11 партии, смятани за проруски са забранени от Зеленски

Президентът на Украйна с видео ще се обърне към израелския парламент
20 мар 2022 10:06, Петя Славова
229
11 партии, смятани за проруски са забранени от Зеленски
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Владимир Зеленски издаде указ за забрана на 11 партии, за които се смята, че са свързани с Русия, предава БГНЕС.

Още по темата

Това са партиите "Опозиционна платформа - За живота", която е втората парламентарна сила, "Партията Шария", "Нашите", "Опозиционният блок" (също парламентарна партия), "Лявата опозиция", "Съюзът на левите сили", "Държава", "Прогресивната социалистическа партия на Украйна", "Социалистическата партия на Украйна", "Социалисти", "Блокът на Владимир Салдо".

Забраната е валидна, докато трае военното положение.

По-късно днес Зеленски ще направи видеообръщение към членовете на израелския парламент. Израел изглежда не желае да застане твърде ясно на страната на Украйна, тъй като се опитва да поддържа работни отношения с Русия и да действа като посредник в конфликта, предава БНР.

Украинският президент, който е от еврейски произход, вече разговаря с други законодатели по света - включително с американските, британските и германските и отправи молба за подкрепа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Майтапа на страна, на изборите 2019 са имали 14 партии общо. Ако махнем тяхната, тва са 13, ако махнем още 11 - и остават 2. А сега, въпрос с понижена трудност, познайте колко укронаци партии имат укропите?
154
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очевидно е! Забраната на партиите си е откровен фашизъм. Но онова, което е по- важно - вече няма единство в позициите на елита за продължаването на войната и преговорите. Като знаем какви позиции защитава Зеленски, можем да се досещаме за настроенията на народа, чиито изразител са партиите. Още в началота на преговорите убиха един от преговарящите. Ще се избият, държавата си ще разрушат...Чужда маша, зелена.
153
2
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
САМО В ЕДНА СИСТЕМА СЕ ЗАБРАНЯВАТ ПАРТИИ !!!!!! И НЯМАЛО ФАШИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ !?!????!!???
152
9
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
И България ще забрани всички проруски и агентурни такива,подкрепящи руския фашизъм. Ще ги задушим до край. СЛАВА НА ГЕРОИТЕ НА УКРАЙНА!!!!!!!!!!!
151
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще има нова война но в обратна посока. Сащ тогава пак ще събират подкрепа за агресора.
150
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Снимката не е от бункера.
149
1
 
9
 
! Отговори
филип ейджи преди 2 години
закон за защита на държавата!а звезди ще им слагат ли!
148
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е демократия
147
5
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
в началото обявих,че НЕ подкрепям руската инвазия,но я РАЗБИРАМ....Сега вече спокойно мога да я ПОДКРЕПЯ,защото ФАШИСТКОТОЛИЦЕ на това еврейскоизчадие лъсна с пълна сила..Типично по фашистки и комунистически ,Зеленясалия ЗАБРАНЯВА всичко,което не е в орбитата на болните му маниащини....Какво ще кажат за това "Великите радетели за ДЕМОКРАЦИЯ"-САЩ ?!.."Чрез забрани към прогрес!" ?!...Обаче ако ДРУГИТЕ забранят нещо,тогава...ооо!..Настава вой до небесата,"Потъпкаха свободата"....
146
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
зеленски води война с собствения си народ, но ще свърши зле за него самия
145
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в България кога? Всички свързани с бивш ето БКП от партиен секретар нагоре ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА ДЪРЖАВНА, ПАРТИЙНА И ОБЩИНСКА ДЕЙНОСТ! Така, е в Чехия, Полша, Унгария, Словакия и затова имат резултати!
144
4
 
20
 
! Отговори
а че то преди 2 години
украйна е напълно готова за ес бе !! такива ценности , че свят да ти се завие...като поляци и унгарци ! а как зеленски може да забрани партии !! не би ли трябвало това да стане с решение на съда !! бе то май така се взе и решението за кандидатстване в нато...еднолично и демократично
143
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съвсем скоро няма да има значение какво нарежда Зеленски. Няма да има и Зеленски.
142
2
 
14
 
! Отговори
155 до 157 преди 2 години
Отговорът какво ще стане с мен е *** - ще си живея както до сега, а може би и по-добре. По една проста причина - "демокрациите" отдавна не са демокрации, а наистина започват да приличат на фашизирани режими. Последни примери - начинът по който се налагаха ваксинирането срещу Ковид и използването на зелена енергия. Мало умието не може да бъде толерирано до безкрайност, това ни намекват хората извън колективния запад.
141
1
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 2 години
до 174 .... Мършоууууу си ти! ХА ХА ХА........Тегли кредити и си ходи на екскурзийки.....
140
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другите били диктатори а пък видиш ле тези съвсем демократично забраняват партии и репресират инакомислещите.
139
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА - Аз не съм богат, но и аз си ходя на екскурзийки и на мен ми е добре. Какво ще кажеш сега, ве мъpшоууууу!
138
2
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 2 години
Що няма желаещи за Екскурзия в Европа, защо не е имало, и защо не отидете на разходка в Норвегия??? Идете и Вижте ! Що не отидете в Швеция на почивка??? Демокрация е Супер, но за богатите!!! Имаш пари и си ходиш, За народа остава ..... ХА-Х-ХА-ХА-ХААА-ХАААААА
137
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво, като видяхме света и Европа. Демокрацията ни отне, най важното, нормално здравеопазване, нормално образование. Да ви попитам, като са толкова напред САЩ и Англия, защо всички идват тук на зъболекар? Защото е демократично скъпо.
136
1
 
20
 
! Отговори
СС преди 2 години
В България влизат богати украинци ,а бедните да го д-т в Украйна !!!