как да спънеш редовното правителство"
Снимка: БГНЕС

Бившият депутат от "Продължаваме промяната" Лена Бориславова отново отправи критики към президента Румен Радев.

Тя публикува в профила си във Facebook пост: "Радеви уроци по държавническо поведение - как да спънеш редовното правителство в 3 стъпки.

Още по темата
Ето какво гласи и постът:

1. Правиш всичко възможно да не се състави - организираш записи, пускаш стихове, държиш речи как на държавата не ѝ трябва редовен кабинет; непременно си против смяна на сменените от теб ръководства на службите.

2. Освобождаваш незабавно всички зам.-министри (да не би случайно да успеят да предадат работата на редовно и демократично избраните министри);

3. Инструктираш всички назначени от теб областни управители из цялата страна да подадат оставка. Преди да има избрани заместници.

"Ей така … да им е гадно на редовния кабинет", коментира Бориславова.

Както е известно, от правителството съобщиха този следобед, че всички областни управители от цялата страна са подали оставка.

Акцията е безпрецедентна и поставя на изпитание изпълнението на законовите задължения на изпълнителната власт, посочиха от правителствената пресслужба.

От там обаче уточниха, че дори и с оставки, областните управители трябва да изпълняват своите правомощия до назначението на нови титуляри.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Непрестанния хейт на копейки под статиите за Бориславова показва, че е права жената.За копейката (видно и от коментарите по долу) жената трябва да е безлична домакиня, а те да избиват коплексите си върху нея. Тия времена обаче минаха, жените вече се справят чудесно в доста от "мъжките" професии и нямат нужда от недорасли интелектуално "мъжкари" за да си живеят живота.
203
5
 
18
 
! Отговори
леля чичо преди 10 месеца
освен да произвеждаш баджанаци друго не умееш, ДОВИЖДАНЕ
202
3
 
11
 
! Отговори
Самарин преди 10 месеца
Няма да е лошо да се покриеш за година,две,пет,че и по-вече, за да си починат читателите от *** ти брътвежи.ПП-тази предателска организация,сбирщина от кьораво и сакато,ще бъде "изплюта" от полит. живот у нас.Това което основателно храчихте срещу герб тогава,днес трябва да го ближете.Никой не вярва на объркани,на лъжливи индивиди,подлъгали българите.
201
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Единственият който спазва Конституцията , е Президента , затова се чудят за ''КАКВО'' да го обвиняват ,.... Е НЯМА ЗА КАКВО !Баце , Пеевски , Доган , на съд !
200
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
То е ясно че и тоя *** няма да го бъде , затова се търси някой ВИНОВЕН , въпросът на партиите беше , да свалим Гешев че много ни пречи ,... а после ще видим !?Така че Президента или Путин най-добе е да бъдат виновните ,.... не че ме енТирисуват И Путин и Президента , но погледнато от страни , това се СКИВА !
199
5
 
16
 
! Отговори
Ти ли ма? преди 10 месеца
Ама шматко, кога стана цингане-кога ти почерня *** ***...Пръкна се от никъде и вече-на политик се правиш..През целия си жалък животец досега нищо смислено не си направила. Стана за резил с оня ключ и квартира,ама си тръгнала -мнения да даваш...Ти ли ***?
198
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
импийчмънт на президента
197
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Те това е типичният демократ-меринджей завършил у Харвард,все некой друг им е виновен,де Русия,де Путин а сега и президента,ама това че тези са некадърни не го виждат...
196
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ленче, не правете глу99пости и тогава радев няма да ви е виновен. Нека99дърнисте бе Ленче.
195
7
 
8
 
! Отговори
aZ-ът преди 10 месеца
Ленче , кажи сега , Кирчо два и три пръста ти наби на стълбището? И друг въпрос - оближа ги ли преди това , или реши че бок.. като теб не си заслужава усилията и ти ги отпери на сухо отдолу?
194
7
 
12
 
! Отговори
Кънчо преди 10 месеца
Лено, радвай се че свалихте ГП, че и твоя ред щеше да дойде със съмнителните договори с адвокатската кантора и куп др неща. Метресата дето ходи по квартири с парапети стана компетентна по всички теми. ***, защо изобщо я отразявате тази ?
193
3
 
12
 
! Отговори
Фибуначи преди 10 месеца
Лена пуснала.... ?Знаем...
192
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не съм защитник на Радев, в никакъв случай! Ама все пак в сравнение с тази девойка, която в момента е точно никоя, той е президент на държава. Моля журналистите да спрат да дават трибуна за словоблудствата на това създание
191
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ти парапета да не пуснеш гледай, че там е играта ;)
190
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лени, мило пате, стига се изказва, *** по майчинство и не се връщай в политиката.
189
4
 
18
 
! Отговори
Въпросчета преди 10 месеца
Ленче на вас все някои ви пречи, а вие сте големи дупедавци. Защо не защитихте Гешев докато не извади керливите ризи? Или и вие сте с такива ризи? А сега Радев ли ви е проблема?
188
18
 
10
 
! Отговори
какво се чудим преди 10 месеца
и на децата вече е ясно че Радев е руски проект и той саботира държавата в техен интерес.Изненадата е че Бориславова не е само коса но може да мисли и то доста аналитично , което обяснява злобата на другия проект на руската мафия учиндолския чалгаджия .Проект на мафията защото получи от нея 40 милиона лева .Как? Учреди дружество с капитал 40 милиона с непаричен апорт от патент за стъклопис, който руската мафията "купи за 40 милиона.със същия успех можеше да й продаде един уличен пес за100млн
187
24
 
11
 
! Отговори
Браво, Лена! преди 10 месеца
Чест и почитания на тази смела млада българка!
186
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Чагъркахте ГЕРБ, ам амай залепнахте за тях.
185
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Когато Радев ви докара и на неговия рейтинг станахте първа политическа сила, мнго се обичахте. Когато си изменихте на принципите, Радев бил виновен, че ви падна на половина рейтинга и не ви върви работата.