"Топлофикация" пуска топлата вода предсрочно в София

Блокове в "Младост" 3 обаче остават без нея до края на ремонта
16 май 2017 19:12, Анисия Иванова
15
"Топлофикация" пуска топлата вода предсрочно в София
Снимка: Reuters, архив

След извършените ремонти и изпитания по топлопреносната мрежа от днес "Топлофикация София" започна да възстановява поетапно подаването на топла вода към клиентите на топлорайон "София Изток", съобщиха от дружеството.

Още по темата

Абонатите от кварталите "Дружба"- 1 и 2, "Полигона", "Слатина", "Гео Милев”, "Изток", "Изгрев", "Дианабад", "Младост"- 1А, 2 и 3 (с изключение на блоковете, засегнати от реконструкциите на тръбопроводите) вече имат топла вода, като все още в отделни части са възможни временни колебания.

Възстановяването на топлоподаването към останалите квартали от топлорайон "София Изток” ще продължи в следващите дни до пълното нормализиране на параметрите

От "Топлофикация София" съобщават също, че блокове в ж.к. "Младост"-3, засегнати от реконструкция на топлопроводите, няма да имат топла вода до приключване на ремонтите. Блоковете са следните:

- №№ 324, 324А и 325 А вх.1,2,3,4;

- №№ 303 вх. А-Б, 305 вх. А-Б, 307 вх. А-З, 308 вх. А-В, вх. 309 вх. А-В, 310 вх. А-Г, 313 вх. А-Г, 314 вх. А-Г, 316 вх. А-Б, 317 вх. А-Ж, 318 вх. А-Ж, 319 вх. А-Д, 320 вх. А-В, 321 вх. А-Д, 321-А вх. А, 321-Б вх. А, 144 СОУ "Народни будители", 81 СОУ "Виктор Юго", ОДЗ "Пролет".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Тази топлофикация няма ли да каже кога ще пусне топлата вода.Мошеници.само лъжат и обират хората.
12
1
 
3
 
! Отговори
ицо преди 6 години
Пълен бълвоч са тия писания-при нас също няма,а не сме от описаните.Едва ли не благодарности трябва да изкажем на скапаната топлофикация и всички сърдити лелки и *** работещи там.
11
0
 
2
 
! Отговори
младост3 преди 6 години
Глупости вода няма а блока не е от описаните... да я пускат утре, че...
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На нас в Гео Милев ни пуснат аз водата 3 дни по-рано което си е оферта.
9
2
 
2
 
! Отговори
месара преди 6 години
ура , честито на печелившите - обаче отворете широко портфейлите , все пак някой трябва да плати за " неуморният " труд на топлофикация ! :)
8
0
 
8
 
! Отговори
пак до 5 преди 6 години
Гражданите са се къпели всяка седмица, в градската баня. това важи и за предосманския период, и за османския, и за по-голямата част от хората, живели след 1878 г.Изключенията никак не са малко и се отнасят не само до богатите градски домове и жил.кооперации,в които е имало домашни бани.В едно голямо село в Кюстендилско има вана,донесена от Франция преди повече от 80 години.Синът на това семейство е бил студент във Франция и завършвайки, си донесъл вана.Съвсем не е бил единственият такъв случай
7
0
 
9
 
! Отговори
Fake news преди 6 години
Според най-новите медицински изследвания, публикувани в авторитетни списания, къпането е вредно! Измиват се естествените мазнини на кожата.
6
0
 
8
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Различно.Някои са били къпани само два пъти - след раждането си и след смъртта си. повечето са се къпали и в навечерието на сватбата си. Иначе - лятно време на реката.Там, където е имало минерални води, са се къпали много често, защото са си носили топла вода у дома и нерядко са я използвали всяка вечер за лична хигиена. На места се помни, че на чешмите с топла вода,които били по улиците, майките всяка вечер къпели децата си, през топлия сезон.Има запазени и средновековни къщи с домашни бани
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тази топла вода! Когато нямаше топлофикация в София с какво се заплакваха вшите баби и дедовци?
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами който не може да изкара две седмици да си купи бойлер. Има хиляди модели и не са скъпи. Ама нали трябва да се мрънка.Иначе следващата зима като ви дойдат сметките за парно, гледайте да не се озъбите много.
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прекалено много се истеризира с темата за топлата вода. Всяка година се спира за десетина дни, защото трябва да се извърши профилактика на съоръженията, както и ремонти по топлопроводите. Това няма как да стане без изключване на мощностите.
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Топлофикация. Спазиха сроковете.
1
5
 
6
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Тез най после ще се изкъпятУмириСаха се