Ремонтират столичния "Стамболийски" до 21 ноември

До 1 декември е забранено влизането на превозни средства по бул. "Климент Охридски" в участъка между "Андрей Ляпчев" и Околовръстен път
17 ное 2008 12:25, Златко Желев
5
Ремонтират столичния "Стамболийски" до 21 ноември
Снимка: Булфото

Продължават реконструкциите на столичните улици и булеварди, съобщават от МВР.

От "Пътна полиция" информират, че до 21 ноември е забранено влизането на пътни превозни средства двупосочно по двете платна на бул. "Ал. Стамболийски" в участъка от бул. "К. Величков" до ул. "Опълченска", с изключение на кръстовищата бул. "Ал. Стамболийски" - ул. "Одрин" и бул. "Ал. Стамболийски" - ул. "Инж. И. Иванов".

До 1 декември ще бъде забранено влизането на ППС и по бул."Климент Охридски", в участъка между бул. "Андрей Ляпчев" и Околовръстен път.

За да не се създават задръствания и затруднения при придвижване, "Пътна полиция" съветва да се избират обходни маршрути за движение.
 


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
a pone kato spirat vodata- da predyprejdavat
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Абе, и на мен ми се струва доста невероятно да приключат със стамболийски до 21 ноември.Та това е този петък... А дупките са огромни... Нали всеки ден ги прескачам
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
Аз нямам представа дали ще спазят сроковете и за затова няма да правя оценки. Само ще попитам номер едно- ако сроковете бъдат спазени(абе всичко е възможно) дали ще се извини за прибързаното мнение?
1
0
 
0
 
! Отговори
карамел преди 13 години
За бул."Стамболийски" незнам дали ще бъде отворен в предвидения срок, но бул."Кл. Охридски" със сигурност няма да го пуснат до края на декември.