Западът се стреми да унищожи и разчлени Русия, заяви руският посланик в ООН

Германски танкове отново убиват руснаци, каза Небензя
23 фев 2023 07:00, Елка Василева
299
Западът се стреми да унищожи и разчлени Русия, заяви руският посланик в ООН
Снимка: архив, БГНЕС

Западът се стреми да нанесе на Русия стратегическо поражение, да я разчлени и унищожи. Това заяви постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя на специална сесия на Общото събрание на ООН, посветена на Украйна, предаде ТАСС.

Още по темата
"Западът, който ни разказваше приспивни приказки за някакво партньорство и сътрудничество, сега напълно разкри истинското си лице. Всякакво благоприличие е отхвърлено и целта е да се въоръжи Украйна, за да нанесе стратегическо поражение на страната ни, да я разчлени и унищожи", заяви дипломатът.

По думите му Западът е готвил целенасочено Украйна в продължение на години за война срещу Русия. И тъй като Организацията на Северноатлантическия договор е пренебрегнала тревогите на Москва заради преместването на военна инфраструктура все по-близо до руските граници, Русия не е имала друг избор, освен да предприеме "специална военна операция" в Украйна, каза още Небензя.

"Това е война, в която, както и преди 80 години, има коварни и могъщи врагове, които искат да превземат земята ни и да ни покорят", каза Небензя, цитиран от ДПА. "Германски танкове отново убиват руснаци", добави той, имайки предвид произведените в Германия танкове "Леопард", които няколко европейски страни обещаха да изпратят на Киев.
(БТА, Любомир Мартинов)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
18
 
26
 
! Отговори
пак аз преди 1 година
На тоя небесния няма ли кой да му обясни, че германските танкове защитават украинците от руснаците, които ги избиват. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Като не искате да ви избиват германски танкове - взимате си партакешите, прибирате се в степите и си се таковате там помежду си. Време е да оставите цивилизования свят да си живее цивилизовано. За вас не ми пука особено. Като има кой да ви търпи простотиите - сам си е виновен, че е в батака.
169
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна спря Путин,той искаше да завладее една част от бившите соц.страни.
168
11
 
30
 
! Отговори
жалки преди 1 година
Нагли, по-нагли, най-нагли - рашисти! Тази информация, в стил пропаганда от Лента.ру ли ни поднасяте, "товарищи" от днес.бг? Русия нападна Украйна...и не от 2022г, а от 2014 и продължи...НО, пак другите са виновни. Пак колективния запад, пак Украйна, пак САЩ...А сега и Германия с Леопардите. Жалки смешници.
167
5
 
19
 
! Отговори
Никой преди 1 година
не знае каква е целта на Путин там и никой не казва, какво аджеба се стреми да постигне. Мисля че и самия Путин забрави за кво е влязъл
166
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Опитва се Западът, но удари на камък с укрите :)))
165
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Намя по-нагла *** от руснаците!
164
9
 
29
 
! Отговори
Дачо преди 1 година
Тия вече не знаят какво да лъжат.1во беше - Защита на Донбас и Луганс2ро беше - Искане Украйна да не влиза в НАТО( Тогава казаха, че не искат да окупират Украйна3то беше - Бори се с фашистите4то беше - Искат да си върнат Украйна, която я смятат за своят територия5то беше - Запада ги нападаДа измислят една лъжа и да се придържат към нея...
163
4
 
9
 
! Отговори
Ковида преди 1 година
им отвори очите на руснаците - макар да се правеха, че пеят в общия хор с разните му там локдауни, измислени ваксини и ваксиниране на Путин по телевизора някак все ги избутваха настрана и руснаците най-сетне разбраха, че те не са от НАШТЕ и никога няма да бъдат.
162
7
 
17
 
! Отговори
А НАМ ВСЬО РАВНО преди 1 година
ИЛИ СКАЧАТ ОТ ШЕСТИЯ ЕТАЖ ИЛИ ТРЪГВАТ ДА,СЕ САМООУБЕВАТ ИЛИ ДА УББИВАТ И ЗАВЗЕМАТ ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ?
161
10
 
