Киев: Русия е изгубила близо 250 000 военнослужещи

590 руски военни са загинали през последното денонощие
27 юли 2023 13:30, Елка Василева
167
Киев: Русия е изгубила близо 250 000 военнослужещи
Снимка: архив, БГНЕС

Русия вече е изгубила около 244 270 военнослужещи в Украйна, като 590 руски военни са загинали през последното денонощие. Това заяви Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна във "Фейсбук", предаде Укринформ.

Още по темата
От 24 февруари 2022 г. до днес общите бойни загуби на Русия включват и 4186 танка (+9 за последното денонощие), 8147 бронирани бойни машини (+11), 4745 артилерийски системи (+18), 698 реактивни системи за залпов огън, 457 системи за противовъздушна отбрана, 315 самолета, 311 хеликоптера, 7 229 моторни превозни средства и цистерни за гориво (+18), 18 военни кораба, 3996 безпилотни летателни апарата (+3), 708 единици специална техника. Свалени са общо 1347 вражески крилати ракети (+40), допълват украинските военни.
(БТА, Любомир Мартинов)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 9 месеца
До Анонимен 66 Защото България е включена в списъка с неприятелски страни издаването на ВИЗА е свързано с Бумащина дори по-голяма от Прословутата САЩ бумащина. А в Европа ако си решил да рискуваш да попаднеш без Разрешение за работа може веднага да заминеш стига да имаш както се казва топките или отчаянието за това.
78
3
 
6
 
! Отговори
Истината преди 9 месеца
САЩ - Киев е загубил половината от армията си тоест около 600 000 души. Сега се утилизират последните 600 000 и след това нема укроармия.
77
1
 
3
 
! Отговори
И засвистяха преди 9 месеца
И засвистяха небесата! Кинжалите прорязват тъмнината. Буданиов в кома е в Берлин, Залужни веч почива в мир.
76
0
 
4
 
! Отговори
Пратиха ме на фронта преди 9 месеца
Нервноатлантик съм. Следвайки наръчника на младия евроатлантик на ППДБЛГБТ си смених пола и пратих любовния си инструмент като помощ за Украйна. Смяната на пола ми я спонсорира Финдацуя Америка за Украйна. От Козяк даже написаха статия и ме похвалиха, а лично Кокорчо ми връчи орден дже-н-дър на годината. Сега реших пък че искам деца, и осъзнах че май малко се прецаках. Обадих се на Козяк да питам има ли път назад. Те веднага ме записаха в Коалиция на желаещите и ме пратиха на фронта в Украйна.
75
1
 
2
 
! Отговори
Да ОТПОРИМ НАЦИСТА преди 9 месеца
Според нашите медии и платените драскачи Укропите са си върнали Крим и всички области. Обаче реалноста е друга освен, че немогат да напреднат и метър вчера на три места Руските сили са придвижили доста напред. Скоро очаквайте щурм на Харков 164к групировка с над 3500 танка и бронирани машини и още 25К груровка за подръжка е вече готова. Шойгу преди няколко месеца спомена, че края на юни ще бъде преломен. Ако това е визирал значи наистина скоро ще очакваме щурм на Харков. Ще отпорят НАЦИСТА!
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Времето работи за Русия, а това е най-страшното за запада. Защото те разчитаха, че като наливат пари и оръжия в Украйна конфликта ще се проточи много дълго, те са богати и могат да си го позволят и дори и не помислиха за план Б, как може русия с икономика 2% от световния БВП да устои на страни които имат над 50%, това е невъзможно, Русия няма да издържи. Оказа се, че Русия издържа, а те вече не издържат и сега са в паника.
73
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски
72
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Верно приличат на палестински терористи. Но палестинците изглеждат ангелоподобни. Отврат фашаги. Хитлере, завръщай се, че има и по-лошо.
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)
70
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
350 хиляди мобилизирани,150 хиляди в началото,50 хиляди чеченци,80 хиляди пандизчии,мобилизираните от Донецк и Луганск 100 хиляди хайвани къде се дянаха?
69
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!"(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)
68
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мхм.. тогава защо ДОД на наглосаксите казва, че Русия има между 40 и 60 хиляди уббити военни от началото на войната? Подобни данни дава и скорошно изследване на германски университет базиращо се на данни от руските социални мрежи и служби? Сега, верно, че на страха очите са големи и на хохалите всеки руснак им се вижда като 5, ама айде по-сриозно!
67
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)
66
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!"(Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)
65
3
 
2
 
! Отговори
Белгород тръгна!!! преди 9 месеца
Братя, Белгород тръгна!!! И няма спиране!! Заложени са торпедота Посейдон по 50 мегатона термоядрени глави по прайбрежието на фашистката империя ФАЩ! Ще ги залива ядрено цунами високо колкото пирамидите в Египет! Във Вашингтон са в ступор!
64
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
От началото на войната руските фашисти убиха поне 10 генерала Залужни.Проблемът е ,че един остана и се ги гони по полята.
63
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сорос е слънце! Всички евроатланти гледат слънцето Сорос. И захласнати по лъчистия образ забравят дори да сменят пълните си памперси! Но ще дойде време и от изток ще дойдат едни ракетки, едни фишечета. И ще изгреят ЯДРЕНИ СЛЪНЦА! Тогава евроатлантиците ще плачат, ще се молят но ще е късно. Няма да имат време и да са прекръстят даже. С пълни памперси ще бъдат изпарени!
62
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ПО ФОРУМИТЕ СЕ ОТЧИТАТ МНОГО ЛЮБИТЕЛИ НА РАШИЗМА, КАКВО ГОВОРЯТ ФАКТИТЕ НА ПРАКТИКА- НСИ ПЪТУВАНИЯ НА БГ ГРАЖДАНИ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ- М ЮНИ 2023ГПОСЕТИЛИ РУСИЯ- 88 БЪЛГАРИ, ЗА МЕСЕЦ МАЙ- 92, МЕСЕЦ АПРИЛ- 66. ЗА МЕСЕЦ ЮНИ БЪЛГАРИ ПЪТУВАЛИ В ЕВРОПА- 790 480 - ЗНАЧИ ПО ФОРУМИТЕ ХРАЧИМ ОБЕДИНЕНИЯТ ЗАПАД И ВЕЛИЧАЕМ РУСИЯ А НА ПРАКТИКА ПОЧИВАМЕ И РАБОТИМ В ЕВРОПА....
61
6
 
0
 
! Отговори
Пътник преди 9 месеца
До Ще молите за СарматВова дали ще доживее Олимпийските игри в Париж? За болшинството от крепостниците н Рдzzия е ясно, че ще сгънат платната - я от глад, я от СПИН, я от ....
60
2
 
3
 
! Отговори
До 58 преди 9 месеца
Преди да го напишеш това ЦЕЛУНА ЛИ ЛИКА НА СОРОС? А? АКО НЕ СИ ГО ЦЕЛУНИ СЕГА ТРИ ПЪТИ!