Петков: Недооценихме статуквото, научихме си грешките

Конфликтите в Украйна, в Израел и атаките от хутите били свързани
14 апр 2024 19:26, Александър Попов
377
Петков: Недооценихме статуквото, научихме си грешките
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Конфликтът в Украйна, конфликът в Израел, Иран и хутите, които атакуват американски кораби е една обща ос на атака. Целта й е западните сили да бъдат максимално разсеяни. Така се отслабва възможността да има нормална развръзка на тези събития във всяка една от тези точки", смята съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

Изводът си направил след разговор в Давос с "един от високопоставените хора в Йемен", който му казал:

"Какви хути, дойдоха от руската паравоенна структура, направиха кемпове заедно с ирански оръжия, започнаха да стрелят по американските кораби използваха нашия персонал”.

Според него, снощният обстрел от Иран бил победа за Израел, защото всички ракети и дронове бяха уловени от израелската ПВО.

Съпредседателят на ПП призова да се провери случая с Живко Коцев.

„Кампаниите ни продължават да бъдат за едно и също нещо. Да имаме една нормална европейска държава с институции, които разследват всички "пачки", които са неправомерно дадени. Това което мен ме притесни е, че през фокуса върху пачките и кученцата се замаза огромен проблем - един главен прокурор можеше да отиде при един главен секретар и да му каже, че ако не си подаде оставката ще го разследват. Ще дадем гръб на всеки, който е жертва на бухалката на прокуратурата”, каза Петков пред Нова тв и така обясни подкрепата за бившия главен секретар на МВР.

Петков потърсил бившия вътрешен министър Бойко Рашков за разяснение на ситуацията. Рашков обяснил на Кирил Петков, че първият път, когато се видял с арестувания сега бивш шеф на Агенцията по рибарство и аквакултури Марин Димитров, то било по повод свидетелски показания. Димитров бил дал показания срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, обясни Петков.

Като свои грешки съпредседателят на ПП призна, че е недооценил статуквото. Той обясни, че са си научили уроците от последните 9 месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още по темата: Кирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
4
 
23
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 1 месец
Най-големите некадърници ,бездарници и посредственици станаха "елита" на ПУ-ПУ-ДУПУ!Назначиха ги на високи постове с големи заплати и сега тези па.разити крадат като за последно.Държавата се граби от невзрачници и прислужници.Мислех си че ГЕП са дъното ,но ПУ-ПУ-ДУПУ се оказаха още по-големи шарлатани и измамници.Отпадъците от ГЕП сега са лидери и вождове в жалката партия на предателите и джендърите.Пфу!
299
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПУДЕЛСКА ПРЕСТЪПНОСТ
298
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да бъдеш проклет от бога, където рушихте паметници на хората, дали живота си от Мсква до Ламанша, за да отърват света от нвацистката изметт, в партията си сте приютили точно такива неонацисти, внучета на главорезите от преди девети септември, като ползвате имоти дадени от цар Борис на дедите ви главорези. АНАТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!! Национализация на имотите получени от фашистките палачи и кръволоци на хора като Гео Милев и Стамболийски - жертви на примитивните алчни садистичнии фашисти.
297
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пудела е по-подходящ за лидер на нещото наречено ПП. ПП-Престъпния Пудел хахахахахаха
296
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Линда къде е гледала...
295
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Говори Киро Истината - Харварда. Вервайте му. Той ще ви оправи.
294
3
 
