Стрелбата в Москва: Руските служби показаха некомпетентност

Керемедчиев: Това е удар срещу огромния успех на Путин на изборите
23 мар 2024 09:05, Елка Василева
152
Стрелбата в Москва: Руските служби показаха некомпетентност
Снимка: архив, БГНЕС

Русия показа, че нивото на безопасност в Москва е шокиращо ниско. Такова мнение изрази пред Нова тв бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев след масовата стрелба в концертна зала. При атаката загинаха над 60 души, ранените са над 100.

Още по темата
„Руските служби показаха некомпетентност и подценяване на ситуацията. В залата не е имало въоръжена охрана, а металните детектори на входа не са работели. Почеркът е по-скоро на Ислямска държава”, допълни той.

Според него терористичният акт ще отклони фокуса около войната в Украйна.

„Това определено е удар срещу огромния успех, който Владимир Путин постигна на изборите", заключи той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
6
 
! Отговори
Ей сега преди 1 месец
Сичките разбирачи ще се изредвт. Я да каже този какво откриха бг службите за атентата в Сарафово?! Зеро?!
51
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кога са били изобщо компетентни рашките ? Никога нали.... :)))
50
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руските служби работят! Един терорист е заловен на място, още 2 близо до границата с Украйна. Таджики, но бягали към Украйна, що?
49
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разкарай се бе смотан, ниско било нивото, а защо питаш ли? Да те светна - защото там няма високи нива на престъпност, а свобода. Даже Тъкър Карлсон го каза в престоя си в Русия - чувство за спокойствие по улиците на Москва, което в САЩ не бил изпитвал.
48
4
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
я тази компетентност да коментира за готовността на българия за подобнипогроми писна ни от прос-то-тии от сутрин до вечерсъболезнования на руския народ
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Москва е една от най мюсюлманските градове е Европа. Всеки ден се говори за ислямизация на Европа като не се обръща внимание на Русия която е с население 140 милиона от които над 30 милиона са мюсюлмани. ИДИЛ имат разклонения и там. Но терористичната организация ИДИЛ е маша в ръцете на западните служби. Затова докато Израел изтребва мюсюлмани в ГАЗА - организацията ИДИЛ не е извършила дори един терористичен акт вътре в Израел.
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Некомпетентния коментира некомпетентност...
45
3
 
5
 
! Отговори
Пффффф, преди 1 месец
Керемедчийооглу бил най-компетентния...
44
3
 
3
 
! Отговори
Колев преди 1 месец
Игра нашите супер въшкарски русофилски специалисти които драскат тук както винаги са компетентни ,
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Често си задавам въпроса : Защо,след като си имаме подобни на Керемедчиев експерти,се намираме на дъното по нормални европейски стандарти ?
42
0
 
9
 
! Отговори
Ако незнаете преди 1 месец
ДАНС работят за мутри от много време и чупят само стойки, неможе да говори за никаква компетентност! Същото е положението в МВР, ДАР и Прокуратурата! Тотален леш е Репресивният апарат на България!
41
2
 
16
 
! Отговори
Защо разпитвате преди 1 месец
смешковци? Този професионален неможач трябва отдавна да е в зандана заради допуснатите грешки, но сега ръси една след друга кухи фрази, какъвто е и самия той! Съд за такива и със сигурност затвор!
40
1
 
12
 
! Отговори
шът преди 1 месец
Авганистанците дето ни ги карат със самолети са може би същите . Не биваше да се съгласяваме да пращат тук тези *** . Но нали ни управляват умници нищо чудно и тук да има атентати .
39
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"При такива трагедии е по добре да замълчим....а не да ставаме смешни" - А при трагедията колхозниците да нападнат суверенна държава и тия жертви да ги причиняват именно те сигурно на всеки 2 часа и то срещу християни, копейките що не мълчите ми ги величаете? Ми именно колхозниците като удариха с ракета театъра в Мариупол на който с големи букви бяха написали деца и въпреки това колхозниците мръсни убиха на 600 човека там що копейките не замълчите ами им веете байряка на нашия нац празник?
38
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Милия, пак е дрънкал глупости. До колкото знам в капиталистическия свят организаторите сами осигуряват охраната, какви служби го гонят? Колко компетентни бяха службите на САЩ на 11.9? А във Франция "всички сме Шерли"? А когато е в прерогативите на държавата да охранява, колко компетентни бяха май-добрите служби Мосад и най-добрата гранична полиция на ЦАХАЛ? Изобщо, Кермедчиев пак е говорил без да мисли, при него това е навик.
37
11
 
5
 
! Отговори
А преди 1 месец
До В Украйна Колко чеченци/ислямисти/ загинаха за каузата на Путин? Нима е само кауза, или е имало някаква уговорка за нещо, което Путин не е изпълнил? Невъзможно ли е ИДИЛ да отмъщава за загиналите чеченци? Кадиров сигурно ги изпрати да воюват1 затова че е осенен от някаква голяма любов към Русия?
36
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще се види. Ако Путин разстреля шефа на ФСБ значи не са знаели. , ако го остави значи много да знаели че това ще се случи.
35
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То само службите им да бяха пълна леш ми то цялата държава е така. Да ги предупредят хората поне 2 седмици по-рано и кво? Нищо кво, само атоми и водка са им в главите. Държавата на клоуните. Да им е жив и здрав путинарко къде си го избраха ахахх
34
0
 
3
 
! Отговори
Ами преди 1 месец
До МВР са луди Като са луди, отиди да ги излекуваш!
33
3
 
12
 
! Отговори
В Украйна преди 1 месец
Сред наемниците фигурират много ислямисти. Така че оправданието на украинските власти издиша, че нямат пръст в това. Да си припомним в началото на 21 век колко такива акта имаше след Ченения