Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна

Денис Горин е поредният помилван от президента
24 ное 2023 21:30, Нели Христова
341
Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна
Снимка: БГНЕС

Владимир Путин продължава да изпраща канибали на фронта в Украйна. Мъж, който убива най-малко четирима души и изяжда плътта на една от жертвите си, е бил помилван от Владимир Путин. Това му позволява да се присъедини към руските сили, воюващи срещу Киев.

Помилването на Денис Горин, както се съобщава от рускоезични канали Telegram, следва съобщенията, че сатанист, лежал в затвора две десетилетия за канибализъм, също е бил освободен, за да може да участва в пълномащабната инвазия на руския президент.

Още по темата

Твърди се, че Русия е набирала хора от затворите за военните си усилия в продължение на месеци, отменяйки присъдите в затвора в замяна на служба в Украйна. Политиката се засилва през последните месеци, според служители на британската отбрана.

Най-малко 17 души, извършили убийства, са били помилвани да се бият в Украйна през 2022 и 2023 г., съобщи руското разследващо издание Агентство.

Горин, 44-годишен мъж от Анива в Далечния източен регион Сахалин, е осъждан за убийство три пъти, първия път през 2003 г. Седем години по-късно той е освободен условно. През това време той успява да намушка смъртоносно брата на мъжа, с когото е бил в следствения арест.

Разследващите казаха, че той е признал, че е отрязал краката на трупа, които е измил, поставил в хладилник и изял, според Sibir.Realii, новинарско издание, свързано с Радио Свободна Европа.

Горин е осъден и за други убийства през 2011 г. и 2012 г., които извършва с брат си, а през 2018 г. получава 22-годишна присъда в затворническа колония. Въпреки това каналът Telegram "Сахалин срещу войната" съобщи, че той вече е "освободен от колонията и е отишъл на фронта".

Публикацията в Telegram съдържа и изображение, което той е споделил в социалните медии. На него той носи военна униформа със символа Z на ръкава си.

По-рано Путин помилва Николай Оголобяк, който е бил член на банда сатанисти от град Ярославъл. През 2008 г. бандата убива и разчленява четирима тийнейджъри.

Членовете на сектата са пържили и яли органите на жертвите си в апартамента на Оголобяк, според съдебни документи, цитирани от руското издание 76.ru, а през юли 2010 г. той е осъден по обвинения в убийство, грабеж и оскверняване на труп.

Бащата на Оголобяк каза пред 76.ru, че синът му е служил шест месеца в руския отряд "Буря Z", преди да се завърне у дома на 2 ноември след раняване, като добави, че е малко вероятно той да бъде изпратен отново в Украйна поради нараняванията си.

Кремъл беше изправен пред ответна реакция, след като Путин помилва Владислав Канюс, който беше осъден през 2020 г. за убийството на 23-годишната си бивша приятелка Вера Пехтелева. Той получи 17-годишна присъда в затвор с максимална сигурност в Кемерово, Сибир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
2
 
7
 
! Отговори
Иван от Коныовица преди 5 месеца
Мили Боже! Канибали! Светът е полудял!
176
4
 
14
 
! Отговори
А пък преди 5 месеца
Украинските храбри пичове са от ангел нагоре!
175
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Путин тъй, Путин иначе. Народите предпочитат лидери, които се справят с проблемите. Сега наредете Путин, Байден, Урсула, Шолц, Мишел, Си, Сунак, Макрон и др. Кого ще посочите?
174
5
 
4
 
! Отговори
Проста да падладейш преди 5 месеца
Тва безаналоговата кумунистическа наука ли ги твори?
173
4
 
6
 
! Отговори
П. П. Шариков преди 5 месеца
Традиционни ценности...
172
2
 
4
 
! Отговори
82-ОМБР преди 5 месеца
Дагестан притежава големи залежи на диаманти!
171
6
 
2
 
! Отговори
82-ОМБР преди 5 месеца
Някой страда от раздвояване на личноста,или много му се иска да бъде мен! Коментар 264 ми е преписан от някой ментално изостанал,е не разбирасе колкото рушля!
170
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какво общо има Дагестан със залежите на диаманти? Къде е Дагестан, къде са диамантите? Дагестан е богат на черен хайвер.
169
8
 
4
 
! Отговори
82-ОМБР преди 5 месеца
По целия свят русофилите са известни със своята храброст! Те са готови да бранят матушка и неиния интерес самоотвержено и жертвоготовно! Не!ние днес не искаме това от тях! Ще е достатачно да отидат в Харков(организирано) и там на мегдана да проведат мирен протест с развети руски знамена в защита на матушка! ...Ще стане висока у хубава клада,която ще може да се види и от Купянск!
168
18
 
3
 
! Отговори
82-ОМБР преди 5 месеца
Братята украинци ще смажат азиатските орди, трябва да избият децата и жените им също, за да не могат да се размножатават. Нашият герой и апостол на свободата Степан Бандера е с вас братя. Слава Ураини! Героям слава!
167
11
 
4
 
! Отговори
82-ОМБР преди 5 месеца
Народа на Дагестан е мобилизиран и пращан на фронта,а залежите на диаманти са добивани от Кремъл и продавани в полза на федералния бюджет на Русия... Инак в африка незабравят да споменът за колонизаторството! Рушлята са "велики-велики" ,направо"гениални",когато и да умрът все ще е късно!
166
2
 
3
 
! Отговори
До 82-ОМБР преди 5 месеца
Научете какво очзначават тези нацистки поздрави и произходът им преди да ги използвате. България над всичко!!!
165
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Весело с днес.бг! Вчера пишеше людоеди, днес канибали. Руските думи се сменят с латински, като забравяме българските. Човекоядци.
164
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кви са тия присъди от по 20 години за серийни убийци и канибали. Даже един условно на свобода. Дори и в България ще му дадат на такъв доживот. Ей тва наистина е пропаднала държава.
163
8
 
15
 
! Отговори
баааа го преди 5 месеца
Бандеровските измислици, край нЕмат!
162
5
 
3
 
! Отговори
82-ОМБР преди 5 месеца
До 250 току що ми пратиха СМС от посолството! Бустера за който говориш одпада! Руските канибали не са като остовните! Ядът *** и гнилоч(така били свикнали)
161
12
 
11
 
! Отговори
Бах мама му. преди 5 месеца
Русия е страхотно място за живеене. Канибали , убийци , пияници и един върховен ху-ли-***, най големия убиец.Дали няма да го стигне участта на Берия ?
160
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не е лесно, не е лесна вашата. Да съчинявате всевъзможни хоръри и фентъзита за Путин денонощно. Искрено ви съчувствам, *** за непосилните мъки с които си изкарвате кървавия хляб.
159
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Фитьо,Фитьо,украинецът Чикатило не е осъден за 60,а само за убийството на 53 жени и деца.Що го клеветиш бе Фитьо като му качваш със седем.То и за първото му убийство са осъдили и екзекутирали друг,но пак не са 60 доказани.
158
8
 
6
 
! Отговори
82-ОМБР преди 5 месеца
Ще използва ли Русия атомно оръжие,и кога? Да! Русия ще употреби ядрено оръжие,тогава когато им свършат пр.ресурси,защото ще осъзнаят,но не биха преглътнали,че без тях(и приходите от тях)са държава от третия свят! Слава Украйни! Героям слава!