Руски експерт: Това е начинът за унищожаване на САЩ!

Предлага се създаване на ядрено оръжие хиперкалибър
24 окт 2018 14:15, Елка Василева
595
Руски експерт: Това е начинът за унищожаване на САЩ!
Снимка: архив, Reuters

Удари с ядрено оръжие хиперкалибър по опасни с геофизическите си условия зони на територията на САЩ ще доведат до гарантирано унищожаване на страната. Това пише руският военен експерт Константин Сивков, който е президент на Академията по геополитически проблеми, в материал за "Военнопромишлен куриер".

За да бъде предотвратена агресия от страна на Запада, по думите на експерта Русия не бива да върви по стъпките на Съветския съюз и да си съперничи със САЩ в ядрената надпревара количествено.

Вместо това Сивков предлага "асиметричен отговор" в технологичен аспект. Експертът посочва, че Москва разполага с технологии за създаване на ядрени боеприпаси с калибър над сто мегатона тротилов еквивалент.

Още по темата

"Създаването на 40-50 такива бойни глави за тежки междуконтинентални балистични ракети или сръхдалечни торпеда обезпечава довеждането до критически опасни по геофизическите си условия зони на територията на САЩ /например супервулкана Йелоустоун, разломите по тихоокеанското крайбрежие/. Такива удари гарантирано ще унищожат и САЩ като държава, и целия транснационален елит. Това отново прави мащабната ядрена война ирационална и свежда вероятността от възникване на такава до нула", заявява Сивков.

Според експерта такова оръжие ще принуди западните страни да седнат на масата на преговорите и да се откажат от ограничителните мерки по адрес на Русия и натиск срещу нея.

Преди дни американският президент Доналд Тръмп съобщи, че САЩ не възнамеряват да се придържат към Договора за ликвидиране на ракетите със среден и малък обсег, след като Москва го нарушава и ще се оттеглят от него, припомня РИА Новости. Тръмп заяви също така, че Вашингтон ще развива въоръжението си.

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков заяви, че Москва иска да получи по-подробно разяснение от Вашингтон и добави, че провал на договора ще принуди Русия да предприема мерки за обезпечаване на сигурността си. Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че всяко действие в тази сфера ще бъде посрещнато от противодействие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


595
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна които правителството отпуска на бедните американски семейства.
21
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руски ***.
20
12
 
8
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
До НАЙ-И къде свърза евроатлантизма с нашата неграмостност???Че кой ни спира да учим качествено децата си?Европа дори ни дава пари да го правим, при това безвъзмездно.Ама, кой до го обмисли това?Каскетите като теб само Путин им се привижда и...само за Русия м ечтаете.Така няма да се оправят нещата, а дори позле ще стават.Да, трудно ви е за вярване, но...причината да сме на това положение е, че Русия купува бг политиците, а те предават България, ведно с вас..безплатните муррзилки.
19
15
 
10
 
! Отговори
DO 17 преди 5 години
До АнонименНе зная за кои деца говориш, но едва ли някой в Англия или САЩ ще започне да избира децата на руския т.н. "елит" или с други думи- руската мафия.Виж, руските диваци...само чакат да им се покаже врага...и са готови да убиват.
18
5
 
19
 
! Отговори
... преди 5 години
е и какво!? Като избухне Йелоустоун да не би руснаците да си мислят, че техните задни части ше останат на сухо!? Целото човечество ше си иде! Пък ако почнат да прехвърчат ракетите с ядрено уръжие пак същото ше се получи накрая! ЕДИНСТВЕНИЯ начин това да не се случи е да земе леко а се намали ялчноста и тъпоумието на света! Нищо, че повечето хора си мислят, че са умни и можещи (особено политиците) те по нищо не се различават от оная първата *** с пръчката! Само сега сопата е по-голяма!
17
12
 