19
 
! Отговори
Русия преди 1 година
разбра, че се е прецакала, и винаги ще си остане в коридора на Запада, колкото и да се прави на демократична - няма ЕС няма НАТО, няма Шенген и сега върти суче да си върне нещата от след ВСВ.
160
14
 
27
 
! Отговори
шишарка преди 1 година
"искат да превземат земята ни и да ни покорят". Ами че вие точно това правите с Украйна бе, наглец.
159
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато руснаците не си стоят в къщи, а ходят неканени да се убиват по чужди земи в Европа, е нормално да бъдат убивани с немски танкове. Немски танк в Русия не е влизал и се надявам скоро да не влезе, но това зависи от самите руснаци.
158
9
 
7
 
! Отговори
карачанаков преди 1 година
Още едно КУ КУ!!!!!!!!!!!
157
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците и Путин определено не живеят в реалността на 21ви век по грегорианския календар. Те живеят в някаква паралелна тяхна реалност, микс на ней-големите им страхова на 19ти и 20и век. Като прибавим и арабите, които са някъде в 15и век и ... става тотален миш-маш.
156
13
 
22
 
! Отговори
Предатели преди 1 година
по-противни предатели от руснаците няма.България им даде азбуката , на която пишат. Българскии свещеници въведоха руснаците в Християнството.Сегашните управляващи московски нацисти определиха България като вражеска държава.В окупираните от руските нацисти територии забраниха използването на Български език в Българските училища. Всички атрибути свързани с известни Българи в Българските училища в окупираните територии са премахнати.Руснаците са неблагодарни предатели.
155
11
 
18
 
! Отговори
посланико, преди 1 година
Никой не иска да се занимава с вас, камо ли да ви разчлени. Потрябвали сте на Европа и на света като цяло. Вкарвате се в някакви ваши руски сериали, вярвате си и се самонавивате. Вие отвратихте целия свят с агресията и лъжите си, а агресори и лъжци никой не обича. Това е.
154
13
 
18
 
! Отговори
До До 166 преди 1 година
Ние се набихме в ЕС и никой не ни спира да излезем. Същото е с НАТО. Ако искаме да сме там, а нашите политици искат, трябва да следваме техните правила. Правилата са писани преди ние да отидем. Можем да лобираме да се променят, но не можем да не ги следваме. С Русия не сме никакви освен търговски партньори. Но те и до ден днешен вече 34г откакто не сме съюзници се държат все едно сме им длъжни
153
9
 
16
 
! Отговори
Смех преди 1 година
РУСИЯ Е ПЪЛНА С ПРОТИВОРЕЧИЯ КАТО МАГАРЕ С ПРЪД НЯ....ЗАТОВА САМА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!!!!
152
12
 
10
 
! Отговори
Комунистите лъжат преди 1 година
Както винаги!.Цитирам думите на "дипломата" Небензя - "Това е война, в която, както и преди 80 години, има коварни и могъщи врагове, които искат да превземат земята ни и да ни покорят", каза Небензя. 1.В грешка си драги ми Небензя - според Путин не е война,а специална военна операция и всяко наричане с друго име води до затвор!..2.Никой не иска да превземе земята ви,а вие сте на чужда земя и като агресори в момента!..3.Немски танкове в Русия няма,но може да се появят в Украйна за защита!
151
12
 
19
 
! Отговори
До 166 преди 1 година
А Америка и ЕС не се ли държат с нас като тяхна територия ? Разполагат бази и войски тука както и когато им скимне. Възползват се от нашия пазар без да ни допуснат официално в техния(Шенген), а в САЩ даже и визите не искат да махнат за нас, а уж сме "стратегически партньори". Принуждават ни да купуваме газ, ядрено гориво и чертежи на самолети от тях, като в същото време ни изнасят природните богатства,злато и тн. Всичките ни политици козируват на Козяк..следваме само интереса на "партньорите"