Затягат COVID мерките в Ямболско

Учениците от 5 до 12 клас ще учат дистанционно
10 мар 2021 23:17, Ния Христова
6
Затягат COVID мерките в Ямболско
Снимка: БГНЕС
В Ямболска област въвеждат по-строги мерки срещу разпространението на коронавируса. Учениците от 5 до 12 клас преминават към дистанционно обучение, реши оперативния щаб, съобщи БНР. 
 
"Затягането на мерките се налага, заради повишената заболеваемост и растящият брой на пациентите в лечебните заведения", посочи зам.- директорът на държавната болница д-р Валентин Вълчев след заседанието на щаба. 
 
Въвежда се и организация за детските градини и яслите:
Още по темата
 
"Те ще се затварят при болно дете или, член от персонала. Пенсионерските клубове се затварят до 24 март. Читалищата, както и залите ще работят с капацитет до 30 процента". 
 
Работното време на заведенията няма да бъде променяно, но ще се следи дали се спазват мерките за безопасност. Ще се засилят проверките в големите хранителни магазини, решиха още от щаба. 
 
В момента 72 души са настанени в COVID отделенията на двете болници в Ямбол. От тях 6 са в реанимация, а заболеваемостта вече достига 330 на 100 000 население. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
9
 
9
 
! Отговори
Уб.ий предателя ББ 0 преди 3 години
Всички ПРОБЛЕМИ започват от предателя Бокл.ук Борисов- Банкя-лията.Оня РАЗБОЛЯВА цяла България с РАК и Левкемия с тур.ско- не.гър.ските фирми- А1( ЕМтел) Вииваком. Някои Ослепяват.
4
8
 
5
 
! Отговори
Уб.ий предателя ББ 1 преди 3 години
Бокл.ук Борисов пуска араби и н.егр.и да КРАДАТ Парите и Работата на Българските спортисти... И накрая, след кат в продължение на 3 ( три ) години крадат парите и работата на българите, ПРЕДАТЕЛЯ Бокл.ук Борисов дава Български Паспорти на ***.йм.уните да ГЛАСУВАТ за него на Българските избори- Сисиньо. РОберта, Али Соу, Дий Бост..
3
4
 
3
 
! Отговори
Уб.ий предателя ББ преди 3 години
При Бокл.ук Борисов НЯМА правосъдие.. Неговия министър на правосъдието дава Бъ.лга.рски паспорти на ВРАГОВЕТЕ на България.. Ислямистите - Османци и араби, 480 години КЛАХА БЪлгари и КРАДЯХА, но ги изго.нихме и изт.реб.ихме при Осво.бождението на БЪ.лга.рия, през 1878 г...
2
4
 
5
 
! Отговори
Уб.ий предателя ББ 3 преди 3 години
А после през 1989 г , Тодор Живков изг.они много от тях.Някой трябва да намери и да заст.реля Банкя- лийския Тур.чин Бокл.ук Борисов, още пред изборите. После да уб.ият Ахмед Доган и да ИЗГОНИМ и изтре.бим всички тур.ци и н.егр.и-***.йм.уни на които Бокл.ук Б.Б дава Български паспорти да ГЛАСУВАТ за него на Българските ИЗБОРИ- Сисиньо, РОберта, Али Соу, Дий Бост..
1
4
 
4
 
! Отговори
Уб.ий предателя ББ 4 преди 3 години
Поп Кръстьо и Стефан Стамболов, също като Борисов искаха да пуснат турци и ***- маймуни да завземат България, но добре че ги убиха, преди да успеят Злосторниците и предатели..ОТДЕЛНО, всички български партии трябва да почнат да ОБИКАЛЯТ България и да РАЗКАЗВАТ на Българите, какво прави неговата партия, за да НЕ гласуват никакви българи за тая партия, след като го убият тоя предател.