Пак за здравето на Путин: Кадри как накуцва и държи странно ръката си

Той лично присъства на военните учения "Восток-2022"
6 сеп 2022 20:32, Йоана Цонева
262
Пак за здравето на Путин: Кадри как накуцва и държи странно ръката си
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин присъства лично на военните маневри в полигона Серегеевски в Далечния Изток, където армията на Руската федерация провежда съвместни учения „Восток-2022“ с въоръжените сили на Беларус, Сирия, Индия и Китай. В маневрите, които започнаха на 1 септември и ще продължат до четвъртък участват над 50 хиляди войници.

В присъствието на Путин подразделения на спецназа на коалиционната групировка на армиите, участващи в учението беше отработено освобождаването на условно населено място от армията на противника. Авиационната подкрепа на офанзивата и контрола над „освободената“ територия се осъществяваха от хеликоптери на ВВС на Русия и на Китайската народно-освободителна армия.

По време на учението е било симулирано и изграждане на проходи и трасета в минно-взривни заграждения с използването на установки за разминиране УР-77 и УР-83П.

Заедно с президента на Русия маневрите бяха наблюдавани от министъра на отбраната Сергей Шойгу и от шефа на генералния щаб ген. Валерий Герасимов, които бяха седнали от двете му страни в командния пункт.

Кратко видео от посещението на Путин в командния пункт стана причина за нови медийни спекулации за здравословното състояние на руския лидер – при влизане в залата Путин накуцва, а наблюдателни аналитици обръщат внимание и на дясната му ръка, която стои неестествено прибрана към тялото.

В руската информационна среда учението „Восток-2022“ се представя като „ненатрапчиво показване на икономическата и военната мощ на Русия“. Военният експерт Евгений Линин обяснява през „Московски комсомолец“ политическата добавена стойност, която носи на Русия учението с участието на Беларус, Сирия, Индия и Китай. „Ние демонстриваме на всички, че не сме сами. Ние имаме съюзници, в това число тези, които са готови заедно с нас да решават проблеми по силов начин.“ – заявява Линин.

Още по темата
По отношение на това дали учението по някакъв начин има връзка с войната в Украйна, наричана в Русия специална военна операция, експертът казва, че в момента всичко, което се случва е свързано със събитията в Украйна, защото се променя геополитическия ландшафт. „Какво означава да използваме на въоръжените сили на страните, участващи в учението в конфликта в Украйна? Съвсем не е задължително де бъде въведен военен континтент на освободените територии или на линията на бойно съприкосновение. Но това е възможност да заменим с тези войски (участващите в учението, б. р.) някакви наши бази, като по този начин освобождаваме наши подразделения за тяхното участие на територията на Украйна“.

Военният експерт, журналист и полковник в оставка Виктор Литовкин гледа на „Восток-2022“ като демонстрация на сила. „Показваме, че ние можем да водим специална военна операция в Украйна и да провеждаме учение на другия край на Русия.“

В маневрите по думите на руските военни са ангажирани 9 полигона, както и акваторията на Охотско и Японско море. Освен основните контингенти от Беларус, Сирия, Индия и Китай, които са около 2000 души, във „Восток-2022“ участват още военни от Азербайджан, Армения, Алжир, Киргизия, Монголия и Таджикистан, както и оперативни групи от министерствата на отбраната на Казахстан, Лаос, Никарагуа и Сирия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
1
 
! Отговори
Професионалист преди 1 година
От филмите по ю тубе гледам луксозни домове цели комплекси и разкошни апартаменти с луксмебели От лево и десно по магистралата за летиштето.Такова не видех никаде в бг ***.
175
0
 
1
 
! Отговори
Професионалист преди 1 година
Такава болест и аз имам ГАУТ повече аксит в кръвта от алкохол и червено вино.Гълтам хапчета по качествените са по 5 долара едно а другите за всеки ден по евтини.Краката ти се подуват но за 4-5 дена се оправяш стига да не ядеш червено месо.
174
0
 
0
 
! Отговори
Каква медицина само преди 1 година
Айде пак умира 12-ти път за десрт години и втори този месец
173
3
 
