МВР: Министерство на Вечния Румен?

МВР-скандалът през погледа на хората, а и на политолозите
2 апр 2008 10:32,
76

След 10 дни, отсече премиерът и погледна да види дали Петков е навит.

А той, заровен в папките, пише доклади, трябва да отърве кожата.

И докато БСП се накадрува и намъдрува, ДПС и НДСВ загърбиха коалиционния си партньор и оставиха Станишев сам, нали е премиер?

"Запалката"* вече не им вършела работа, били кибритлии.

А ние ще почакаме, още 10 дни.

 



  * "Запалката" е името, под което е разработван Румен Петков

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
do "anonimnia":Prav si! Mai nastana vreme za deistvie. Pushkalata ne sa problem. Mainata mu na bezkruvnia prehod.
37
0
 
0
 
! Отговори
otvan преди 16 години
to i da se svaliat tia novi shte doidat po umni i po loshi ,znae li si,,koito i da se premahne ,i da se iztrepi, drugi shte doida,vinagi ima koi,4e to ima mnogo hora za trepene napravo,ne za svaliane ot vlas...naroda e tap i ma4kan i marzeliv i ne marda da se digne da napravi neshto ,,kvo sa 300 4oveka spriamo 1 milion sofianzi primerno,nishto,,ama koi da se digne sreshtu pravitelstvoto, tapia mozak na bulgarina kazva, Eh karai, ko da napraim ,,,mi to seki kato kazva eh i karai,,mi nishto nema da se oprai
36
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 16 години
Страхотна Ре(д)акция! Днес.бг се превръща в се по-сериозна медия. Въпроса е ще издържите ли на напрежението. На запалката вече и свърши горивото. Изчакваме много скоро да свършат и малкото изпарения, които са и останали.
35
0
 
0
 
! Отговори
pipi преди 16 години
КАКВО ДА МУ ДАВАМЕ ЗОР НА СТАНИШЕВ ,ТОЙ ТАЯ СЕДМИЦА РЕШИ ЧОВЕКА ДА СЕ ВЕНЧАЕ ,СЕГА В МИСЪЛТА МУ Е СВАТБЕНО ПЪТЕШЕСТВИЕ ,ДЪРЖАВНИТЕ РАБОТИ ,КУЧЕТА ГИ ЯЛИ .НЯКОЙ ТРЯБВА ДА СПОНСОРИРА СВАТБЕНОТО МУ ПЪТЕШЕСТВИЕ ЗАТОВА СЛУША ГЛАСА НА МАФИЯТА .ОХ ОХ ОХ НАПРЕД С ОБРАТНИТЕ, ТО ДРУГИ В ПАРТИИТЕ НЕ ОСТАНАХА
34
0
 
0
 
! Отговори
hades преди 16 години
МВР е най-голямата МАФИЯ в България, всички го знаят и какво от това. Без коментар.
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
забелязъл ли си че ние българите сме станали сиирджии бе човек.всеки вижда какво става ,а какво правим -само псуваме и толкова.все чакаме някой да доиде да ни оправи.ами с чакане ще си останем ми се струва.то да беше само това добре ама всичкото ни е така.там на високото всеки пази гърба на някой друг и така.ОПРАВИЯ НЯМА!
32
0
 
0
 
! Отговори
галчо преди 16 години
Който е на власт - той може да краде най - много и най - успешно.В този смисъл БСП няма далавера да не е на власт, нито някой от кръговете й. Все ше се уредат братчедите, техните авери, братчедите на аверите и т.н. Дори и да са доста далечни на пряко управляващите.А кой ше им даде лебец, ако е примерно Герб на власт? Немааа, тогава бат Бойко ше яде.Сметката е проста и ясна. Има един опасен враг пред паницата. И тва са тия дет не са наште. Те са по - страшни дори от тия дет си ги мразим ние в партията.Така че айде да не се опитваме да прокарваме идеята за "чистото" лице на БСП, и особено пък в лицето на Запалката. Това е абсурд и няма кой да ти върже в този форум. Не варвой!
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хахахаха, Галчоооо..... Що реши, че всички в БСП искат тая партия да остане на власт? Не е така, да знаеш. Звучи перверзно, обаче има логика и обратното на това да си на власт! Да знаеш - неучастие в управлението на страната е чудесно оправдание за вършене на беззакония и грабежи. Изкарваш се мъченик пред обществото и за всичко се оправдаваш, че си подтиснат от властниците! А в опозиция БСП е особено силна!Помисли си!
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Министерство на Вечния Румен - това би ми харесало много!
29
0
 
