Петков: Недооценихме статуквото, научихме си грешките

Конфликтите в Украйна, в Израел и атаките от хутите били свързани
14 апр 2024 19:26, Александър Попов
377
Петков: Недооценихме статуквото, научихме си грешките
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Конфликтът в Украйна, конфликът в Израел, Иран и хутите, които атакуват американски кораби е една обща ос на атака. Целта й е западните сили да бъдат максимално разсеяни. Така се отслабва възможността да има нормална развръзка на тези събития във всяка една от тези точки", смята съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

Изводът си направил след разговор в Давос с "един от високопоставените хора в Йемен", който му казал:

"Какви хути, дойдоха от руската паравоенна структура, направиха кемпове заедно с ирански оръжия, започнаха да стрелят по американските кораби използваха нашия персонал”.

Според него, снощният обстрел от Иран бил победа за Израел, защото всички ракети и дронове бяха уловени от израелската ПВО.

Съпредседателят на ПП призова да се провери случая с Живко Коцев.

„Кампаниите ни продължават да бъдат за едно и също нещо. Да имаме една нормална европейска държава с институции, които разследват всички "пачки", които са неправомерно дадени. Това което мен ме притесни е, че през фокуса върху пачките и кученцата се замаза огромен проблем - един главен прокурор можеше да отиде при един главен секретар и да му каже, че ако не си подаде оставката ще го разследват. Ще дадем гръб на всеки, който е жертва на бухалката на прокуратурата”, каза Петков пред Нова тв и така обясни подкрепата за бившия главен секретар на МВР.

Петков потърсил бившия вътрешен министър Бойко Рашков за разяснение на ситуацията. Рашков обяснил на Кирил Петков, че първият път, когато се видял с арестувания сега бивш шеф на Агенцията по рибарство и аквакултури Марин Димитров, то било по повод свидетелски показания. Димитров бил дал показания срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, обясни Петков.

Като свои грешки съпредседателят на ПП призна, че е недооценил статуквото. Той обясни, че са си научили уроците от последните 9 месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
280
3
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Аре Кирчоооооооооооо... Идете пак при Цветанка в БТВ с Асан и кажете: "Никога с ГЕРБ" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Да видим има ли още бaлaми да ви гласуват???? Щото след изборите пак ще клякате пред Боко и Шиши. Няма начин :))))))))))))))
279
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако си си научил урока ще се скриеш, ще изчезнеш далеч в Канада, че стана за посмешище и коментатори съвсем директно те наричат глу*пак и човек с психическа диагноза. Толкова ли не разбира Киро, че времето му свърши. Лъжец, който бърза да присвои още малко от държавната хазна.
278
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не гл. прокурор е отишъл при гл.секретар, а секретаря е поискал среща с прокурора и е отишъл при него. Точно обратното, Кире. А Рашков се оказа дружка с контрабандисти.Е, вие ли ще се борите за справедливост? А ти, Кире излъга Президента и наруши Конституцията. Е, ти ли ще се бориш с измамите, Кире? ПП се занимава с измами и далавери. Нямаме нужда от вас. Махайте се!
277
12
 
4
 
! Отговори
Точен преди 1 месец
До sev Каква алтернатива са ПП/ДБ на гербопитекодепесарската мафия? Че се сглобиха по чужда запповед? Само Възраждане е алтернатива.
276
5
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 месец
Хей ,да не си мислиш,че ние българите сме ***.Приключи твоето царство и това на ПП.Вземи си Кокорчо и Ленка и изчезвайте от България.Мръсен долен ***.
275
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Алооооо парламент няма да помиришеш, какво остава за правителство. Свърши се с ПП. Беше каквото беше.
274
17
 
2
 
! Отговори
sev преди 1 месец
С ГЕРБ и ДПС да работиш е като да се бориш с прасе, не можеш да победиш или да излезеш чист. А добри или лоши ППДБ са единствената възможност за това държавата да върви напред.
273
9
 
3
 
! Отговори
Идеалист преди 1 месец
Гласувайте за този умен нечовек!
272
4
 
16
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Хахаааа, Кирчо мъчи с едни и същи заучени думички пак да прилъже да му гласуват бaлaмитe :)))))))))))))))))) Вече не върви - спалнята, кюлчето, шкафчето, тръбата, Барселоната..... ППДБ-тата при ИТН 3-4% макс.
271
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кирцата е българския "Зеленски" :) Докато не ни запали чергата няма да е изпълнил американските инструкции
270
3
 
25
 
! Отговори
минута мълчание преди 1 месец
Управлението на държавата не може бъде училище за неподготвени хора!
269
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Я оставете човека на мира! Може би е време за един нов мумурандум!
268
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много се радвам, че този отива в политическото кошче и сам си дава още инерция
267
6
 
9
 
! Отговори
... преди 1 месец
Ти ли си научил грешките си ве петков, точно ти ли ? Ха ха , не разбра ли все още властта на буци и шиши? Ще трябва да минат десетилетия докато България се превърне в нормална страна. Хайде стягай куфарите, ако си успял да откраднеш нещо добре, ако не си ,ми да си крал и към Канада. Тук е място само за мутри хиени и онези, които много добре умеят да лижат задни.ци.
266
1
 
28
 
! Отговори
КорумпКиро преди 1 месец
жалък шарлатанин
265
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Един скелет влезнал в докторски кабинет и докторът го попитал:Вие за какво? За преглед-отговорил скелетът. А не мислите ли , че е малко късно,казал лекарят. Те и някои кандидат студенти си научават урока след като са ги скъсали на изпита също като ПП.
264
1
 
22
 
! Отговори
Ганди преди 1 месец
Фъфля к избърши си жълтото около устата и се скрий някъде ,управи България, та тръгна и света да управяш, Голям пя ля чо си, тати Петко не ти ли го е казал вече
263
4
 
24
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
затова се върнете в канада и докато пасете кравите на тъста анализираите на чиствъздух грешките не се занимаваите с политика а с нещо по леко за твоята психикабаща ти вместо да те лекува те тика в блатото
262
1
 
23
 
! Отговори
555 преди 1 месец
Направили си грешките ПП като бабата,която се хвалела, че спазвала страхотен режим - в 04ч. пикае , в 05ч. дефекира , а в 06ч. се събужда. Сега си научили грешките, ама вече са омазани.
261
2
 
26
 
! Отговори
ддд преди 1 месец
Кире на изборите ставаш кат славчо... едно приказваш друго правиш... народа му писна да го лъжат