Боеве в Курска област в Русия, руските сили отблъскват украинска атака

Диверсионно-разузнавателна група опитала да проникне в село Тьоткино
Обновена: 14 мар 2024 13:26 | 14 мар 2024 13:22, Елка Василева
215
Боеве в Курска област в Русия, руските сили отблъскват украинска атака
Снимка: архив, БГНЕС

Боеве се водят днес в руската Курска област, която граничи с Украйна, предаде Франс прес, като се позова на руската Национална гвардия (Росгвардия).

Още по темата
Боевете се водят между руските сили и проукраински бойци, заяви националната гвардия.

Росгвардия и руските въоръжени сили отблъскват атака на украински диверсионни групи край село Тьоткино в руската Курска област, предаде ТАСС, като се позова на пресслужбата на националната гвардия.

"Подразделения на руската национална гвардия отблъскват атака на вражески диверсионно-разузнавателни групи край село Тьоткино в Курска област. Гвардейците се сражават заедно с военнослужещи от въоръжените сили със служители на Пограничното управление на Федералната служба за сигурност на Русия", се казва в изявление на Росгвардия.

По-рано губернаторът на Курска област Роман Старовойт съобщи в комуникационното приложение "Телеграм", че украинска диверсионно-разузнавателна група се е опитала да проникне в село Тьоткино, но атаката е била пресечена.

Във вторник също имаше атаки срещу това гранично село от бойни групи, идващи от Украйна, отбелязва АФП. (БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
17
 
29
 
! Отговори
Факт преди 2 месеца
Утре започват изборите в Русия,за това зеленски изпраща тези войници на самоубийствени атаки.Даси прави реклама пред запада.
77
10
 
25
 
! Отговори
логично! преди 2 месеца
До Украинец нацист - щом размахвате оръжия - на 2 метра под земята.
76
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тя войната все на руска територия се води. Защо това се представя като някаква голяма новина.
75
30
 
14
 
! Отговори
Украинец националист преди 2 месеца
ТАКАВА ДЪРЖАВА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ НЯМА ТОВА ВСИЧКО Е ТЕРИТОРИЯ НА УКРАЙНА! РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ ВЪРНИ СЕ В УКРАЙНА И ОТЪРВИ СЕ ОТ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ НЕЛЕГИТИМЕН И САМОЗВАН!
74
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пак дезинформация ! Това са руски доброволчески сили ,които се пият срещу Путин. Няма украински сили сам. Изрично им е забранено да прекрачват границата от западните им " съюзници". Съвсем обикновена гражданска война.
73
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе ,пияница,нали коентираше в друга медия,таки нямате хора да тр Олят ?
72
20
 
14
 
! Отговори
72 преди 2 месеца
"Къде е ония ayтиcт дето постоянно питаше какво става с контрата - ами вече са в Русия" ... Естествено че вече са в Русия. Като Русия им превзема териториите те автоматично минават от украинска на руска земя. Скоро всички украинци ще са в Русия щото няма да има Украйна.
71
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Дядо Щукар 78 - По-скоро намирисва на акция планирана от англичаните. Те така са действали втората световна, сега пробват същото.
70
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Я третия пол как се е възбудил. Шайкя не у дачници които ще бъдат избити като х леба рки се опитали да влязат в Русия и джендърляците вече едва ли не Москава сънуват. Муахахахахаааааа ...
69
9
 
16
 
! Отговори
Украинец националист преди 2 месеца
ЩОМ НАПАДАТ ДА ОЧАКВАТ И ТЕ ДА БЪДАТ НАПАДНАТИ!
68
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ало,ало авторката. Много лъжеш бе. Всички що-годе нормални медии съобщиха, че тази смешни атаки отдавна са отблъснати при огромни загуби за ВСУ. Абе вие срам нямата ли когато публикувате неверни статии с неверни твърдения. То бива, бива, но всяко нещо има някаква граница.Вие на ден я прекрачвате десетки пъти.
67
16
 
8
 
! Отговори
маалатъ преди 2 месеца
Туй старо инфо, бе!!! Около 300 укропитека с танкове, САУ Цезар, Бредлитъ и пикапи са веке при Бандератъ!!!!! Амъ тъй тя, пустото му Гугъл преводач и копи-пейст, все закъсняват. -)))))
66
15
 
14
 
! Отговори
Видях клипове преди 2 месеца
Труповете на така наречените диверсионни групи бяха разхвърляни в безпорядък, безжизнени по земята. Стотици. Но иначе добре им се получи ПиАр кампанията на Киев. Даже от ЕС им пуснаха още 5 милиарда евро подаяния.
65
16
 
4
 
! Отговори
Лъчо преди 2 месеца
Бавно но сигурно се натрупва предизвикателството към Путин да използва ядрено оръжие
64
13
 
15
 
! Отговори
Дядо Щукар преди 2 месеца
Това са самоубийствени мисии, чиято цел е PR на наркомана в Киев и повод за просия на още пари. Имали бол хората жива сила и техника, дали. Само вдебилрните русофоби виждат надежда за украинска победа.
63
11
 
13
 
! Отговори
до пияница преди 2 месеца
Верну каиш! Ама Краварите бяха тези дет посяха Бурятъ в уСраинъ 2014 г., а Путин съ опита Осем години да им върне обратну Донбас и Луганск с тъй наречените "Мински споразумения" ама те не ги искаха, требваше им война на територията на уСраинъ с ръцете на укропите, (виж кво рекоха баба Меркел, Оланд и Порошенко пред Медиите - Осем години лъгаха пишман чекиста Путин, докато са съ готвели за войнатъ)!!!! А, "Ураганъ"..., да, тепърва предстои, с "валежи" от Ядрени Ракети и "мъгла" от Радиация!
62
11
 
10
 
! Отговори
хе хе хе преди 2 месеца
Интересно е, как евроатлантиците радостно пишат, че боевете вече се водят в Русия. Ами че досега къде се водеха боевете бе, камаради? Не беше ли пак в Русия? Много сте зле, камаради, затова ще изчезнете. Като динозавърите:)))
61
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 83 - По-скоро се опитаха да влязат в Русия.
60
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Клиповете как руснаците избиват диверсионните групи още се въртят в телеграм каналите.
59
13
 
10
 
! Отговори
аха преди 2 месеца
Зеле и началници в отчаяние. Мятат бомби по руски градове и пускат надрусани укри за отстрел по границата. Трябва голяма война, бързо! Защото Зеле и началници вече нямат никаква подкрепа в собствените си държави и населенията ще ги бият. Обаче няма голяма война. Бавничко и тихичко кремълския тарикат денацифицира Украйна и демилитаризира НАТО, фалира ЕС, може да фалира и САЩ. Пек те да гърмят покрай границата.