Британското разузнаване: Руски сили се прицелват в населени райони в Украйна

Русия отрича да има цели сред цивилни
6 мар 2022 12:31, Петя Славова
102
Британското разузнаване: Руски сили се прицелват в населени райони в Украйна
Снимка: БГНЕС

Британското военно разузнаване каза днес, че руските сили взимат на прицел населени райони в Украйна, но силата на съпротивата забавя руското настъпление, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Мащабът и силата на украинската съпротива продължават да изненадват Русия, посочи британското военно разузнаване в съобщение.

Още по темата


Русия отговаря като взима на прицел населени райони на много места в Украйна, включително в Харков, Чернигов и Мариупол, отбелязва британското разузнаване.

Досега Русия е прибягвала до подобна тактика в Чечения през 1999 г. и в Сирия през 2016 г., използвайки въздушни и наземни боеприпаси.

Русия многократно отрече да взима на прицел райони с цивилни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
7
 
9
 
! Отговори
логиката показва преди 2 години
Отдалече още, Американците се готвят за тежък конфликт със Китай. Просто искат да отслабят Русия и да усилят влиянието си въху Германия и Франция. Защото без Европа нямат никакъв шанс срещу Китай. Проста логика на събитията! Амглия е верния питбул на щатите, понеже излеза от ЕС, лае най- гръмогласно да не остане в забвение!
29
6
 
4
 
! Отговори
по-правилно: преди 2 години
Наглосакса наклонението по новините си мени , злия нрав и политиката - НЕ!
28
6
 
4
 
! Отговори
... преди 2 години
Наглосакса наклонението по новините си мени , политиката - НЕ!
27
7
 
9
 
! Отговори
Извънредно ! преди 2 години
Путин е решил да се предаде ! В момента систяга багажа и е на път за Сибир !За да има мир !
26
11
 
4
 
! Отговори
ГОЧО преди 2 години
Гледахме го ИЛѝЯ-- 1поклонник1на 1западните1 интереси, който говори за 1блицкриг1 и коментира, като 1селска1 1клюкарка1, нещо което не разбира1. Да ни ба де присъствал на тия военни срещи между Путин и генералите, или Путин лично да му е казал, че ще прави 1блицкриг1?? Путин ясно, още от самото начало оповести своите цели и не е споменавал срокове. И каакто върви май ще постигне всички цели!
25
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англия и Франция и НАТО що не върнат тогава Кавала с Дедеагач на България а ги откраднаха и подариха на Гърция в 1919 г. че България ще обгради Босфора. Така и Русия се бие срещу Украйна че НАТО я огражда.
24
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англия...........най-големият враг на България!!!
23
0
 
5
 
! Отговори
До 23 преди 2 години
От момента в който започнат да ти обясняват случващото се с личните качества на държавен глава, или военен министър, сменя анализатора. Откровенно те приемат за неумен.
22
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бахалллюлювците от Лондон как па веднъж не казаха,че се бомбардират цивилни в Луганск?
21
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаше интервю по CNN на американски полковник който се изказа че първите 5-6 дена руската армия била учудващо "любезна". Но сега били променили тактиката си(да се разбира писнало им е) и според него всичко щяло да приключи до 10 дена
20
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зад целия фейков материал, който пълни медиите ни, се прикриват действията на британското разузнаване по въвеждането на бойци от Сирия в Украйна. За разлика от т. н сили териториална отбрана, игиловците ще направят много повече бели на украинските граждани. Отделно ще забъкат и Полша, защото без подкрепа и те няма да дадат смислен отпор. А Полша вече е НАТО. Но и Турция бе НАТО, по отношение конфликта в Сирия. Нататък всеки сам да си анализира.
19
11
 
10
 
! Отговори
Мехамет преди 2 години
Нищо добро не ни очаква нас, пък и цяла Европа! Лошо нещо е войната, жалко!
18
19
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие путофилите мразите Европа и съюза! Бягайте в Русия! Там се очаква благоденствие в следващите 100 години!
17
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АБЕ със какви очи тия наглеци ТВЪРДЯТ тия лъжи за РУСИТЕ ????????
16
1
 
13
 
! Отговори
Нещо не видях инфо преди 2 години
За това: = Израелският премиер Нафтали Бенет се срещна с германския канцлер Олаф Шолц в Берлин, за да го информира как са минали преговорите му с президента на Русия Владимир Путин. Бенет замина за Берлин веднага след вчерашните си разговори с Путин. Израелски правителствени източници казаха, че Бенет е разговарял с Путин три часа.
15
25
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е щом идва от британското разузнаване, значи е абсолютна лъжа.
14
18
 
19
 
! Отговори
Отвратен преди 2 години
Какво е това , лъжи , лъжи , лъжи .....тия вече не се траят !
13
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Британското военно разузнаване каза днес, че руските сили взимат на прицел населени райони в Украйна, но силата на съпротивата забавя руското настъпление." - Ей на това му се вика гнусна, гадна, долна лъжа. От няколко дни руснаците искат хуманитарни коридори, за да изведат цивилното население от Мариупол и други градове. Вчера украинците се съгласиха, но ... фашистите от Азов не пуснаха хората. Ей, англета, ако Путин искаше да напада цивилно население, досега войната да е приключила.
12
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми в кво да се прицелват, като всички Азовци са се укрепили в населените райони и използват населението като жив щит? Да излезнат "смелите" Украински войни на открито и ще се прицелват по полетата
11
6
 
16
 
! Отговори
Яко ни ЛЪЖАТ преди 2 години
Хамериканците .....искат да изглеждат като ангели небесни ...пред Руснаците !!