Путин предложи Михаил Мишустин за нов премиер

Мишустин оглавява Федералната данъчна служба на Русия
15 яну 2020 19:04, Красимир Ангелов
35
Путин предложи Михаил Мишустин за нов премиер
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин представи в Държавната дума кандидатурата на ръководителя на Федералната данъчна служба на Русия Михаил Мишустин за поста министър-председател, съобщиха от пресслужбата на Кремъл, цитирани от TACC.

Още по темата
"Президентът на Русия проведе работна среща с Михаил Мишустин и го покани да заеме поста министър-председател. След изразеното от него съгласие той представи кандидатурата му за поста министър-председател за разглеждане от Държавната дума", се казва в съобщението на пресслужбата.

Мишустин оглавява Федералната данъчна служба на Руската федерация от април 2010 г. Той ще навърши 54 години след месец и половина, като е с около шест месеца по-млад от бившия премиер Дмитрий Медведев, съобщава "Фокус".

Както е известно по-рано днес правителството на Русия подава оставка, заяви премиерът на страната Дмитрий Медведев.

"Тези промени, когато те бъдат приети, по всяка вероятност, и това ще бъде направено след обсъждане, както това беше казано, те ще внесат съществени промени не само в редица текстове от конституцията, но и като цяло в баланса на властта, изпълнителната, законодателната, съдебната власт“, каза премиерът на среща на министрите с президента Владимир Путин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак показно от Путин. Виждате ли как се осъществява безкръвна революция?
9
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето кой изпира парите.
8
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е избран за новият Везир защото в същото време е и ковчежник на московският Халиф.Простите работи и отношения са най-стабилни и надежни.
7
6
 
13
 
! Отговори
И този е бушон преди 4 години
До изборите догодина. Путин се опитва да предотврати сериозния шамар на избирателите по "Единна Русия" - тази клиентелистко-корупционна партия се оля и окъка много по-величаво даже от нашенските гробаджии. Трябва спешно да се прави на патриот-държавник-реформатор, защото след човекоядската пенсионна реформа в страна, където повечето мъже не доживяват новата пенсионна възраст, ледът под краката му започна да пращи тихичко.
6
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Деца, това се нарича диктатура.
5
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 4,мразиш България и обичаш Русия, щеше да си трето поколение доносник, но сега си само клошар. Кофти е нали?!?! Така се пада на интернационалистите, анти-български предатели.
4
12
 
10
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
Честито русофилчета, това е следващият Димон, който отпращат на заслужен отдих и е почти същият миньон и интелектуален капацитет като него .
3
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След тази важна новина, предполагам вода в Перник вече има...
2
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
готвят нещо ***, сигурно се подготвя да става цар и да царува доживот, върви по стъпките на султана
1
6
 
11
 
! Отговори
Сталин преди 4 години
Кадрите решават всичко.