2
 
! Отговори
Антончо 189 преди 1 година
В кой век си се нанесъл ? Спри ги тия усппокоителни . Какъв болшевизъм те тресе ?
172
7
 
3
 
! Отговори
? преди 1 година
До Крим не е руски Смята че в това куфарче се пази семенна течност на зеленски който е наранил вова така че да не може да си седне на дупето . затова куца и затова крият куфарчето да не стане известна срамната тайна
171
1
 
7
 
! Отговори
Офффф преди 1 година
Не се напъвай те. Байдън и синът му ще го преварят!
170
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Китай ще ги глътне русначетата - Чакат Пудинга още малко да потроши военна техника и човешки метериал в украйна и ги почват
169
14
 
18
 
! Отговори
Антон преди 1 година
Болшевикът Путин не се предава.Ще нанесе още щети на Русия. Болен му е само мозъкът и егото.Дано се намерят смели опозиционери да го свалят от власт.....
168
2
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
Дрън, вярно си "дрън" в кратуната.
167
6
 
18
 
! Отговори
цървул преди 1 година
Утре Путин ще си почеше яйцата и кой знае какви анлизи и патология ще плъзнат по медиите!!!
166
13
 
14
 
! Отговори
Дрън преди 1 година
До Реалистhttps://youtu.be/GqAACwrIfLIНаслаждавай на какви са ефектите от твоя Вова. Както споделят много руснаци, българите се оказаха по-големи патриоти от тяп самите. Те са потресенси от твоя Вова. И това са интелигентни хора с непромити мозъци како тези, които живеят в крайна бедност по селата. Говори си с тях и тогава "Вовкай". Там се краде за световно - начело с него... но тези неща отвън не се виждат.
165
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руските фашаги отново са в бяг - https://youtu.be/jnE8R1hysaU
164
10
 
2
 
! Отговори
Крим не е руски преди 1 година
офицер на Федералната служба по охрана /ФСО/, който събира екскрементите муи ги връща в Русия в куфар. Путин иска да попречи на чужди сили да анализиратвъпроса. Това е нещо, което може да се заключи от здравето му. Казват, чеименно това куфарче лудият диктатор смята за ядрено (но това е шега, засъжаление).В реалната руска вертикала на властта всичко се определя от степентана близост до тялото на диктатора. Според нея събирачът на *** вероятностои точно зад собственика им, над охраната, масажиста и дори готвача. Неговоря дори за такива безсилни неудачници като премиера и предс
163
16
 
9
 
! Отговори
Дрън преди 1 година
Затова ли има 700 погребани деца? Директно си стрелят по жилищни сгради и търговски центрове? На него украинци не му трябват, а самата теритоия. От тогав по-голям геноцид и до в Европа няма. На неговия фон каубоите са аматьори. Всеки нормален и средно интелигентен руснак иска да го приключат. Защото и на тях не им е ясно, защо трябва да избиват свои братя. Да не говорим, че вече омразата е страшна. Говоря за руснаци с непромити мозъци. Замина имиджа за "великата руска армия" ...
162
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбрахте ли че Русия не е Бряг на слоновата кост ни Джибути или СМакедония ! Трябва да се уважава ! Който не знае го научава по трудния начин питайте Германия или Франция сега е май ред на САЩ
161
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до185 Пешев- ДЕПМ на Пешев.
160
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
186-и най дълго живеещото.а ние "богатите" едва стигаме вече до 50 години.
159
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе Днес.бг-що не писахте когато оня дъртия изкуфял пън се премяташе по стълбата на самолета,или че се здрависваше със "стелт" невидими присъстващи.Е ама Путин накуцвал.Ами и аз накуцвам ама ще ви надживея цялата джендърска сбирщина там.
158
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледах видеото нища притеснително няма, нито пък куца, a ръката той винаги така си я е държал, а да и уволнения от нета Шайгw беше там :)))
157
6
 
11
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
Сигурно държи малка граната за всеки случай. Или пък скалп на украинско дете. Вестник "Днес" ще ме пръсне от смях с фейковете си. Ако Путин беше болен, отдавна щяха да го подменят с друг. Руснаците имат достатъчно кадри.