Без вода остават столични квартали

Заради аварии се налага временно преустановяване на услугата
26 фев 2018 09:52, Надежда Йосифова
0
Без вода остават столични квартали
Снимка: "Софийска вода"

На 27 февруари 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Росен" местност "Гърдова глава", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Росен", ул. "Ботко войвода", ул. "Студен кладенец" - от ул. "Ботко войвода" до ул. "Клек", ул. "Панчарица", ул. "Бойна слава", ул. "Клек", ул. "Юри Буков", ул. "Манол Тодоров", ул. "Булаир".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Студен кладенец", ъгъла с ул. "Булаир".

На 27 февруари 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. "Земляне" кв. "Овча купел", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: ул. "Орчо войвода" - от ул. "Босилек" до ул. "Земляне", ул. "Росна" - от ул. "Земляне" до ул. "Росна" №21 А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще има алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Босилек", ъгъла с ул. "Орчо войвода".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на дружеството, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 27 февруари 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Курията", с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", на ул. "Курията", ул. "Вукова курия" - от ул. "Курията" до ул. "Урвич".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа, водоснабдяване с водоноска ще се разреши на адрес: ул. "Вукова курия" ъгъла с ул. "Курията".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари