Западът се стреми да унищожи и разчлени Русия, заяви руският посланик в ООН

Германски танкове отново убиват руснаци, каза Небензя
23 фев 2023 07:00, Елка Василева
299
Западът се стреми да унищожи и разчлени Русия, заяви руският посланик в ООН
Снимка: архив, БГНЕС

Западът се стреми да нанесе на Русия стратегическо поражение, да я разчлени и унищожи. Това заяви постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя на специална сесия на Общото събрание на ООН, посветена на Украйна, предаде ТАСС.

Още по темата
"Западът, който ни разказваше приспивни приказки за някакво партньорство и сътрудничество, сега напълно разкри истинското си лице. Всякакво благоприличие е отхвърлено и целта е да се въоръжи Украйна, за да нанесе стратегическо поражение на страната ни, да я разчлени и унищожи", заяви дипломатът.

По думите му Западът е готвил целенасочено Украйна в продължение на години за война срещу Русия. И тъй като Организацията на Северноатлантическия договор е пренебрегнала тревогите на Москва заради преместването на военна инфраструктура все по-близо до руските граници, Русия не е имала друг избор, освен да предприеме "специална военна операция" в Украйна, каза още Небензя.

"Това е война, в която, както и преди 80 години, има коварни и могъщи врагове, които искат да превземат земята ни и да ни покорят", каза Небензя, цитиран от ДПА. "Германски танкове отново убиват руснаци", добави той, имайки предвид произведените в Германия танкове "Леопард", които няколко европейски страни обещаха да изпратят на Киев.
(БТА, Любомир Мартинов)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западът сън не го лови, как една държава има толкова много ресурси. Точи лиги за безплатни благинки, ама ще ги види през крив макарон
9
11
 
4
 
! Отговори
Обаче преди 1 година
Разположението и броя на ядрените оръжия в Европа, никак не е в полза на НАТО.
8
6
 
22
 
! Отговори
Ельоменат преди 1 година
Германски танкове отново убиват руснаци?!? Че те и руски АК убиват руснаци, но мълчиш за това, нали? И карай варварите от там, плати репарации и няма да убиват руснаци, но Путин е жаден за земя и богатства
7
7
 
26
 
! Отговори
Целият руски цирк преди 1 година
тази седмица е заради новата мобилизация, която кървавото джyдже в Кремъл ще обяви тия дни.....
6
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Накрая запада ще яде папалягата.
5
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пригожин и Кадиров искат да правят преврат къв запад мапад
4
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-големи лъжи скоро не бях чел! Ако запада целенасочено години наред е подготвял и въоражавал Украйна за унищожение на Русия, войната отдавна да е приключила и РФ да е разчленено. Истината обаче е точно обратна, Русия години наред се подготвя за смъртоносен удар върху Украйна и присъединяването й към РФ.
3
3
 
8
 
! Отговори
АХАХАХАХА преди 1 година
АМи ши разчлини я. могат огаждат си ахгаахахахаха
2
9
 
23
 
! Отговори
Москва потъна преди 1 година
И тоя ли ще плаши с кинжали и сармати :)
1
15
 
34
 
! Отговори
Сър Пичук преди 1 година
Абе запада ви даде да проведете световно по футбол, олимпиада. Купуваше и търгува ше с вас, но вие решихте да сте варвари както обикновено. КГБ са кръволаци. Оправяйте се сега