Медведев заплаши НАТО с пълномащабна ядрена война

Расте рискът конфликтът в Украйна да прерасне в пряк конфликт Русия - НАТО
12 май 2022 15:15, Елка Василева
646
Медведев заплаши НАТО с пълномащабна ядрена война

Рискът конфликтът в Украйна да прерасне в директен сблъсък между Русия и НАТО се увеличава, заяви днес бившият руски президент Дмитрий Медведев, предаде Асошиейтед прес.

Още по темата
Медведев, който сега е заместник-председател на руския Съвет по националната сигурност, изтъкна, че оръжейните доставки на западните страни за Украйна и обучаването на украинските сили от западни инструктори "увеличават вероятността водещата се понастоящем прокси война да се превърне в открит и директен конфликт между НАТО и Русия".

"Винаги съществува риск такъв конфликт да се превърне в пълномащабна ядрена война - сценарий, който ще бъде катастрофален за всички", подчерта бившият руски президент.

Медведев, който беше президент на Русия от 2008 до 2012 г., когато Владимир Путин беше премиер, прави все по-твърди изявления през последните месеци, отбелязва Асошиейтед прес, цитирана от БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


646
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
460
5
 
10
 
! Отговори
До 501 преди 2 години
Еми ще ги приближават и обсаждат защото постоянно се хвалят че са направили нещо което НАТО не може да го спре постоянно се хвалят че могат да унищожат светА кои са те да казват кой нарот къде ще членува ! Нападнаха Украина ,а сега да нападнат и Финландия и Швеция
459
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се намесват извънземните, че тези смешници в Масква си играят с огъня и туко виж унищожат целият свят!!!
458
5
 
16
 
! Отговори
Аз нямам нищо преди 2 години
Да му мислят тези които са осигурили пари и власт за 10,поколения напред !Тръгнал Медведев да ме плаши ,абе човек аз нямам един лев собственост ,хвърляйте бомбите да видим кои кого ,Аз залагсм че Щатите ,Ингилизите ,французите и другите ще ви направят хахо !
457
1
 
13
 
! Отговори
Експерт преди 2 години
Тоя па, че ме плаши с ядрена война, мене от война не ме страх. Страх ме от месечните сметки.
456
4
 
8
 
! Отговори
Магелан преди 2 години
Ситуацията започва да се изеснява.Путин и компания са успешен експеримент на клониране на лоши човешки индивиди ,Вънкашно като човеци но вътрешно без никакви емоционални чуства.Със сигурност Планетата и човечеството е изправено пред невероятно изпитание?Спасението е намесата на добрите извънземни който са наши пазители от техните лоши извъмземни врагове.
455
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медведев, ще останеш сам на планетата Земя ли? Може би с теб ще е и Путин. И за какво ви е това? Ега ти скуката, сами на цялата планета.
454
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЛойкоПитах двама генерали, защо въобще войната съществува като явления, а те само се подсмихнаха, погледнаха се един друг и не ми отговориха нищо. Войната съществува защото поколенията забравят, започват да повтарят стари грешки и в крайна сметка отново стигат до сблъсък. Всеки иска повече, а то повече няма, всичко е една единствена планета
453
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Расте рискът конфликтът в Украйна да прерасне в пряк конфликт Русия - НАТО ............. е ти като един велик руски исполин ще отидеш на фронта да браниш родината!
452
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЛойкоЗапитай се кога Русия е се е приближавала с военно оборудване до САЩ, Германия, Франция, Италия. Нещо май ролетката с която мерите в единият случай в сантиметри, а в другият в инч.
451
0
 
7
 
! Отговори
И аз и аз преди 2 години
Айде бе от кога я чакам тая ядрена война.Консервите дето ги накупувах за края на света през 2012 им мина срока на годност.Моля ви се, айде по-сериозно, че и тоалетната хартия за Ковида почна да загнива.Сега ще се запася с консерви още, за всеки случай, и ако пак ме метнете че ше правите ядрена война вече нема да ви вервам
450
3
 
10
 
! Отговори
Ким Чен преди 2 години
Този плаши, като мене, само ме копира.
449
3
 
4
 
! Отговори
медведев преди 2 години
и цемя заминават за марс, мъск ще ги прати до там на тесла заедно с путин чо ,така са се разбрали
448
7
 
19
 
! Отговори
Лойко преди 2 години
Кога Америка и НАТО са заплашвали и са правили подобни изявления. Русия е световен агресор и не разбирам как на фона на страданията които преживя руския народ по време на ВСВ се намират хора които подкрепят Путин,Медведев и т.н.Войната и агресията трябва да бъдат забравени,а не разпалвани.
447
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марио Драги не е киро тортата
446
5
 
12
 
! Отговори
медведев, преди 2 години
Кого плашиш, бе? Като пуснете ядреното оръжие - да, ще умреме ние, ама ще умрете и вие! Какво казват психолозите за самоубийците? Отговарям - че не са добре с мозъка!
445
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко от вписващите тук имат деца за които милеят.., николко. "Да пуска бомбите", "клецан бил", "луд бил". Всички плачат за дивият запад, ама като му дадеш лопата в ръката и вика, ааа, искам робот. Ех че забрава, не помните нищо от това което се е случвало преди 80-100 години и за това си мислите, че разбираш ли на вас се е паднала честта да оправите този свят. И да, запада дава оръжие на Украйна, но ви гарантирам че ще си вземе стойността до стотинка, така е било и така ще бъде.
444
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия две гномчета какво си въобразяват. Плашат с ядрена война, в която те първи ще изчезнат. Арсенала на НАТО е в пъти по-голям от руския такъв. Заради тия двама *** ще пострадат много невинни хора на планетата ни.
443
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
mario dragi kakvo kaza?
442
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медведев спомена думата "война" - затвор и за него!
441
2
 
14
 
! Отговори
народе-е-е преди 2 години
ОЩЕ ЕДИН ИЗПУРКАЛ ЧОВЕЧЕЦ - НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО НАТИРИ НА .... ТОЯ ГО ОБРАБОТВАТ В ЛЕГЛОТО МУ ...