33-годишна почина от COVID-19 дни след като роди здраво бебе

Тя постъпила в родилното с положителен тест за коронавирус
Обновена: 1 дек 2020 13:43 | 1 дек 2020 13:43, Нели Христова
31
33-годишна почина от COVID-19 дни след като роди здраво бебе
Снимка: Pixabay

Млада майка си отиде след битка с COVID-19 в Благоевград. 33-годишната жена, която родила в събота, издъхнала в реанимацията на МБАЛ-Благоевград след усложнения на коронавирусна инфекция.

Младата жена, която се казва Илиана, постъпила в родилно отделение на болницата с положителен тест за COVID-19, съобщи Struma.com. Там тя е лекувана от вируса, а лекарите решили, че раждането трябва да бъде чрез секцио. Оперативната интервенция протекла нормално и без всякакви усложнения.

"Жената беше приета в десети лунарен месец, със симптоми и доказан COVID. Настанена беше за лечение, направихме секцио и бебето е здраво. Няколко дни по-късно състоянието й рязко се влоши. Преместихме я в реанимация с тежка дихателна недостатъчност и за съжаление почина", казва директорът на болницата д-р Огнян Митев.

Причината, според лекарите, е тежката коронавирусна инфекция, защото около раждането не е имало никакъв проблем.

Според първоначална информация родилката не е имала някакви съпътстващи заболявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До macaСкъпа Мацо, жената е била в десетия лунарен месец, с ковид, за кога да я чакат - да си отиде, а заедно с нея и бебето?
29
3
 
3
 
! Отговори
Работещ за 650 лв. преди 3 години
С какво са я лекували? С Аспирин и Витамин Д ли? Защото Ремдесвир е само за депутати и сподвижници,простолюдието е на аспирин и витамини,или в най-добрия случай глюкоза. Дано детето да порасне живо и здраво,пък може и да се амбицира да се бори против корупцията в родината си. Ще има за стимул,паметта на майка си,а това не се копува с пари и рушвети.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има изследвания (не от нашата държава), че високите хормони по време на бременността имат протективен ефект и че след раждането (секцио или нормално), състоянието на родилите жени се влошава, поради рязкото спадане на тези хормони. Това се предполага, че е и причината за по-тежкото протичане на заболяването при мъжете.
27
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лекарска грешка и още един загубен млад живот
26
2
 
0
 
! Отговори
До анонимен 15 преди 3 години
А на теб ти се иска всичко що умре да е от Корона ли ? Ей на това му се казва зомби, на което каквото му кажат по телевизията това е.
25
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябвало е да роди нормално. Самата операция е отслабила организма.
24
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уви, не е ясно дали не е грешка и ковид-а да е удобното изменение. Не казвам, че няма ковид но здрава, млада жена след раждането...много е съмнително.
23
21
 
16
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
абе вие не разбрахте ли, че вече хората умират единствени и само от китайския грип!Дори някой да скочи от 10 етаж и да се размеже като ваденка на плочника, ще му направят тест, два, три.. десет докато излезе най-накрая положителен за да го впишат в статистиката да плашат ов.цете!
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТОПак ли пуснаха нета в психи атрията? Ти си щастлив днес, човече!
21
6
 
6
 
! Отговори
maca преди 3 години
А може би ако не бяха бързали да го извадят, нямаше да се стигне до тук. Жената докато е бременна организмът й е силен.
20
0
 
8
 
! Отговори
БЕЗ ЕФЕКТ преди 3 години
ДАВАЙТЕ още ТАКВИЗ новини и дори най-простите хора ЩЕ РАЗВИЯТ ИМУНИТЕТ към ПОДОБНИ НОВИНИ. Няма да има ЕФЕКТ вече колкото повече мачкате хората те ще стават все по *** *** и *** така *** да няма *** *** *** **** избирателна цензура.
19
0
 
3
 
! Отговори
Форумен Мишок преди 3 години
До Анонимен 17Да, кажи къде и как да се запиша доброволец срещу заплащане и бонуси? Записвам се ... работа и пари да има туй е важното!
18
7
 
9
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Айде сега всяка ненавременна или неоказана лекарска грижа ще се приписва на китайската настинка.. Да не говорим за грешките - директно ковид!
17
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мирише на форумни мишки, дето си клатят ушите цял ден, ама сакън да идат доброволци.Ае, бе, мишки! Идете в отделението! Вижте как лъжат лекарите! Разобличете ги. Идете на място и вижте какво крият от вас....Ама си църкате и не смеете. Сладки, малки, смотани папаи
16
7
 
9
 
! Отговори
ШОКЕР ЕЛЕКТРО преди 3 години
ПОРЕДНАТА СЕНЗАЦИОННА НОВИНА !!! Освен такива новини трябва да пускат и електрошок у хората, за да са по-възприемчиви към такива шокиращи манипулации.
15
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Абсолютно изключена ли е версията за лекарска грешка, неадекватно лечение, постоперационна инфекция?"Иска Ви се да няма вирус, нали?
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СтрахилБаща ще си намери друга жена или ще плаща пари на детегледачка докато работи и печели пари.
13
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както мъдро отбелязваха Мангъровистите - средната възраст на умрелите от в Италия е над 80 години, така че няма от какво да се страхуваме.Освен това опорка : Всеки ден умират средно около 300 човека (това беше преди да почнат да умрат средно 500), значи няма проблем да умират и още 30-40.
12
2
 
34
 
! Отговори
Страхил преди 3 години
Тежко и горко на бащата с това малко бебе,което ще трябва да отгледа . . .
11
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТТози близкия на познати от пазара ли е? Или една друга жена каза? Най вероятно не са видели тялото, защото е изнесен за органи в чужбина....