Украйна атакувала Черноморския флот с помощта на Великобритания?

Москва твърди, че Лондон е замесен и във взрива на Северен поток
Обновена: 29 окт 2022 16:07 | 29 окт 2022 16:03, Нели Христова
315
Украйна атакувала Черноморския флот с помощта на Великобритания?
Снимка: БГНЕС

Русия заяви, че нейните кораби, които бяха подложени тази сутрин на атака с дронове в пристанище Севастопол, са участвали в сделка с посредничеството на ООН за разрешаване на износа на украинско зърно.

„Трябва да се подчертае, че корабите на Черноморския флот, които бяха атакувани от терористи, участват в осигуряването на сигурността на „зърнения коридор“ като част от международната инициатива за износ на селскостопанска продукция от украинските пристанища“, заявиха в руското министерство на отбраната.

Отделно Москва обвини Лондон, че при атаката в Севастопол украинската страна е била подпомогната от подразделение на британския флот, което е замесено и във взривяването на газопроводите „Северен поток“ „Представители на това подразделение на британския флот участваха в планирането, осигуряването и изпълнението на терористична атака в Балтийско море на 26 септември, която взриви газопроводите „Северен поток 1“ и „Северен поток 2“, се казва още в съобщението на руското министерство на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е лесно да си ватман с днешна дата!
109
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русоробите се засегнаха, явно не го правят за пари, просто толкова капацитет имат.
108
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 127 По полека бе Русофил. Знаеш ли колко циркона има Русия в момента? Всичко но всичко 25 броя, а ти искаш 50-60 само върху Великобритания. Плюс това Циркона е най-обикновен Искандер с морско базиране, с една сума едно голямо няма нищо.
107
6
 
8
 
! Отговори
До 128 преди 1 година
И Индия предаде Русия...
106
5
 
12
 
! Отговори
РУСКО ПОЗОРИЩЕ преди 1 година
НЕОБЯТНО
105
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
21 век бели хора християни да се избиват. Фашистът от Москва прекали!
104
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Търсят си белята, МБР "Сармат" е междуконтинентален носител на ЯО и ТЯО, предназначен за удари на разстояние 18 000 км. по територии от порядъка на 9,5 млн. км2. Никой няма да си гърми "Сармат"-ите по едно островче. На Наглобритания са й необходими и достатъчни 50-60 броя от хиперзвуковия "Циркон", които ще я оставят без енергоизточници и ще я запознаят с бита на пещерния човек.
103
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече на никого не му пука от руските оръжия. Блитанците започнаха да потапят руските черупници ей така за удоволствие. Даже показаха и клип от водния дрон който се приближава към Адмирал Макаров и как избухва в него. Русия много се изложи като заяви че били ликвидирали всички дронове водни и въздушни. Ама то кога не се е излагала Русия та и сега?
102
13
 
16
 
! Отговори
Т.Шак преди 1 година
Украйна полека-лека влиза в състава на РФ и никой не може да спре този процес. Можеше да стане и по лесния начин, но Щатите се намесиха и затова сега става по трудния. Без вазелин. Големият губещ се оказва Европа. Това явно е една от целите на Вашингтон и те си я постигнаха. Честито на евродебилите!
101
14
 
10
 
! Отговори
ЗЕЛЕНСКИ преди 1 година
След разгрома на Русия ще им бъде забранено да дялат оръжие и да имат армия! КАЗАХ!
100
11
 
10
 
! Отговори
НЕИЗБЕЖНО преди 1 година
АНТИХРИСТЪТ ПУТИН РАЗПАЛИ ТРЕТАТА СВЕТОВНА И ОТ ЛЕГОВИЩЕТО МУ ЩЕ ОСТАНЕ ЕДНА ПРОКЪЛНАТА БЕЗДНА,ЗАТРУПАНА С КАМЪНИ ОТ ПОКОЛЕНИЯТА!
99
1
 
1
 
! Отговори
До 121 преди 1 година
От къде пари..
98
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С *** е пълно, надявам се поне да е за пари, а не повредени мозъци.
97
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Взривяването на северен поток 1 и 2 не е терористичен акт, защото финансират войната на агресора, но унищожаването на инфраструктурата на градовете е точно това!
96
7
 
6
 
! Отговори
Пак дежурният трол преди 1 година
До Браво Украйна: Чети бе, какъв Пърл Харбър? Нищо не са свършили. Няма по-п'рост народ от русофобските ***, а дежурният е длъжен да е по-п'рост от всички.
95
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ШАЙКА Русия ще се самоликвидира ако посегне към ядреното оръжие. Всичко е ръждясало и изгнило, в това число и престарялото им ядрено оръжие.
94
5
 
11
 
! Отговори
До шайка преди 1 година
Що бе? Руснаците може да си бомбят, който и когато си искат, а тях с перце да ги галят ли?
93
13
 
9
 
! Отговори
ШАЙКА преди 1 година
Май вървим към трета световна война....англосакците и ционистите ще я разпалят ....
92
11
 
13
 
! Отговори
КАРМА преди 1 година
РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ СИ МИСЛЕХА,ЧЕ КАТО МЯТАТ РАКЕТИ ОТДАЛЕЧЕ,ВЪЗМЕЗДИЕТО НЯМА ДА ГИ НАСТИГНЕ!
91
6
 
5
 
! Отговори
Интерфакс преди 1 година
Днес в 4:20 сутринта киевският режим извърши терористична атака срещу кораби на Черноморския флот и цивилни кораби, които се намираха на външните и вътрешните пътища на базата в Севастопол, съобщи руското министерство на отбраната. Девет безпилотни летателни апарата и седем автономни морски дрона са участвали в атаката, казаха военните. Морският миночистач "Иван Голубец", както и бариерата в залива Южна са получили незначителни щети