DIA представи новата си песен "South Legend"

Песента е за морето, любовта и хубавите летни емоции
Обновена: 28 юли 2020 13:36 | 28 юли 2020 09:03,
0

Изпълнителката DIA представи новата си песен "South Legend". За проекта тя работи с единствения българин с акредитация да снима Формула 1 - Любомир Асенов, както и с неговия колега зад камера Николай Глушков.

"Песента я създадохме специално за Община Царево, за да може да звучи през цялото време на летния сезон. А когато я чух там се оказа, че си е точно на мястото. Настръхнах, че мога да предам тази емоция, която изпитах, когато създадох тази песен", сподели Димана Мирчева – Dia пред Bulgaria ON AIR.

Песента е за морето, любовта и хубавите летни емоции.

"Работата по песните не е лесна, защото ние не го правим по команда. Има симбиоза с DIA, това не е първото парче, което правим заедно", каза един от продуцентите на парчето - Фабрицио Паризи.

Мелодията е експлозия от етно хаус звучене.

"Имам афинитет към този тип музика. Правим това, което чувстваме. Не се опитваме да гоним някакъв пазар или да звучи по определен начин. Лесно е да се работи с българския фолклор, особено ако той е автентичен", допълни Паризи.

Кадрите са заснети на дивите плажове "Липите" и "Листи". Те са трудно достъпни и се намират близо до Синеморец. А само за дни видеото вече има над 1 млн. гледания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари