Кисьов: Европа не познава държавен глава като Радев

Настоява да се говори позитивно за държавата
23 авг 2023 11:04, Росен Стойчев
141
Кисьов: Европа не познава държавен глава като Радев
Снимка: БГНЕС

Не може бившият служебен вътрешен министър Иван Демерджиев и президентът Румен Радев да говорят срещу държавата си.

Още по темата


Това заяви пред БНР Владимир Кисьов, бивш главен преговарящ за членството на България в ЕС и бивш заместник-министър на външните работи.

"Трябва да си зададем въпроса как е възможно да имаме президент, който да говори срещу държавата си, нападайки повечето партии в момента и говорейки срещу правителството. Такова нещо не познава историята на Европа", изтъкна още той и добави:

"Трябваше да се говори ежедневно за това, за ползите от приемането на страната ни в Шенгенското пространство. Трябва да се споменава какво се случва в другите страни. Положението в България не е по-зле, отколкото в другите държави. По отношение на Щенген нямаме слабо звено, доколкото същите слаби звена ги има и в другите държави", добави Кисьов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: ЕвропаРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
1
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
Румен Радев ,не говори против държавата си ,а защитава националните интереси .ПП - ги заблуждават "опитните политически вълци"-Демократична България и ГЕРБ ,които също ги настройват срещу Президента. Различията им с него са само по отношение на Украйна и там ПП -ДП се подават на влиянието на САЩ ,което не е насочено към нашите национални интереси.Трябва да се подходи балансирано по отношение на външната политика и да се изисква защита и на нашите интереси.Нужно е достойно поведение ,а не васално
113
0
 
1
 
! Отговори
Тото преди 8 месеца
До 107 ако говориш за Русия нещо си объркал Русия не постъпва като съединените американски щати които избиха иракското население избиваше всичките подред независимо от старци деца майки всичко подред карашеЕдин журналист попита държавен секретар на САЩ Мадлин Олбрайт струваше ли си това нападение на Ирак той каза въпреки убийството на деца тя каза да че си струвалоТочно затова Русия не действа като американците пази цивилното население
112
0
 
1
 
! Отговори
Еро преди 8 месеца
Значи той е бил главен преговарящ за предаването на България в плен и в окупация на западните държави и САЩЗначи той е един от виновниците за спирането на някой от атомните реактори в АЕЦ КозлодуйЗа спирането на още много други производства унищожаване на земеделиетоТи предателю имаш най-малко право да говоришКорумпиран фашист
111
1
 
1
 
! Отговори
Климбо преди 8 месеца
Трябва да се говори,както за ползите,така и за вредите...не може както при Ковид-а само едната страна да се поставя Не може да не си готов за еврото ..обаче юруш.И тия от "Възраждане"разлаяха псетата с референдум...и си седнаха на ***..
110
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Този пРезидент е срам за България.
109
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Бай Дрън Запозна се да... днеска излезе новина, че престъпникът Орбан е пускал каналджии от затворите, което значи че одобрява политиката на заселване с имигранти. Нещо което до скоро България също тайно правеше.. Може би затова харесват такъв тип "фюрери".
108
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
От тези като Кисьов се носи воня на фашизъм и дясна диктатура. Не демокрация искат те, а дясна диктатура на картелите на олигархията и тяхната власт, да бъдат фашисти и десни диктатори, под закрилата на НАТО, САЩ, ЕС. Да правят фашизъм и репресии, без отговорност за това, защото изпълняват желанията на ЕС, НАТО, САЩ за агресивна политика и антибългарска политика.
107
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Запада вижда, че новата фашистка власт в България не пази шенгенското пространство. Вместо да пази Шенген от бежанците, новата фашистка власт на "Сглобената подмяна" се занимава с всякакви антибългарски дела и заговори срещу държавата и народа, за унищожаване на енергийната сигурност, историята ни, демокрацията, терор срещу опозицията, фашистки милитаризъм и агресивна външна политика, слугинаж на чужди интереси.
106
3
 
9
 
! Отговори
Тон преди 8 месеца
Краварника задава скороста на пропадане ,а пропадналите сме ние,огледаите се държава без нищо,консуматори и поклонници,стигнахме до там да бием камбаната за инвестиция от 20 милиона за производство на кофички за сладолед, какво падение,ако сравня предишната злина и сегашната ,предишната е в пъти по малка!
105
3
 
15
 
! Отговори
Тон преди 8 месеца
Президента отразява 75процента мнението на народа,а вие от запис и островите работите срещу народа,а мнението на вмирисаният европейски гювеч не ни интересува!
104
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кисьов защо говори срещу България?! Да говориш против президента означава да говориш против България.
103
9
 
5
 
! Отговори
Страшно е преди 8 месеца
Да нападнеш 25 пъти по-малка държава и да те спукат от бой.18 години да строиш ракета и да се пукне като пуканка. Армия от пандизчии да събереш и тя да избяга. Флагманът да лази по дъното.Страшно е!
102
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен Пропадналата краварска колония Европа викаш.Не знам колко е пропаднала,но хората за нея гласуват с краката си.Аз не знам някой да се е засилил да живее в Расията,Сев.Корея,Беларус,а всеки иска в Германия,Белгия,Нидерландия и т.н,все пропаднали ,бедни страни.
101
4
 
13
 
! Отговори
Коментиращ! преди 8 месеца
Относно Шенген - българска поговорка - "Те не го искат в селото.той за поповата къща пита" Първо Вие като политик, нали знаете колко държави от ЕС ОФИЦИАЛНО не ни искат, а има и други, които са на мнение като с първите. Второ - И заради това ли е виновен Р.Радев! Той Бойчето поне 10/десет/ пъти при управлението си залъгваше народа, че вече със сигурнст сме вътре в Шенген. Да, ама не!
100
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До До 97 анонимен Каква е разликата между Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Литва, Латвия и Естония и България? В останалите веднага почнаха с декомунизация и лустрация. А БГ десетилетия гласува за БСП, ДС остана на власт и продължаваме да тачим русия. В Унгария сега тачат русия, ама чак след като немците и австрийците им построиха десетки фабрики които държат унгарската инокомика на крака. От руснаците не са получили нищо. На Орбан много му знае устата, но произвеждат Мерцедес, а не Лада.
99
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това недоразумение за пропадналата краварска колония европа ли говори
98
1
 
10
 
! Отговори
Тихомир преди 8 месеца
Ахааааа значи Прозтото Киру и Асенчо Накокорчев могат да говорят срещу държавата и президента ѝ, но обратното - сакънннн, не било павилно. Що имам чуството че ми замириса отново на комунизъм и наложено отгоре единомислие.
97
8
 
21
 
! Отговори
нормално преди 8 месеца
Защо президента да подкрепя мафиотското правителство?
96
3
 
21
 
! Отговори
До 97 анонимен преди 8 месеца
За 15 години членство в ЕС България е на последно място в развитието си в сравнение с останалите бивши социалистически страни.Не правя сравнение със старите европейски демокрации.Имате ли обяснение защо това е факт?
95
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кой е интересът на България? Да сме като Северна Корея или да сме като Южна Корея? Да сме като Молдова или като Румъния? Всеки който твърди, че русия е национален интерес на България е чисто и просто лъжец. Изборът трябва да е твърдо с ЕС. Пък ЕС вече като едно цяло нека да си кооперира с русия според интересите на ЕС. Истината е, че почти винаги Германия е плащала по-евтин газ отколкото България. Защото това да си безгръбначен дупедавец не ти дава по-изгодни условия.