Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна

Денис Горин е поредният помилван от президента
24 ное 2023 21:30, Нели Христова
341
Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна. Мъж, който убива най-малко четирима души и изяжда плътта на една от жертвите си, е бил помилван от Владимир Путин. Това му позволява да се присъедини към руските сили, воюващи срещу Киев.

Помилването на Денис Горин, както се съобщава от рускоезични канали Telegram, следва съобщенията, че сатанист, лежал в затвора две десетилетия за канибализъм, също е бил освободен, за да може да участва в пълномащабната инвазия на руския президент.

Още по темата

Твърди се, че Русия е набирала хора от затворите за военните си усилия в продължение на месеци, отменяйки присъдите в затвора в замяна на служба в Украйна. Политиката се засилва през последните месеци, според служители на британската отбрана.

Най-малко 17 души, извършили убийства, са били помилвани да се бият в Украйна през 2022 и 2023 г., съобщи руското разследващо издание Агентство.

Горин, 44-годишен мъж от Анива в Далечния източен регион Сахалин, е осъждан за убийство три пъти, първия път през 2003 г. Седем години по-късно той е освободен условно. През това време той успява да намушка смъртоносно брата на мъжа, с когото е бил в следствения арест.

Разследващите казаха, че той е признал, че е отрязал краката на трупа, които е измил, поставил в хладилник и изял, според Sibir.Realii, новинарско издание, свързано с Радио Свободна Европа.

Горин е осъден и за други убийства през 2011 г. и 2012 г., които извършва с брат си, а през 2018 г. получава 22-годишна присъда в затворническа колония. Въпреки това каналът Telegram "Сахалин срещу войната" съобщи, че той вече е "освободен от колонията и е отишъл на фронта".

Публикацията в Telegram съдържа и изображение, което той е споделил в социалните медии. На него той носи военна униформа със символа Z на ръкава си.

По-рано Путин помилва Николай Оголобяк, който е бил член на банда сатанисти от град Ярославъл. През 2008 г. бандата убива и разчленява четирима тийнейджъри.

Членовете на сектата са пържили и яли органите на жертвите си в апартамента на Оголобяк, според съдебни документи, цитирани от руското издание 76.ru, а през юли 2010 г. той е осъден по обвинения в убийство, грабеж и оскверняване на труп.

Бащата на Оголобяк каза пред 76.ru, че синът му е служил шест месеца в руския отряд "Буря Z", преди да се завърне у дома на 2 ноември след раняване, като добави, че е малко вероятно той да бъде изпратен отново в Украйна поради нараняванията си.

Кремъл беше изправен пред ответна реакция, след като Путин помилва Владислав Канюс, който беше осъден през 2020 г. за убийството на 23-годишната си бивша приятелка Вера Пехтелева. Той получи 17-годишна присъда в затвор с максимална сигурност в Кемерово, Сибир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Глупава пропаганда ! Това ако е журналистика...с вдигнати краченца и с устенца ли изкарвате дипломите ?
196
12
 
17
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 5 месеца
Я се интересувайте малко Йотова с Радев какви изроуди са освободили....Путин пасти да яде
195
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Канибали има и в САЩ и навсякъде по света.Който чете и се интересува-знае.
194
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Канибали и затворници срещу *** и жени на фронта в Украйна :D
193
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чикатило е украинец!!
192
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Егати глупостите!!!!! Жалки журналистчета!!
191
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз пък чух, че пращал и върколаци и вампири! Даже и вещици праща. Леля Пена от втория етаж дето лее куршум и гледа на боб, мистериозно изчезна преди месеци - явно е на фронта!
190
4
 
18
 
! Отговори
Гошо преди 5 месеца
Агата Кристе семки да яде...
189
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Европа трябва да затвори границите си за руснаци.
188
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Канибализма е характерен за диваците.
187
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
С такъв народ какво друго да изпраща Путин? Изпраща това с което разполага. Умни и културни хора никога няма да се хванат на шовинистичната въдица на Путин.
186
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Канибали в русия да искаш, бъкано е!
185
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хаха Украйна още в първите месеци изпразни всички затвори и затворнеците бяха пратени на фронта. Но това не е е проблем защото е Украйна. Само да вметна, че украинците са най големите .зроди на света спомнете си за Украинеца Чикатило има поне още стотина като него в Украйна. Не знам на какво се дължи това но в тази нация има нещо увредено.
184
14
 
21
 
! Отговори
оракул на боб преди 5 месеца
Става,става за масовият читател на Запад.Че кой ще потърси в Уикпедия какво гласи обнародвания от Путин Закон.Нито педофили,нито убийци,нито участници във въоръжени групи,нито терористи се мобилизират.Трябва обаче да има и статия защо боцкането масово с игли на ВУДУ куклите с лика на Путин не даде резултат и да ге обясни,че и при дяволите дава резултат,но при него не.
183
20
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Щом серийни убийци са помилвани да се бият срещу Украйна, който ги помилва трябва да се включи до тях. Освен сериен той е масов убиец.
182
23
 
20
 
! Отговори
тъй тъй преди 5 месеца
Евразийските ценности и прелестите на руския мир, специално само за русофили.
181
12
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 месеца
Коварен е Путин, личи си че е евреин! Иска да спести от храна за армията, като праща канибали на фронта! На самохран, дето се вика.
180
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аууу, колко лош бил чичко Путин. Това е война, не гей парад.
179
12
 
4
 
! Отговори
Путин преди 5 месеца
Атакаааа,в Украйна има много манжа
178
12
 
4
 
! Отговори
Банкеръ преди 5 месеца
От затворите Путин или там от когото зависи взимат само активни хомосексуалисти с цел Бандеровците,които бъдат пленени да бъдат изнасилени преди да бъдат убити.Козеебците на Кадиров пък оправят жените и домашните животни.Вова им прави пълна програма,завладяване,разрушаване и любов.