Питбул нападна жена в парк в столичния кв. "Овча купел"

Животното е разхождано без повод и намордник
21 юни 2021 10:58, Ния Христова
78
Питбул нападна жена в парк в столичния кв. "Овча купел"
Снимка: Pixabay
Питбул нападна жена в столичния квартал " Овча купел". Пострадалата се е опитвала да се отскубне от кучето, което било разхождано без повод и намордник, предаде Нова тв.
 
Освен нея питбулът е нахапал и малкото й куче. Всичко се случва на място, където обичайно е пълно с деца.
 
"Погледнах, че има две кучета, като едното беше боксер, а другото американски питбул. Те бяха свободно пуснати, за да си играят. Едното от тях тръгна към мен. Стопанката започна да го вика, но то не чу командата й. Това беше боксерът, а аз успях да го ритна и то се върна при другото. Тогава питбулът тръгна да бяга към мен", разказва пострадалата.
 
Добавя, че кучето е скочило върху нея и я е ухапало по ръката.
 
"Погледнах, че жената е срещу мен. Започнах да се моля, защото ме болеше. Тогава собственичката тръгна към мен. Ситуацията продължи поне 3 минути. Спаси ме сакото, с което бях тогава", казва още жената.

78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лютив спрей яко за гадините! Да видим дали кокошката ще седи да гледа как говведото и хапе чужди хора.
66
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ни вярвам... според мен тя го е нападнала. Тази добра и мила порода ни хапи!
65
1
 
14
 
! Отговори
Инж+ преди 1 месец
Кога най - накрая всички т.нар. опасни породи кучета ще бъдат просто забранени за свободно отглеждане!? Ама това не е плюшено мече!? А пък въобще да не говорим за какъвто и да е контрол на кучетата в обществена среда!!! Произвол.
64
1
 
7
 
! Отговори
179 преди 1 месец
Единственото решение е държавен БАН на тази порода.
63
1
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 1 месец
ПОЛИЦИЯ или специални патрули, както е във всяка европейска столица. Минават виждат куче без намордник или използващо тротоара за тоалетна, глоба и акт!
62
1
 
18
 
! Отговори
Отвратен преди 1 месец
В столицата ли сме или в зоопарк? Няма по-нагли същества от кучкарите, превърнали София в тоалетна. Ще гласувам за партия, която ще реши трайно проблема!
61
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Собствениците на питбули трябва да лежат, когато зверовете им причинят телесна повреда. А на питбулите мястото им е под земята. Никой не е длъжен да умира, защото сте безхаберни кретеноиди и си пускате добитъка да шари без повод и намордник.
60
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ритнала едното куче и другото куче отишло да го защити. Класика. Каквото повикало, такова се обадило
59
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хора, тровете ги! Няма друго спасение!
58
7
 
7
 
! Отговори
Shark преди 1 месец
До 56. А за смрадливите алкохолизирани гаменчета, които пият по парковете и си хвърлят бутилките из тревните площи, пикаят и серат, какво ще кажеш. Къде е за тях полицията!!
57
16
 
3
 
! Отговори
Shark преди 1 месец
До 42. Ако нещо се случи с кучето ми заради хвърлена отрова, пожелавам на този изрУУУд, който я е хвърлил, да му се случи същото! И ще осъдя общината, че допуска да се хвърлят отрови. Кучето ми е регистрирано, плащам си му данъците и всичко. Тоя изрУУд с отровата сигурно прави много повече мизерии от моето куче. Най-малкото е потенциален престъпник!!!!
56
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма по смръдливо нещо от кучкар. Те изпитват неуписуемо удоволствие да държат кучетата в къщи за роби, а много правят секс с тях.
55
2
 
11
 
! Отговори
СС преди 1 месец
Друг е въпросът, че много собственици не си учат кучетата на нищо. А необучено куче в никакъв случай не трябва да се пуска без повод. Тук вината е на собственика и той трябва да понесе отговорност. Но да се евтаназира животното, както някои призовават, НЕ! ТО НЕ Е ВИНОВНО, че собственикът му е малУУмен
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Облекчаването на режима за огнестрелно оръжие ще реши мноого проблеми в България. На следващите избори ще гласувам само за партия, която го е заложила в приоритетите си.
53
12
 
3
 
! Отговори
СС преди 1 месец
Не става ясно малкото куче дали е било на повод, или пуснато. И не знам защо собствениците на малки породи си мислят, че като е малко кучето им е безобидно. След като е казано че трябва да са на повод, значи ВСИЧКИ кучета трябва да са на повод. И как този питбул както си е играл ей така изведнъж е хукнал срещу това кученце, защо, след като се счита агресивен, не е нападнал някой без куче, примерно. Защо все големите породи са виновни, в повечето случаи е точно обратното.
52
5
 
18
 
! Отговори
ЦИНИК преди 1 месец
А бря колко време пиша и се ма трият.За кучаата кайма и антифриз бря ! Кучкарите не са ора.За тех дживотът на куче е по важен от дживотът на дете.Па видите ли некой кучезащитник у тъмноту бой ,бой,а му дой акълот у главътъ.Инък управия няаа.
51
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега евтаназия за кучето, а собственичката - в затвора. Аман, всеки ден по една такава новина. Няма ли най-накрая някой да направи нещо, ей така, от кумова срама?! Отвратителен зоопарк е това, а не град.
50
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 47Всички кучкари сте за бой. Не се прави на по-свят от другите.
49
23
 
7
 
! Отговори
сияйна преди 1 месец
дам след като риташ кучета значи си го търсиш!!!!! твойто куче как се държа!!!!!Тези с малките кучета да ги разхождат с наморници и каишки че са опасни и стопаните като тази-пострадалата- незнаят как да ги управляват! такова малко мен така ме нахапа е едва не окуцях! АМАН ОТ НЕВЕЖИ ХОРА КОИТО ИМАТ МАЛКИ КУЧЕТА!!!!
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До кучкарКой те пита тебе?