Влаченият в Перник кон е добре, бил паднал за малко

Животното имало леко охлузване, едва 4-5 см.
28 сеп 2016 12:22,
23
Влаченият в Перник кон е добре, бил паднал за малко
Снимка: Facebook

Случаят с вързания и влачен кон в Перник стигна и до Областната дирекция по безопасност на храните.

От там обясняват, че е извършена проверка, и е установено, че конят е в добро здравословно състояние. Установено е леко охлузване в дясната хълбочна кост с диаметър 4-5 см.

По разказ на свидетели конят е купен от съседно село и по време на придвижването му на кръговото кръстовище на кв. "Хумни дол" е паднал. Каруцата е изминала един метър и е спряла.

В неделя служители на Първо РПУ са извършили проверка по същия случай , като е открит и свидетел и са му снети показания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: перниккон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, ако им безспорни доказателства - снимки и видео, че е влачен и десет метра е друго.
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГандалфТакива с такова мислене като твоето и като онази дето си остави детето в градинката-на бесилото,едно време по селските пътища е било така,и те са по безопасни за конете,питаш ли го как тича по тоя асфалта вързан за каруца с няколко ***.а шведи отпред?прибрах се от една нормална страна защото ми домъчня за пустата ми родина,а то ..нямало за какво да ми домъчнее,сега всеки ден ми е по мъчно като гледам какво става на тая територия България,всеки ден идиотщини,безчовечност,***
15
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимача бил виновен, а шведа - невинен! Криворазбрана цивилизация?
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми, разбира се, че случаят засяга безопасност на храните. Катърчето е вече на каймица, показали са им някакъв там кон, викнали са комшията Шабан за свидетел и всичко е ОК. За бога, братя, НЕ яжте скара в Перник.
13
5
 
3
 
! Отговори
ЖУРНАЛИСТ преди 7 години
"Влаченият в Перник кон е добре, бил паднал за малко"--Влаченият Перник от кон е добре, бил паднал за малко...
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз светлоотразители не виждам! Светлини също. Водачът на средтвото също не е обезопасен. Превозните средства с животинска тяга не ги ли забраниха вече из градовете и асфалтираните пътища? Абе роми има и в Италия и в Унгария и из цяла Европа и САЩ, ама с каруци се движат нерегламентирано само в България и Румъния. Как става този номер. Разкарайте ги вече от градските среди. Ние гета ли създаваме или устроени градове. Няма един нормален град в България. Пълна мизерия. Защо емигрирали хората после.
11
2
 
19
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Как паднал бе ? Вие за *** ли ни мислите ? Дано другият път *** да влачи тъпия адвокат измислил тази лъжа !!!!!!!!!!! Няма да има такъв кеф за мене да гледам тази наслада
10
8
 
0
 
! Отговори
Гандалф преди 7 години
До валентинаДа, едно време само с караванки са возели конете. По времето на Саурон си яздехме на воля и изминавахме такива разстояния на кон, а сега и хората се изнежиха и конете си изнежиха!
9
3
 
25
 
! Отговори
валентина преди 7 години
Няма значение спрял ли е не е ли,и дали са 5 иЛи 10 сантиметра..това животно е СТРАДАЛО!В ЕДНА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ИМА НАЧИН ЗА ПРЕВОЗВАНЕ НА ЖИВОТНИ.ВЗИМАШ СИ ЕДНА КАРАВАНКА И СИ ПРЕВОЗВАШ БЕЗОПАСНО ЖИВОТНОТО,СТИГА С ТАЯ НЕ ЧОВЕЧНОСТ В ТАЯ ДЪРЖАВА.
8
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От цялата работа излиза, че се съобщава прибързано или тенденциозно. Ама нали тия снимачите дай да изопачаваме веднага нещата. Нещата са тотално други. За тия сигнали търсещи сензациозност си трябват много сериозни наказания.
7
12
 
1
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Ето какво представляват националистите-съзнателно изопачаване на истината и насаждане на омраза....трябва да има съд за такива ***...така се напада Полша и после се осеменяват булките с по качествени сибирски гени. ...
6
4
 
14
 
! Отговори
G преди 7 години
Трябва да има санкции за фалшиви сигнали.
5
3
 
11
 
! Отговори
G преди 7 години
И мен един П.....Л ме снима как си ловя риба с децата.После ми изпрати младежите от столична община.И после го няма никакъв да каже какъв му е проблема като всичко ми е редовно.Аман от П........И.Затова Европа е на това дередже.
4
2
 
4
 
! Отговори
dsdas преди 7 години
До ВАЖНОМалку си негромотен ти
3
7
 
9
 
! Отговори
този онзи преди 7 години
абе мама ви и фотографчетата, само снимачи и драскачи и ревльовци в тая България. Ходиш/караш/четеш каквото и да е стигаш до нещо което е неправилно и кво правиш снимаш наместо да слезеш да оправиш проблема както си му е реда и тогава пред вече оправения и свършен факт да се заснемеш казвайки как си помогнал да се разреши проблема а не всички *** да се изявяват като фоторепортери и да циврят, това ти онова ти. Някога човека поемаше отговорност, а сега може само да го поема ! Точка
2
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТАКА Е В НОВИЯ ПЕНДЖАБ!ИНДИЙСКА РАБОТА!
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимката, действително конят теглещ каруцата, като че ли е спрял. Но този ръб, който е снимал случката не го ли е видял, ами ни вдигна адреналина за цял ден.