Зайков следял Милена поне месец преди убийството

Убитата жена се страхувала, но не подала сигнал в МВР
12 май 2019 09:50, Петя Славова
70
Зайков следял Милена поне месец преди убийството
Снимка: Bulgaria ON AIR

Минимум месец загиналата фризьорка Милена Шишкова е била следена от убиеца си Стоян Зайков-Чане. От него още няма и следа, въпреки че МВР използва дронове и хеликоптер, за да го търси. Допусна се, че може дори да е сложил край на живота си.

Според една от версиите на разследващите, Милена се оплаквала на сестра си Славяна, че вижда следи от обувки в банята.Двамата със Стоян имат дълга връзка и имат общо дете - синът им Стивън. За последните 2 години те често се събирали и разделяли, но големият разрив в отношенията им настъпил преди 2 месеца, пише "24 часа".

Милена споделила на сестра си също, че изпитва страх от Стоян, но така и не подала жалба в полицията и прокуратурата. Двамата имали и общ бизнес - погребална агенция.

Още по темата

По време на убийството, Стоян завел детето си дядовата му къща. Стоян тръгнал към дома на Милена, но тя била сменила ключалката. Затова и влязъл в къщата след като разбир прозорец с отвертка.

Сестра й твърди, че не е имала любовник, а просто е работила от сутрин до вечер. Подстригвала е много хора.Преди да я застреля  2 пъти  в главата, Стоян нанесъл множество удари на Милена. По-късно изнесъл тялото й на 15 метра пред дома й, където го захвърлил. Там се губят и следите му.

Загиналата бе намерена в петък сутринта. Стивън се събудил, видял, че баща му го няма. Отишъл до къщата на майка си, но попаднал на кръвта в коридора и се обадил на леля си. Славяна подала сигнал в полицията, а криминалисти открили тялото. До него имало бутилка с боеприпаси.

Двама души са съобщили в полицията, че са видели Зайков. Единият е казал, че го е забелязал в гората до Костенец, а другият - до Елешница.

Органите на реда обясняват, че са затруднени, тъй като през последната година той не е ползвал мобилен телефон и не могат да се видят местата, на които е ходил.

МВР обясни, че проверяват периметър от 14 километра около Костенец. Издирват го и около район  Горна Василица, където Стоян имал наследствен имот. Зайков има няколко присъди за кражби и унищожаване на чуждо имущество. Бил е в затвора. Сред първите му престъпления е ревност. Запалил стълбите пред дома на жена, която го отхвърлила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
ЮЯ преди 4 години
До "don"Нищо, че твоят ник е Don, изписано на латиница хххххаахахахххххаха
48
1
 
1
 
! Отговори
ПОТРЕС преди 4 години
Психопатия се нарича това вашето, само за справка. Ей, откачи тотално народа. Много жалко....
47
1
 
1
 
! Отговори
ПОТРЕС преди 4 години
Не мога да повярвам колко психично нестабилни хора коментират тук..... Всичките се хващайте и към Карлуково.
46
3
 
7
 
! Отговори
don преди 4 години
Името на детето- Стивън,повече какво?Прости се ...ляци,гледали много американски филми.
45
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 48Щом е била с татуировки, значи нищо не става от нея. Има ли човек татуировка, значи не струва и 5 стотинки.Лайнарците от България нямат стигане!
44
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"важното е да причинят болка или погуба на хората които мразят или считат че са ги засегнали"Великата политика детето да е царче и никога от нищо да не се спира води до това. Коментираха го АМЕРИКАНЦИ във форума на яхуу по сроден повод.
43
0
 
2
 
! Отговори
До Врачанин преди 4 години
За тези на дългата маса с вино: "А в Банско вече вращат"
42
11
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
кво толкова станало - някава си *** изхвърла некъф си бивш затворник па той се върнал и теглил куршума
41
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами едната жена е цялата в татуировки пиърсинги слага си ги в носа и цялата се татуира а мъжа е стар с пари или дебела татуирана мутра с пари ако си беше избрала слаб млад умен без значение дали е безработен или с малка заплата всеки ден ще и е романтичен но не тя иска някой да я бие кефи се да я бият и тнт да си избира каквото иска но после да не се оплаква само се оплакват
40
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече почти няма жена която цялата да не е в някви пиърсинги в носа и разни татуировки а и си избират дебели татуирани мутри с пари или стари мъже с пари а не млади и безработни слаби и умни или с малка заплата мъже свалячи ако си избираха свалячши щеше да е хармония ама те искат мутрата да ги трепе ами ще ги трепе
39
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом е била с татуировки, значи нищо не става от нея. Има ли човек татуировка, значи не струва и 5 стотинки.
38
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С татуировки е така ,че е същата като него щом е с татуировки
37
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имала е любовник .Някой който са я познавали казаха,че е имала любовник
36
2
 
20
 
! Отговори
статистик на прехода преди 4 години
Не че нещо, ама качеството на човешкия материал в България пада. Деградация му викат. За успокоение - по целия свят е така. За това ще има редукция - от ~ 7 млрд до към 1.
35
19
 
10
 
! Отговори
бегай далече преди 4 години
Който се е занимавал с жени знае че края винаги е лош. За това не ги усещам отдвна за човеци,ползвам ги за еван и после чао. Повече чувства имам кучето си естетствено.
34
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек като е изграден само от комплекси, така става... Вместо да се разделите, се трепете, уж да укротите Ид-а, ама то е временно - седмица-две... после пак старата песен.
33
2
 
18
 
! Отговори
Дебелогъзо ченге преди 4 години
Ааа, аз изгорите не мога да ходя. Ще се изпотя, тахикардия, кръвното, ще колабирам.... Ще си кибича в патрулката.... Тоя като огладнее ще излезне сам.
32
24
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не оправдавам убийството, но съм убеден, че жената не е била стока. Нормална жена няма да се хване с престъпник.
31
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От него още няма и следа, въпреки че МВР използва дронове и хеликоптер, за да го търси--------Мързеливите милиционери, копои на властта, да си размърдат малко дебелите *** и да го търсят по горички и поляни, а не да разчитат дронове да им свършат работата!Иначе е лесно да дремят по цял ден в патрулката и по кафенетата, или да бият граждани, когато протестират срещу управляващата мафия!Като трябва да се поизпотят малко, и да ги хапят мухи и комари, никакви ги няма
30
1
 
24
 
! Отговори
Врачанин преди 4 години
Истинска история от северозапада:Влиза мъж в селската кръчма на едно село в 9 сутринта да си накупи бира за изпът( не бил тамошен). И гледа десетина човека на една голяма дълга маса пердашат червено вино с мезета и им вика: Здравейте на всички, но не е ли малко рано за вино? И един от масата: К'во рано, бе момък...в съседното село вече пеят!