Петков: Недооценихме статуквото, научихме си грешките

Конфликтите в Украйна, в Израел и атаките от хутите били свързани
14 апр 2024 19:26, Александър Попов
377
Петков: Недооценихме статуквото, научихме си грешките
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Конфликтът в Украйна, конфликът в Израел, Иран и хутите, които атакуват американски кораби е една обща ос на атака. Целта й е западните сили да бъдат максимално разсеяни. Така се отслабва възможността да има нормална развръзка на тези събития във всяка една от тези точки", смята съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

Изводът си направил след разговор в Давос с "един от високопоставените хора в Йемен", който му казал:

"Какви хути, дойдоха от руската паравоенна структура, направиха кемпове заедно с ирански оръжия, започнаха да стрелят по американските кораби използваха нашия персонал”.

Според него, снощният обстрел от Иран бил победа за Израел, защото всички ракети и дронове бяха уловени от израелската ПВО.

Съпредседателят на ПП призова да се провери случая с Живко Коцев.

„Кампаниите ни продължават да бъдат за едно и също нещо. Да имаме една нормална европейска държава с институции, които разследват всички "пачки", които са неправомерно дадени. Това което мен ме притесни е, че през фокуса върху пачките и кученцата се замаза огромен проблем - един главен прокурор можеше да отиде при един главен секретар и да му каже, че ако не си подаде оставката ще го разследват. Ще дадем гръб на всеки, който е жертва на бухалката на прокуратурата”, каза Петков пред Нова тв и така обясни подкрепата за бившия главен секретар на МВР.

Петков потърсил бившия вътрешен министър Бойко Рашков за разяснение на ситуацията. Рашков обяснил на Кирил Петков, че първият път, когато се видял с арестувания сега бивш шеф на Агенцията по рибарство и аквакултури Марин Димитров, то било по повод свидетелски показания. Димитров бил дал показания срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, обясни Петков.

Като свои грешки съпредседателят на ПП призна, че е недооценил статуквото. Той обясни, че са си научили уроците от последните 9 месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
320
1
 
11
 
! Отговори
В Давос преди 4 седмици
В Давос на кривчо сестрата една фризьорка му казала.............и той я разбрал.
319
5
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 седмици
Братчето на Зеленелски,сигурно имат един и същ доставчик,затова им хлопа дъската.
318
0
 
18
 
! Отговори
Национален въпрос! преди 4 седмици
Киро кви ли ги говори и по света ? Опасаен е за себе си и за околните и за цялата държава вече. Сложи ни и в кюпа на войните от хилядолетия между семитите и персите.
317
1
 
14
 
! Отговори
Фибуначи преди 4 седмици
Кирца човек не научава грешките , а се учи от тях. Грешки не са учат , учиш се да не ги допускаш повторно. Боса на ПП реално е учил до 7 ми клас само в Бг.
316
1
 
13
 
! Отговори
Психодиспансера преди 4 седмици
Тоя е за усмирителна риза.
315
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Киро,изгони 70 служители от руското посолство,прегърна се с банкянския, резултата ако утре има избори,ще е 80 към 40 калпака в 50 тото НС. 80 за оня и 40 за теб,не е изключено твоите да слязат дори на 35.
314
3
 
2
 
! Отговори
Каинов комплекс преди 4 седмици
А ние, Възрожденското ЛГБТ, какво печелим от това?
313
1
 
9
 
! Отговори
манипулатор преди 4 седмици
пачките и кучетата не били проблем за Киро... с всяко изказване на харакиро потъват с по 0.2-0.5%. Накрая ще останат само фанатиците от дб ама и те ще избягат с просите "лидери"...
312
2
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 4 седмици
Киро не трябва да си ходи, а трябва да отиде при бай Ставри, защото заради него вземаме газ на тройни цени, набута държавата със стотици милиони и щял да си ходи. Хубав си ти, ами да беше средата на миналия век!
311
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Нищо не си научил, ти си просто Киро. Върви си продавай хранителните добавки и не се занимавай с политика.
310
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кире, пак си далече от целта и пак говориш глупости. Нормалните хора вече са те претеглили и ти нямат вяра за нищо!!!
309
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Мръшата долна пак ни говори за хути,мути,Украйна,Русия,а за *** тук ич не му дреме. Явно се изживява като някакъв международен герой. Плюнка скапана. Нищо хубаво не направи за българския народ. Хората оцеляват въпреки теб
308
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
доста време се задържа този няма ли да го подменят
307
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
този толкова явно и упорито лъже как ли още хора му вярват не е истина, но този народ си заслужава съдбата, времето с много народи по цял сват го е доказала
306
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Лелеее, какви плоски, елементарни брътвежи. И този е бил министър-председател! Дано изчезнат от хоризонта, че много безобразия сътвориха!
305
3
 
23
 
! Отговори
Мда преди 4 седмици
Всичките ви роднини назначихте на държавна службица. Толкова нагло крадливо откровено племе не е управлявали никога!
304
2
 
19
 
! Отговори
Оф преди 4 седмици
Каква е тая дъвка? Кой му вярва на Киро! Та нали чухме записа ПП ДБ бяхте дотук
303
3
 
22
 
! Отговори
Someone преди 4 седмици
За да научиш нещо трябва да имаш достатъчно умствен капацитет, който определено липсва на простия киро, както и на електората му. За съжаление докато има хора, които се впечатляват кой как изглежда, вместо колко му е умствения багаж ще има такива недоразумения като простия киро и компания в политиката.
302
3
 
5
 
! Отговори
нагъл преди 4 седмици
до безобразие -чл.39 от конституцията на РБ- ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕ И ДА ГО РАЗПРОСТРАНЯВА ЧРЕЗ СЛОВО-ПИСМЕНО ИЛИ УСТНО,ЧРЕЗ ЗВУК ИЗОБРАЖЕНИЕ ИЛИ ДРУГ НАЧИН . ТОВА СА НИ ПРАВАТА -КОЙ РАЗБРАЛ РАЗБРАЛ КОЙТО НЕ Е ДА Е
301
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Наследствено обременения Киро /всичките му наследници са болни!/ и безполовия хасковски хамстер Кокорчо ,са просто тинята в блатото.