0
 
! Отговори
галчо преди 16 години
Тва за конспирация вътре в БСП е пълен абсурд, защото има реален риск да падне правителството след подобно разклащане. Никой в БСП не иска това, освен ако не работи за нечия друга кауза.А и сега ше вземете да изкарате Запалката най - чистия и честен човек, който се бори с корупцията в БСП и спира злите бесепари да крадат? Хеххехеххех!
28
0
 
0
 
! Отговори
YES преди 16 години
Ха, Руслана.... бе отде толкоз подробности бе? :))) За жалост не всичко в писанията ти е вярно, ама айде, да не ти развалям рахатлъка сега! Гей-линията за която говориш не е истина например, други са нещата. Първанов няма нищо общо със случая, той си оправи живота и само гледа, за кво му е да се меси? Туй за компроматите - не са от Вуйчата, Румен сам си ги събра, а и доста народ в стремежа си да му се харесат му снасяха за тоя и оня и той сега Румен се възползва, кво толкова? Власт е това... Истинския проблем е вътре в БСП, в ръководството или по-скоро в онези от червената върхушка, дето искат да падне Петков, за да не им пречи да вършат беззакония и да могат да прекарват кинти през фондации и институти, които се водят НПО, а всъщност са частни касички, които се пълнят от фиктивни обучения, семинари в Европа, програми за това и онова. Доста пари се въртят в България, само посягаш и си вземаш и за да нямаш грижи, изкарай виновен МВР, очерни ги хубаво и искай министъра да падне. Така после необезпокояван/а си вземаш каквото искаш, като шепнеш в ухото на Станишев хвалебствия и комплименти, настройваш го срещу останалите в БСП, уверяваш го ежедневно и ежечасно че слънцето изгрява щото ти се грижиш за авторитета му, заобикаляш се с верни младежи, които са безхаберни и лакоми за постове и пари и готово! Ако искаш имена и факти - виж кой от червените лидери най-често влиза в медиите. Схвана ли?
27
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Ама ти си поредното електронно ченге , манипулиращо обществота...Аз също напуснах България през 90г, но на Запад всички икономисти говорят с уважение за Костов като икономист и политик!Не не мисли че съм костовист или привърженик на ДСБ, още по-малко на ГЕРБ, но това са реални факти ,безпристрастни и неизкривени от политическа гледна точка!Червените олигарси никога няма да допуснат изграждане на средна класа!Просто това не е в техен интерес!Погледни какво направиха с интелектуалците в България..Къде се намира лекарското съсловие?Къде се намират учените..преподавателите...Какво е нивото на образование...че болшинството от днешните "инженери"..икономисти..са плод на РАБФАКА---Как една партия която се е срастнала с мафията ше се промени?Я си спомни когато трябваше да се появи макар и слаба опозиция какво стана...Равтовете на магазините се изпразниха..ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ...появата на борческите групи бе дирижирано...последва пладнешки грабеж и разруха на икономика...саботажа бе невиждан ...грабежът и беззаконието чудовищни..Хората бяха излъгани и с боновите им книжки се извърши приватизацията..Партокрацията създаде днешният икономически елит на основата откраднатитена милиарди..на ограбването на труда на милиони честни българи....Как така се получава че иначе "честните "момчета , "честните"бизнесмени като Ил.Павлов...Кюлев...М.Велев...Ал.Томов..Черепа...б ратята Галеви..са свързани с БСП , сивата икономика ...мафията..БСП+ДС=ГЕРБА нали искаше оставането на пияницата и пикаещият във фонтан за да си уредиш кариерата...писано преди няколко поста!Просто си вземи хапчетата ...На народа му писна от комунистическата наглост!Извинявам се на наглостта на олигарсите от тази партия!
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
vmesto da si pi6em da izlizame da svaliame boklucite...
25
0
 
