Гришо: Направих по-добър мач от вчера!

Тенисистът ни е доволен от играта си тук
10 фев 2017 21:21, Петя Славова
12
Гришо: Направих по-добър мач от вчера!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Григор Димитров заяви, че е доволен от играта си в турнира от сериите АТП 250 в София.
" Димитров се класиира за полуфиналите след успех днес над миналогодишния вицешампион Виктор Троицки (Сърбия) с 6:3, 6:3.

Още по темата

Хасковлията спечели първите и последните три гейма, с което си осугури успеха за 65 минути игра.

"След трудния първи гейм започнах да влизам във формата си, да показвам играта,, която искам и която смятах, че ще ми донесе победата. Чувствам се по-добре с всеки изминал ден. Направих по-добър мач от вчера, бях по-фокусиран, движех се по-добре на корта. Имах идея да използвам слайс още от началото. Усетих, че форхендът му не беше много добре и след няколко слайса му ставаше по-трудно. Използвах го. Сервирах добре, трябваше само да се концентрирам върху ретурите. Доволен съм от играта си. Удрям добре топката", коментира Димитров.

"Дали се чувствам фаворит за титлата? Да...не знам. Трябва да се върви стъпка по стъпка. Хубаво е човек да има самочувствие, но първо трябва да мине утрешния мач, а след това ще мислим", каза още той, цитиран от БТА.

Димитров ще играе на полуфиналите срещу победителя от мача между Мартин Клижан (Словакия) и Николоз Басилашвили (Грузия).

"Нямам предпочитания за съперника. Срещу Басилашвили не съм играл, може би като йноша, но не помня. С Клижан имам мачове. Той е левичар и знам какво да очаквам. Ще гледам запис на мача между тях по-късно тази вечер и ще обсъдим с треньора ми какво можем да направим за утре. Трябва да запазя постоянството в играта си и за остана максимално концентриран", каза той.

"Всичко се развива добре за мен през този сезон. Здрав съм, щастлив съм. Вървя във възходяща линия. Концентриран съм изцяло върху играта, не мисля за прякори, ранкинг и други странични неща. Имам много цели и в момента мисля само за настоящето", допълни хасковлията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Isdislof преди 7 години
Bravo, Grigore! Vse taka napred i nagore!
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Запознайте се с новият-стар Шампион на Козъ-тЪ........Робертооооооо,....... Баутистаааааа........ Агууууууууутттт
7
4
 
5
 
! Отговори
р преди 7 години
Вижте интервютата на този младеж .Еднообразни думи като на Симеон Сакскоб.
6
0
 
12
 
! Отговори
Mika преди 7 години
Браво,Григор! Благодарим за емоциите!
5
0
 
8
 
! Отговори
Г преди 7 години
От Габрово съм искам да гледам финала дано Гришо стигне пожелавам му успех някой може ли да каже скъпи ли са билетите че и горивата много се вдигнаха напоследък
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
точно 65 мин с интервютата евалата младеш
3
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога не съм харесвал така наречения Гришо и няма и никога да ми стане симпатичен . Гордея се с постиженията на други българи които не се срамуват,че са такива и които не са се самозабравили до такава степен чеее да ми приказват с американ аксент разбиииррршли ....
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог с теб Григоре
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво Гришо!

Спонсорирани публикации