14 задържани и трима пострадали след Левски-ЦСКА

Помощник треньор на "червените" ударен от парче от бомбичка
29 апр 2017 20:50,
29
14 задържани и трима пострадали след Левски-ЦСКА
Снимка: БТА

14 души са задържани и трима са пострадали по време на футболната среща между Левски и ЦСКА-София.

Девет от задържаните са били с пиротехнически изделия, двама с наркотични вещества, един с метален бокс, един с нож, а един е предизвикал сбиване. 19 души са върнати във видимо нетрезво състояние.

Още по темата

По време на срещата на стадиона са пострадали трима: един от сектор "Г" - хвърлена бомбичка от посетителите в същия сектор и две длъжностни лица от резервната скамейка на гостуващия отбор - ударени с твърди предмети, уточняват от СДВР.

Помощник треньорът на ЦСКА Стефан Генов потвърди, че е ударен по време на срещата от парче от бомбичка, хвърлена от сектор "А" на Националния стадион по време на дербито с Левски, предава БТА.

Инцидентът стана след третия гол на Фернандо Каранга за победата с 3:0.

"Удари ме парче от бомбичка. По-тежко пострада кондиционният треньор Томас. При мен проблем няма. Хората би трябвало да дойдат на стадиона да се радват. Аз се радвам, че нашият отбор заслужено победи. Има си комисия, те да се занимават, ние си гледаме отбора", каза Стефан Генов.

Другият кондиционен треньор Кирил Динчев също бе ударен с предмет, хвърлен от привърженици на Левски.

"Тази драскотина няма да ме накара да се разплача. Проблемът е, че има много деца на стадиона и им даваме лош пример.

Удари ме камък, а на човека, който го хвърли, му пожелавам да е жив и здрав", каза Динчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
FAKT преди 6 години
ЛЕВСКИ е отбора на комунистическата ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, същата Д.С., която създаде ЛАГЕРИТЕ на СМЪРТА тип Белене . # България е член на ЕВРОСЪЮЗА, кому е нужен ЛЕВСКИ ? # ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски Договор, същия В. Д., който удави в кръв Пражката пролет . # България е член на НАТО, кому е нужен ЦСКА ? # 3 000 000 българи избягаха от настоящите управници - комунистическите ЛЪЖЕдемократи и техните символи ЦСКА и Левски. # Трябва ли отново с кървави народни пари да продължаваме да реанимираме тези две
20
6
 
4
 
! Отговори
Мите Якимов преди 6 години
До Цска умря,,Великият левски,, всъщност е едно селско отборче от с.Подуене и подкрепяно от Народната милиция !!! Майор Котков,Аспарухов,Панов са видни милиционери !!!
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно, Атака и Учиндолеца възпитават такива агресивни хорица!Това е бъдещето.
18
1
 
12
 
! Отговори
роко преди 6 години
Кви фенове кви грандове,кви пет лева!!!Пародия на футбола са тва Левски и ЦСКА тире София,некви пубери и наркомани се збили щот не им харесала пародията аман от пишман софиянци дето до вчера мааха филия с мас на село днес вече софиянци фенове
17
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете младите да се разберат като мъже!Малко тупаник по стадионите не е излишен,дига адреналина и разпалва спортния дух.
16
2
 
5
 
! Отговори
иванчо преди 6 години
Прасета и *** на стадиона е обидно за прасетата и говедата във фермата.
15
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е мислене от седемдесете! Дядо ми, лека му пръст много обичаше футбол-а и често ме водеше като дете на мачове. Никога не съм имал спомен от простоти, за съжаление не можа да ме зариби с футбола, сега гледам рядко големи отбори от световно ниво и ми е приятно. Трябва да си много изпаднал, за да се вълнуваш от БГ първенство. Колкото до мисленето, това е съвременно мислене на второ поколение чалгаджии, бащите им се биеха в селските дискотеки и кръчми, сега и тези го правят.
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МВР пак се изложиха - блокираха половин София заради някакъв футболен мач между Левски и Чавдар (Етрополе).
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ли селски мач е имало с фенове от панелите и мислене от 70те .Някой да им каже че отдавна боя, димкиите, бомбите, не са модерни.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много мазна снимка! Дано поумнеят като порастнат.
11
0
 
8
 
! Отговори
Кви ултраси ,бе... преди 6 години
На тия мозъчетата им са колкото Вит."С"......
10
0
 
14
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Половината са наркомани....какво друго очаквате от тях??
9
0
 
8
 
! Отговори
Georgiev преди 6 години
Питам аз, къде е любовта към спорта в цялата тази агресия, простотия и примитивизъм в по-голямата част от публиката и т.н. ултраси? Казвам...по-голямата част. Сигурно има изключения.
8
3
 
12
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 6 години
..Ше се изпотепат тия ***.ло.умници , по тия мачове!ТРЕБВА ДА СЪМ НАПЪЛНО ОТКАЧЕН , ЗА ДА ХОДЯ ПО ТАКИВА МАСОВИ МЕЛЕТА!ТАМА СА ВСЕ--ХОРА С ПРИМИТИВНИ МОЗЪЦИ!
7
0
 
15
 
! Отговори
Stoedin преди 6 години
Страхотна снимка! Поздравления.
6
0
 
11
 
! Отговори
Бесен преди 6 години
Не знам що за комплексиран пок.ч трябва да си за да хвърляш бомби и камъни по треньорската скамейка!? Като са толкова войнствени що не се занимават с някакъв спорт и да се доказват на ринг, тепих и т.н. Ако пък толкова обичат отбора си - да се пробват във футбола, да насочат към терена децата си, да помагат с пари или нещо подобно!? Няма ли отново от ръководството на обора да ни напомнят колко са "велики" феновете им? Страхливци изявяващи се само в тълпа. Против съм всякакви пиротехники.
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе още ли не са разбрали тези *** че на стадиона хора няма да дойдат а само отпа.дъка на мутренската територия! Преди когато още ходех на мачове това беше преди 35 години на стадиона идваха хора и до такива брутални действия не се стигаше. След мача всички кротко си хващаха тролей автобус или трамвай и се прибираха по домовенте си. Да но тогава имаше хора а сега са животни от африканската жунгла. Затова вече не ходя при животните на стадиона да им гледам мазните животински зур.ли!
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Културни особенности на църррбулистан !!!!!
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Билет за мач трябва да се продава само срещу представена психиатрична експертиза за нормалност, а така също и срещу антропологична експертиза, доказваща, че купуващият билет е Homo Sapiens.
2
2
 
5
 
! Отговори
гого преди 6 години
е с пет букви поне резултата кажетв

Спонсорирани публикации