0
 
! Отговори
галчо преди 16 години
Че има криза на доверието към партиите, държавността, институциите и прочее - всички знаем. Има защо да я има.Аз затва вече не гласувам. Всичко, което пишеш е горе - долу така.Без частта, че БСП управлява успешно - в която и да е област. Тука може много да спорим, но не му е мястото, времето и темата.И особено странно ми стана как така народът иска ляво, *** не знае това... И как държава гарантира доходи, като доходи се изкарват... Ще изпаднем в приказки за борда... Не ми се раздува...*** левите се казвали леви, *** не управлявали ляво...От голотията, която им светна около бедрата стана ясно нещо, което на всеки българин му е ясно много отдавна по отношение на много партии (най - вече на досега управляващите - през последните 10 години), че власт и мафия са споени. Имат сходни интереси (чрез мафията крадат народа - по още един начин). Играят пари. И се разбират добре. Гръмна ярко точно сега. По сценарий. (Интересно защо Партията - майстор на конспирации и разконспириране не извади подобна информация по времето на Костов примерно. Имала е защо, а не че не е можела). По начало, родителят на СДС, а и на повечето десни партии е БСП. Крушата не пада по - далеч от дървото. Какъвто родителят, както е създал и възпитал детето - такова е и то.По мое мнение комунисти са управлявали, управляват и ще управляват БГ завинаги, независимо от имената - Бойко, Иван или Волен. (Един приятел има майка работела в ЦК навремето - каза, че познава много от хората на Сидеров - свестни хора били). Проблемът и боричканията им са не за друго, а кой ше гепи кокала и парата. Защото властта в БГ означава и много, много пари.Аз лично - за разлика от теб - не мога да си направя извода, че БСП са партията(особено в официалния й вид), която може и трябва да управлява.И на следващите избори няма да гласувам - поради всички изброени аргументи). няма да го направя тва движение да си дигна *** до урните, за да уредя топлото местенце и добрите парички на някой друг, след като досега никой други не се замисли за мен.Нямам кандидат. Бойко е измислен герой. И няма разлика с другите, освен като стилистика.Айде, че имам работа.Със здраве и успехи в чужбина. Не ти трябва да се връщаш, а дори и да мислиш за тук. Ако и да си симпатизант...
24
0
 
0
 
! Отговори
Ruslana преди 16 години
Глъвъта държал и Станишев с гей-компромат?Вътрешният министър разполага с компромати срещу Първанов и Сергей Станишев, разказаха вчера червени депутати. По думите им Глъвъта предвидливо си гарантирал оставането на поста като години наред диплел мръсни тайни на хора от най-високите етажи на властта. Както вчера стана ясно от интервю на съдебния заседател от Плевен Михаил Михайлов - Петков държи изкъсо Гоце още от времето, когато двамата, заедно с Пирински и Николай Добрев са организирали преврата срещу Жан Виденов. Хора от елита на БСП разкриха, че Луканов, който Петков наричал Вуйчата, поради факта, че го бил посочил за свой наследник, му завещал подбран набор с компромати от ранните години на БСП-величията. Според тях Глъвъта бил документирал и срещи на Гоце със съмнителни бизнесмени, с които Първанов се срещал, за да иска пари за президентските избори. За Сергей пък в червената партия упорито върви слуха, че е гей и Румен Петков има доста срамни доказателства за това. Сергей лансира за лидер на младежката организация на БСП в Силистра отявления хомосексуалист Ивелин Йорданов, припомнят червени депутати.http:// .vestnikataka.com/?module=di
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Само едно нещо не си разбрал, това че БСП отдавна няма нищо общо нито със социализма нито с левите партии. Единствено името и е останало. Иначе тя отдавна си води по-дясна политика и от десните партии, а и краде повече от тях......
22
0
 
