Остават ли му на Владимир Путин още 3 години живот?

Михаил Мишустин е най-силният кандидат за негов заместник
8 дек 2022 20:00, Нели Христова
268
Остават ли му на Владимир Путин още 3 години живот?
Снимка: БГНЕС

От 24 февруари насам очите и ушите на целия свят са вперени в новините от Украйна. Докато войната в страната продължава с пълна сила, дойде дългоочаквано изявление от страна на Русия. Службата за преса и информация към президентството на Руската федерация направи изявление по повод твърденията за здравословното състояние на Путин.

От първия ден на войната досега бяха направени десетки спекулации за здравето на Путин. Последното твърдение за руския лидер беше, че е паднал по стълбите. След преглед е установено натъртване в областта на опашната кост и меките тъкани. Според същото твърдение Путин е бил прегледан, за да се види дали здравословен проблем е причината за въпросната ситуация.

Седмици по-късно Русия нарушава за първи път мълчанието по отношение на здравето на Путин.

Службата за преса и информация към президентството на Руската федерация даде следния отговор на зададения въпрос за инцидента: "По отношение на въпросното запитване можем да кажем, че то е напълно невярно“.

През последните седмици агент от руската държавна агенция за вътрешна сигурност, Федералната служба за сигурност (ФСБ), разкри времето за живот, който лекарите са определили на Путин.

Според твърдението, изнесено от британския вестник „Mirror“, лекарите са дали на руския лидер максимален живот от 3 години.

Макар името на източника да се пази в тайна от съображения за сигурност, зрението на Путин също е претърпяло сериозен спад поради заболяването му. В изявлението си пред вестника руският агент дава следните изявления: 'Той се нуждае от листчета с всичко, написано с главни букви, за да прочете какво ще каже, когато е по телевизията. Буквите, написани на тези хартийки, са толкова големи, че на всяка страница има само по няколко изречения. Състоянието на очите му сериозно се влошава".

В документи, публикувани по-рано от базираната в Русия изследователска платформа "Проект", се твърди, че по време на посещения при Путин на прага се намират поне 5 различни лекари.

В същите документи е включено твърдението, че "специалистът по уши, нос и гърло Евгений Селиванов, който е специалист по рак на щитовидната жлеза, винаги е до руския лидер".

Според документите, публикувани от изследователската компания, на която е забранено да публикува в Русия, Кремъл отрича това. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков определи документите като "фантазия" и подчерта, че съдържащите се в тях твърдения не отразяват истината.

Кой може да замени Путин?

Според британската преса Михаил Мишустин е най-силният кандидат за замяна на Путин в случай на неговата смърт. Мишустин, който изпълнява длъжността министър-председател на Русия, е втори след Путин в политическата йерархия .

Сергей Собянин, настоящият кмет на столицата на страната Москва, също е сред кандидатите.

Николай Патрушев, който от 2008 г. е ръководител на Съвета за сигурност на Русия, е също едно от често споменаваните имена.


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
0
 
! Отговори
Кумо преди 4 дни
Оня отгоре гледа какво върши ПУТИН.Специалната му операция е един геноцид спрямо тези който живеят в Украйна.Геноцид провежда в цял свят виште покачващите се цени в целия свят.ПУТИН трябва да бъде съден като Милошевич...
179
0
 
0
 
! Отговори
Лъжа! преди 4 седмици
На Путин му остават 3 месеца, не повече! А-маха!
178
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дано да му остават още много. Да изгниев панделата.
177
0
 
0
 
! Отговори
дядо Поп преди 1 месец
абе Адам живял 800г.........
176
4
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
да е жив и здрав
175
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
помислете си за вашият бай дън а не за нашият путин. путин е жив и здрав слава путину
174
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колкото му остават толкова. Винаги съм се гнусила от това как някой чака врагът му да умре че да си реши проблема. И какво си мислят че ще стане? Ще намерят новия Горбачов? Не ми се вярва. Онези времена отминаха, сега няма комунизъм че да се оправдаваме с него. Сега е време на преразпределение на световното господство. И не знам дали това ще спре. След Русия идва Китай. Да видим докъде ще се стигне.
173
3
 
0
 
! Отговори
За него преди 1 месец
Не знам, ама както сме тръгнали, от момента, в който някой с пръст на копчето реши да ни забележи, на нас тук вкупом ще ти останат 6 секунди живот! Алилуйя, скъпи народни представители, да ви ЕМ!
172
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички продажници в България по цял ден пишат коментари в сайтовете. Разберете, че България и българите винаги ще подкрепят руснаците, а шепа нещастници винаги ще бъркат нещата.
171
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
3 месеца му подарявам. За да погребе просия окончателно.
170
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А на Хилъри колко?
169
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали беше умрял?
168
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най- голямата фалшива новина, е че имаме свободни медии.
167
2
 
7
 
! Отговори
По времето на Боко преди 1 месец
По времето на Боко путин си беше здрав.
166
5
 
7
 
! Отговори
ЖИВАТА НА ЦАРЯ преди 1 месец
ЖИВОТА НА РУСКИТЕ ЦАРЕ Е БИЛ ВИНАГИ ТОЛКОВА, КОЛКОТО РУСКИТЕ ЦАРЕДВОРЦИТЕ СА ИМ ОПРЕДЕЛИЛИ. САМО НА ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА ЖИВОТА Й Е БИЛ ПРЕКЪСНАТ ОТ ... ЖРЕБЕЦ В ЦАРСКАТА ЯСЛА.
165
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като гледам какъв кукуряк е Путин, определено ще надживее много глуппаци, а Байдън на сто процента. Всъщност, актуалният въпрос е, ще доживее ли Байдън до края на мандата си?
164
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До М 181 Дошло е време украинците да се набъркат в делата господни.Няма да му простят.
163
8
 
14
 
! Отговори
М преди 1 месец
лятото медиите гърмяха че му остават три месеца!!! Не се бъркайте на Господ в работата .За оня свят ред няма. Възможно е някои други световни лидери да го изпреварят.
162
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Остават ли му ? Ванга ако беше жива, можеше да каже
161
7
 
22
 
! Отговори
До плюещите Русия преди 1 месец
Кой го казва ? Точно тия дето техният идол дядо Бай Дън, некролога му виси от джоба....Ха аха...Не гледайте в чуждото канче бандеровци. Вижте първо себе си !