Швеция фаворит за Евровизия, ние сме на дъното

Букмейкърите пуснаха залози за победител на конкурса
Обновена: 14 мар 2012 12:41 | 14 мар 2012 11:37,
180
Швеция фаворит за Евровизия, ние сме на дъното
Шансовете на Софи Маринова са оценени като нулеви. Снимка: Булфото

Букмейкърските къщи пуснаха своите прогнози за краен победител на конкурса Евровизия, който тази година ще се проведе в Баку.

Според William Hill и Ladbrokes абсолютен фаворит е Швеция с песента "Euphoria". Тя е в изпълнение на екзотичната Лорийн, която е с мароканско-берберски произход. Коефициентът за успех на скандинавката се оценява на 3.00 (Ladbrokes) и 2.87 (William Hill).

Изненадващо или не, много високо се котират шансовете на "Бурановските баби" от Русия, които са втори в класацията съответно с коефициенти 6.00 и 6.50. На руския финал бабите показаха доста фалшиво пеене, но явно тяхната възраст и въздействието върху публиката ще им донесе място в призовата тройка.

Още по темата

С по-малки шансове са представителите на Дания, Сърбия, Ирландия и Великобритания, които допълват шестицата.

Победа за България граничи с научната фантастика. Букмейкърите не очакват изненада от Софи Маринова и нейната песен "Love unlimited", затова и първото място за нас е оценено с максималния коефициент 101.

Ако е някаква утеха, в нашата аутсайдерска компания са още Холандия, Сан Марино, Грузия, Малта, Латвия и Албания.

Миналата година заложните къщи познаха победителя, след като през март представителите на Азербайджан бяха техния фаворит.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
2
 
! Отговори
kozirog_12 преди 11 години
YSPEX YTRE SOFI.BABITE SE KLASIRAXA NO 6ESE SPANAT VAV TEB SOFI!
140
0
 
2
 
! Отговори
kozirog_12 преди 12 години
Evrovizia e kato fytbolen ma4 ,nikoi neznae kak 6e zavar6i predi dae zavar6il taka4e vsiakavi takiva prognozi celiat ponijavane na sastezatelnia dyx.Yspex SOFI !Zabravix da spomena moiata prognoza ,treto miasto e v karpa varzano no no6o nese zanae moje i dae vtoro.
139
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Девет страници злоба, неграмотност и простащина. Песента ни е посредствена, да. Останалите песни от българската Евровизия бяха още по-посредствени. Изобщо музиката в България е посредствена. Вместо да запълвате времето си с коментари кой от какъв произход е, не е ли по-редно да се замислите за нивото на културата и изкуството в България като цяло? Или плюенето по чалгата, ***, бат Пешо и братовчед му Гошо са по важни? Проблемът ни не е Софи Маринова, а неандерталското ни общество.
138
2
 
2
 
! Отговори
Н. Фенерски написа: преди 12 години
"Хилим се на наивността си, без да преставаме да бъдем наивни. Щото сме хорица, не човеци. Но да направим следващата крачка и да изрежем всичко гнило от душите си не ни стиска. Така е то при дребосъците. Харесва си им в малката им смрадлива къщичка."
137
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз пък мисля, че именно с това парче шансът ни е най-силен от години. И не, нито съм от брат'чедите, нито слушам чалга - просто песента е доста шлагерна, а гласът на Софи Маринова е изключителен.
136
2
 
3
 
! Отговори
до 163 преди 12 години
Чакай сега, Стоян Янкулов в световен мащаб отдавна си е къде-къде по-известен от чалга помиите, но в сферата на висшата класа, така да я наречем, не на селянчетата. На тях гюбек им дай да играят и да се гордеят с това.
135
1
 
1
 
! Отговори
фгсххдф преди 12 години
Каквито сте -такива :)
134
3
 
1
 
! Отговори
фгсххдф преди 12 години
Приятелю, не се обиждай, не ставай агресивен. Сред плебса знам че това е нормално и че ви харесва, ок, нищо против нямам. Всъщност не трябваше да правя забележки, наистина.
133
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
MRAZQ 4alga, no trqbva da se suglasq, 4e Sofka e izvestna pone na Balkanite, a Elica, Stunji i Poli i v BG sa po-malko izvestni ot neq :(((
132
3
 
3
 
! Отговори
фгсххдф преди 12 години
Ти си слушай квото си искаш, няма лошо, ама не го прави достояние за останалата част от света, че заради такива като тебе си мислят още някои че тепърва слизаме от клона....
131
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
балканци...това не са ***....гаранция че сме на последно место
130
4
 
6
 
! Отговори
фгсххдф преди 12 години
"музика" в кавички разбира се, щото то е диария някаква всъщност излята в случая през гърлото на дадената ***.
129
4
 
2
 
! Отговори
фгсххдф преди 12 години
От една страна това е добре... дава се възможност на "балканците" да видят какво мислят за тяхната музика цивилизованите хора.
128
1
 
6
 
! Отговори
фгсххдф преди 12 години
"против хората които все пак се опитват да правят музика" И ква точно музика е чалгата?
127
3
 
2
 
! Отговори
mangal преди 12 години
еми ,като няма свестни българи ,ще ходи ***. какво страно има втова ,след някоя идруга година малцинството ще бъдат Българите
126
2
 
8
 
! Отговори
Ghost преди 12 години
Нормално е да сме последни се пак кво сме пратили да ни представлява няква чалгомангалска певица !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
125
8
 
3
 
! Отговори
ме(га)ломан преди 12 години
Песента е хубава, но не е уникална и не виждам защо я гласят за победител. Според мен не отстъпва на песента на Софи. И двете са поп-бози, които слушаш и забравяш веднага.
124
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е къде да сме!
123
1
 
8
 
! Отговори
Само чуйте в тубата преди 12 години
и други нейни песни, като "Loreen - Sober". Леле, хората каква музика правят. Ние сме на хиляди години зад тях. Толкова ли не се намери един истински българин, който да направи песен, като тази.
122
1
 
7
 
! Отговори
Аз чух тази песен преди 12 години
... и веднага разбрах, че отново ще загубим. Тази певица "LOREEN" e на светлинни години пред всички наши изпълнители. Само вижте в тубата за кво иде реч. Чуйте и друга нейна песен, за да разберете "за кво иде реч" youtube/watch?v=1xXtAhX-eiM