Грузинските авиолинии не дължали нищо на Русия

Решението на Москва е много лошо, смята Тамаз Гаяшвили
23 юни 2019 17:53, Красимир Ангелов
40
Грузинските авиолинии не дължали нищо на Русия
Снимка: Reuters

Грузинските авиолинии не дължат нищо на Русия, заяви категорично основателят и собственик на компанията Тамаз Гаяшвили в интервю за грузинската агенция "Интерпреснюз", цитирано от БТА.

"Грузинската страна не е дължала и не дължи нищо на руските власти", подчерта той, коментирайки решението на руското министерство на транспорта да спре полетите на грузинските авиолинии до Русия от 8 юли.

Още по темата
"Със своето решение руското министерство на транспорта спря въздушния трафик между Грузия и Русия, което е много лошо и вреди на първо място на руските граждани. Дори не говоря за финансовите загуби", добави Гаяшвили.

Преди ден руското министерство на транспорта заяви, че от 8 юли се прекратяват полетите на грузинските авиолинии до Русия. "Причината за спирането на полетите е необходимостта от гарантиране на достатъчно равнище на авиационна безопасност, както и наличието на просрочени задължения" на грузинските компании, уточни министерството.

Грузинските посолства в чужбина започнаха активно да канят чужденците да прекарат лятната си отпуска в републиката, след като Москва реши да прекъсне въздушния транспорт между Русия и Грузия, отбелязва ТАСС. Видеоклипове бяха публикувани на страниците на посолствата във Facebook.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грузинците като народ са били на изчезване,но руснаците им създали нова държавност и ги спасили. Е как да не дължиш нищо?
31
0
 
1
 
! Отговори
джо преди 4 години
Когато основните ти доводи са, че ще дойдат Американците и всичко ще се оправи. Става дума за Грузинската опозиция .Няма нищо лошо в това да демонстрираш своята правота.Да изтеглиш туристите си и нагледно да докажеш за какво иде реч.Не може да ти направят подобно представление а ти да се направиш ,че нищо не се е случило.Вчера даваха интервю с жена , която е на почивка в Батуми, заяви ,че след размириците хората са станали по-любезни, но има и крайни, развяващи флагове,което е обезпокоително.
30
5
 
1
 
! Отговори
за добро е преди 4 години
Те и на нас ни ги играят тези номера, и затова делът на западни туристи постоянно нараства. Още по времето на Тато "второ направление" беше по-важно от "първо".Ще пострадат малко и после не може никой ги върна към Русия.
29
5
 
6
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До шматка"После защо НАТО се разширявало.Поредния руски гаф в международната политика.Утре Грузия като каже искаме в НАТО Путин пак ще ревне че САЩ ги нападат.Много слаба руска външна политика"Ех ЕКСПЕРТЕКога България стана отново цел този път на руските ядрени ракети? Когато влезнахме в НАТО? Не, а кога? Когато НАТО почна да ползва Ново село и Графа за тренировки? НЕ, А кога?Когато пратихме контингенти по света? НЕ а КОГА?Каято направиха командно информационен център до Варна!
28
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такова нещо като "не дължали нищо на руснаците".Всички са длъжни на Русия за свободата си, ако не е Русия умираш в тежко и мъчително робство.
27
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как не дължитее ве ? Вие сте провинция на гоморр...На тях всеки им дължи до живот :)
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бяхме преди три години в Грузия. Нищо особено, дива провинция. Храната, обач(е, е хубава. И виното и коняка. Друго няма.
25
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Душа камбанаЦитат от немска книга за превземането на Берлин:"Ако руснаците ни причинят само 5%от това,което копелетата от СС им сториха в Русия, Украина и Беларус,камък върху камък няма да останеот Берлин.."Нещо , камбанката ти не знае, на чиигроб плачка!Чети исторически книги, не гледай Дискавъри
24
15
 
8
 
! Отговори
Душа камбана преди 4 години
До анонимника където пише: ...Някой от тях станаха върли русофили, като видяха великата руската душа как делеше хляба си с победения враг...За информация. От предалите се 400хил. немски войници, края на войната дочакват само 5%. та толкоз за великата душа.
23
11
 