0
 
! Отговори
Tomahawk преди 16 години
Галчо, да ти кажа.... БСП не е моята партия и не може да бъде в този си вид и формат. Но аз съм умно и в чужбина отлично образовано коп.еле, както се казва - обществено ангажиран и активен, в смисъл че наблюдавам какво става в БГ и не ми е все едно. Та според мене за момента в България НЯМА политическа формация, която да замести БСП и да поведе държавата към по-добро! Просто няма бе! Червените каквито и да са, поне управляват. СДС ДСБ НДСВ няма такива, това са сенки от миналото, вече и собствените им активисти дето ги гледаш по ТВ и по медиите - и те не вярват в дясното, щото в БГ няма предпоставки за дясно управление. Дясното управление предполага наличието на средна класа - гръбнака на икономиката във всяка държава, където вилнее вихрушката на пазарните отношения. Същите тия, дето се правят на десни съсипаха всеки десен икономически модел, тъй като превърнаха пазарните отношения и принципния капитализъм в идея за частно ползване в рамките на няколко фамилии. Десницата в БГ използваше всичко за облагодетелстване и келепир в тесните рамки на една партия СДС и няколко сини фамилии с червено минало. Те съсипаха и държавната администрация като напълниха министерствата с некадърни парвенюта без образование и възпитание, само и само да крадат пари от държавата. Затова и 2001г Симеончо ги отвя като парче вестник в бурен ден. Сините и тяхните *** не могат да управляват, това се доказа всякак и не знам що още настоявате за неродения юнак от приказките. НДСВ същата работа - грабеж и разруха.... кво да кажа! Бат Бойко е просто един бандит, той не може да управлява държава, защото това не е вафла - ам и готово! Той е чисто и престо един дебилен клоун, който се радва на медийно внимание и е на конци на американското посолство. те квото му кажат - това прави. Целта е да се отслаби влиянието на руските енергийни сили в България, а това няма как да стане, щото за БГ няма откъде другаде да се снабдява. Това е и удар на щатите срещу ЕС, те никак не харесват това, че еврото им съсипа дълора и пей дават само и само да пречат на Европа. В този смисъл мутрата Бойко е готов за шепа обезценени долари да продаде държавата. за награда ще му дадат щатски паспорт след 5-6 години и той с Цветелинка ще си отнесат кинтите от СИБанк в Америка. както знаеш, американско гражданство официално може да се купи за 1 милион долара. Подробностите - друг път. Сега за БСП - сега народа в БГ не ще дясно, а иска ляво, ама не знае това. Обяснявам: хората в БГ са бедни, те искат държавата да им гарантира доходи както и да е - в частния и държавния сектор, никой не го интересува всеки вика "дай", а това става само с ляво управление и е доста трудно да се направи сега, просто няма откъде и лява политика не може да се води. На практика БСП сега не може да управлява ляво, а управлява ултрадясно, щото сме в разкрачка пред ЕС и банките. Борда не е паднал още, напомням. Така че няма кой друг, просто няма!!! Бойко и десницата са неадекватни, вече обясних. Такива мутанти на площа
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"Няма никога да падне петков, той командва мафията, той командва и правителството, просто забравете..."Прав си. Просто и ясно казано. Но все пак надеждата крепи човека.
20
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Напълно съм съгласен с теб!
19
0
 
0
 
! Отговори
възмутен преди 16 години
а бе АКВИ ДОКЛАДИ ,ЗАЩО СЕ ЗАЛЪГВАТЕ ,ПРОСТО САМУ ДАЛИ СРОК ДА СКРИЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИМ ,КАКВИ ПРОВЕРКИ ОТ НЕГО ОЧАКВАТЕ ,ТА ТОЙ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СЕ УПЛАШИ ОТ НЕГО ,ЧЕ ПОДЧИНЕНИТЕ МУ ЛИ ДА СПРЕМ ДО ТУК ,ТО РУМЕН Е ЯСЕН ,НО И ДРУГИТЕ СЕ ИЗЯСНЯВАТ ,ТЕ СА МАФИЯТА УУУУУУУУУУУУУУ