6
 
! Отговори
НАЙ- преди 5 години
РЕВНОСТНИЯ ЕВРОАТЛАНТИК Е СЕКСУАЛНО СКОНФУЗЕНИЯ БИФШ ЧЛЕН НА БКП. ПРИМЕРИТЕ ПО ДОЛУ.50 ПРОЦЕНТА ОТ ГРАЖДАНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СА НЕГРАМОТНИ. ОТ ГРАМОТНИТЕ 50 ПРОЦЕНТА САМО 40 ПРОЦЕНТА РАЗБИРАТ СЪДЪРЖАНИЕТО НА НАПИСАНОТО. ПРИМЕРИТЕ ПО ДОЛУ. ЗДРАВЕЙТЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ. ЕВРОАТЛАНТИК, КОЙТО НЕ ПОДКРЕПЯ ПРАЗДНИЧНИТЕ РАЗХОДИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО Е АНТИБЪЛГАРСКИ ШПИОНИН.
16
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руския Елит няма да се поколебае да натисне ядренето копче , ако ще и децата му да учат на запад .. без Русия децата на елита ще бъдат ограбени и убити или първо ограбени после убити
15
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стара поговорка гласи, че няма по страшно от глада и от глад човек превърта и може да направи големи глупости!А ушанките са много гладни, ама много, санкциите бавно, но сигурно ще ги направят още по гладни и като нищо ще направят някаква глупост!А и техният вожд и учител им обеща че при ядрена война ще заминат направо в рая!. Тия наистина превъртат.Дайте им малко хляб.
14
14
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 5 години
До АнонименУшанкаа...да не си прекалил с боаришника?
13
18
 
6
 
! Отговори
DO 10 преди 5 години
До АнонименТипичен представител на продажната българска раса, в ползу Кремля си ти.Предателите трябвало да се убиват, като Скрипал, нали?А, защо не си признаете, че сте вие, тогава??? Правите се на мишки и все искате доказателства.Излезте като мъже бе и кажете- ние го убихме. А, вие се гърчите и обяснявате като първолаци...доказателства, театри с туристи в Лондин и всякакви други глупости.Най-нещастната нацийка...заедно с нейните слуги, като теб.
12
12
 
16
 
! Отговори
зевзек преди 5 години
По повод на тази статия се сетих за един стар виц:Швейцарски експерт опитва нов шоколад:- Ммммм вкушно, швесарски е нали ?!- Не, български от Своге.- Да ша *** в екшперта...!
11
2
 
44
 
! Отговори
Мокра Елка преди 5 години
Ох, чекай че се подмокрих. Еееех какъв хубав сън е написала Елчето. Май само сън ще си остане, но така е е каторгата: дават ти малко красиви сънища и после като се събудиш си отново в Колима на тръстиката.Както когато си говорили руснак и американец. Американеца казал: при нас може да викаш: долу президента Рейгън и никой няма да ти направи нищо. Руснака му казал: че то и тук може да викаш: долу Рейгън и никой няма да ти направи нищо.
10
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, а къде ще учат децата на руския елит тогава? Къде ще си държат парите и купуват имоти, развиват бизнес? Само си чешат езиците за да оправдаят средствата за въоръжение.
9
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ми пука колко руснаци и българи живеят в САЩ те не там , всеки трябва да е наясно къде отива .. А предателите трябва да се убиват по по-жесток начин от враговете..
8
4
 
32
 
! Отговори
Мдаа... преди 5 години
"има 3 милиона руснаци в САЩ..." от които поне 2 млн. мафиоти от бившето КГБ, "избягали" не случайно точно в кравария!
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
4- СПРИ РИКИЙКАТА И НАРКОТИЦИТЕ, ПИЙ СИ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА.
6
16
 
20
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
М А Л О У М Н И В А Т Н И Ц И!!!!
5
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Начинът е да намерим способ да уредим живота така, че да живеем добре, без да се избиваме един друг.
4
40
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано Русия унищожи САЩ и Лондон заедно със Българите предатели живеещи и работещи там.. Предатели които работят на запад и плащат данъци на окупаторите да размножават черната нечовешка раса.
3
6
 
15
 
! Отговори
Както преди 5 години
казваше др. Живков нЕма лабаво!