0
 
! Отговори
БАБА ДЖАНГА преди 4 години
ГЛАСОВЕТЕ МИ ГОВОРЯТ, ВЯТЪРЪТ МЕ НОСИ ПО НЕОБЯТНИ ПОЛЯ И В ДАЛЕЧНАТА ШИР ВИЖДАМ ТАБЕЛА С ПАРЦЕЛ "СССР - ДЖОРДЖИСТАН" И ЕДИН МУСТАКАТ ЧИЧКО НА ВХОДА С ВЪЖЕНЦЕТО. НАБЛИЖИХ И ... КОМУНИЗЪМ. НЯМА ХОРА, НЯМА ПРОБЛЕМИ! ТЪЙ ЧЕ, КАКВО ЧАКАТЕ? АКО ИСКАТЕ ВСИЧКО ДА ВИ Е НАРЕД И ДА ПОТЕКАТ РЕКИ ОТ МАСЛО И МЕД, ВИКАЙТЕ ГО ОНЯ ...МУСТАКАТИЯ ЧИЧКО, А АКО НЕ СЕ ПОЯВИ НА СЕАНСА ЗА ВИКАНЕ НА ДУХОВЕТЕ, УДАРЕТЕ ПО ЕДИН БОЯРШИК И ПРИ ВАС ВСИЧКО ЩЕ СЕ УСПОКОИ. НЯМА АВИОЛИНИИ, НЯМА И 8 ЮЛИ!
22
0
 
0
 
! Отговори
потенциален турист преди 4 години
АМА, БРАТЯ, ДА СТЕ ЧУЛИ И ВИДЯЛИ ОТ ПОКАНИТЕ? Я СЕ ОБАДЕТЕ, АКО ИМА НЕЩО ТАКОВА! И ДРАСНЕТЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ, ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ ТАМ БАЯ *** ИМА, А АЗ И ЛОВЕЦ СЪМ, И РИБАР СЪМ! АЛО, ПОСОЛСТВОТО, АКО СТЕ С ЧЛЕНОРАЗДЕЛНА РЕЧ И СТЕ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ТРОФЕЙНИЯ ЛОВНО-РИБАРСКИ ТУРИЗЪМ ...ОБАДЕТЕ СЕ, ДЕ! ЧАКАМ ПОКАНА!
21
2
 
6
 
! Отговори
До отговор преди 4 години
Руснаците държат на мушка цяла Грузия от склоновете на Осетия. И пп: Почти всички конфликти идват от административните граници. Южна Осетия и Северна Осетия са разделени от яка планина. Само един тунел ги свързва. Затова е дадена на Грузия за по лесно управление. Същото е и с Крим - даден е на УкраинскатаССР заради канала до Крим.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До срам и позорПо-добре за теб е да научиш българския език!НЯКОЙ- единствено число.НЯКОИ- множествено число.
19
4
 
8
 
! Отговори
брокер преди 4 години
АМА ТЕ, ДЖЕНДЪРИТЕ, НИЩО И НА НИКОГО НЕ ДЪЛЖАТ. САМО ДЕТО ДЖЕНДЪРЛАНДИЯ ДЪЛЖИ НАД 22 ТРИЛИОНА ДОЛАРА. ТОВА ПЕЧАТАНЕ НА КУХИ БАНКНОТИ ЩЕ ИМ ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА. БИРИТЧЕД, ВНИМАВАЙ С КАКВА ВАЛУТА СТАВАШ И СИ ЛЯГАШ!
18
1
 
4
 
! Отговори
отговор преди 4 години
ЗАЩОТО ТАМ НЯМА НИЩО ИНТЕРЕСНО!
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ИНТЕРЕСНО, ДОСЕГА ЗАЩО НЕ СА ГИ КАНИЛИ?
16
18
 
11
 
! Отговори
шматка преди 4 години
После защо НАТО се разширявало.Поредния руски гаф в международната политика.Утре Грузия като каже искаме в НАТО Путин пак ще ревне че САЩ ги нападат.Много слаба руска външна политика
15
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нaaкшвили един път си яде вратовръзката в ефир, защото много знаеше. Сега е ред на друго 'швили.
14
25
 
11
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Колко голям *** трябва да си за да защитаваш чужда държава, враг на България, незачитаща елементарни морални норми и международни договорености, на падаща свои съседи и окупираща териториите им?
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Батуми Сухими и марматуми ще останат празни! Никой не ходи в зоната на здрача освен руските