10
 
! Отговори
Кики Истината преди 1 месец
До ПП-Анонимник *** почти всички началници до ниво секторен са сменени и продъ;жават да се сменят от Пу-Пу, назначават се абсолютни некадърници /не че предните бяха много кадърни/ и анонимници, хора мързеливи и незнаещи!
293
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НА ИЗБОРИТЕ ВСЕКИ ГЛАСУВАЛ ЗА ВАС И ВСДЕ ОЩЕ ЗАБЛУДЕН ПРЕДИ ДА ГЛАСУВА ДА ВИ ЧУЕ ЗАПИСА И ДА ВИДИ КОЛКО СТЕ ОТВРАТИТЕЛНИ. КАК ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ ПЕТ ПРОЦЕНТА ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ А ДРУГИТЕ ЗАБЛУЖДАВАТЕ, КАК ИЗБОРИТЕ ЩЕ ГИ ПРАВИТЕ С ВАШЕ МВР, КАК СЛЕД КАТО НАРОДА НЕИЗБЕЖНО ВИ РАЗКРИЕ И ИЗХВЪРЛИ ОТ ПОЛИТИКАТА ЗАМИНАВАТЕ ПО ОСТРОВИТЕ, КАК МАРИЯ ГАБРИЕЛ ВИ Е ЗАЛОНИК А НЕ ПАРТНЬОР, ... НИТО ГЛАС ЗА ВАС
292
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе тъпар мръсен,само лъжи от теб слушаме,всички са ти виновни на теб.Нямаш връзка с главния мозък.
291
7
 
3
 
! Отговори
ПП-Анонимник преди 1 месец
Г-н Петков колко кадрови промени направихте ? 0. Така не става. Така не се управлява държава. Така не се прави политика. Едни и същи по всички държавни институции.А сега ще искате гласове. От кой? Да гласуват за вас същите тези, които са в държавната администрация от ГЕРБ, ДПС и БСП. Съжалявам но това е горчивата истина. Ако има едно предимство Борисов пред вас са, че той такава глупава грешка не би допуснал. И все пак бих избрал вас пред другите. Изглеждате поне умен и добър човек. Уви.
290
4
 
16
 
! Отговори
Главанак преди 1 месец
Нищо не сте научили! Направихте една камара грешки и продължавата де правите! И най- фрапиращата и безумна- вие не разбрахте кой и как ви създаде, и най- вече какво очакваше народът, или поне тази част , която ви подкрепи , от вас! Не разбрахте, че унищожихте мечтите на хиляди! Не го разбрахте и няма как за го разберете- просто нямате сетива за това! Жалко за хората, които ви подкрепиха!
289
3
 
15
 
! Отговори
Вальо преди 1 месец
Колко удобно. Да превърнеш един гл. секретар на МВР от участник в ОПГ, за контрабанда, в жертва... Да, ама не! Не сме толкова *** Киртак! Тези фанстасмагории може да разказваш на ПП/ДБпланктона, само те са способни "да повярват на 18 лъжи...преди закуска".
288
4
 
14
 
! Отговори
КАЛАКУТА преди 1 месец
Тоя е толкова противен,че се чудя как се е намерила някаква да го вземе
287
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нагъл и алчен П.А.Р.А.З.И.Т. Противно и продажно същество.Оказа се обикновен канален плъх.
286
3
 
11
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 1 месец
Този краварски прислужник е пътник и заслужава само презрение!Цялата шайка ПП-ДП трябва и ще бъде изметена на изборите.Лошото е че тези *** и измамници няма да бъдат съдени.А присъдата в цял свят за държавна измяна е само една!
285
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Чао.
284
5
 
6
 
! Отговори
Този Димитров преди 1 месец
е работил в МВР, след това е бил шеф на агенцията по рибарство. Видно е, че е набеден. Помня как Борисов каза, че ще ги яде тези хора на кайма, ако не му угодят. В цялата история, както винаги са Борисов и Пеевски, единият милиционер, а другият внук на ДС. България трябваше да лустрира всички стари кадри на БКП и ДС.
283
4
 
15
 
! Отговори
Партия Пудел преди 1 месец
Този национален предател защо не е в затвора?При тези пачки и пудели в апартамента на хора от неговата партия?
282
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама да си взема и парапета, че ни писна от простотиите му!
281
1
 
9
 
! Отговори
карачанаков преди 1 месец
Аве глей го ве ама какъв поглед, какъв е убедителен ,дали сам си вярва.