Ново ченге, нов екшън, нов сезон на "Под прикритие"

Сериалът се завръща, снимките започват след месец
23 апр 2015 08:42, Александър Попов
15
Ново ченге, нов екшън, нов сезон на "Под прикритие"
Снимка: Булфото, архив

Нов сезон на сериала "Под прикритие" в ефира на БНТ ще има.

"Има зелена светлина от БНТ, в момента се пише сценарият, а снимките стартират в края на май - началото на юни. Излъчването на сериала ще започне през есента на 2015 година", обяви продуцентът Димитър Митовски пред в. "24 часа".

Той разкри, че екшънът ще продължи, а след като Джаро бе убит от Попов някой трябва да заеме неговото място. Сериалът ще продължава да залага на позиция по актуалните социални и обществени теми, затова и предстоящата реформа в съдебната система ще залегне в сценария.

По думите на Митовски този сезон ще вдъхне нов живот на сериала и предстои истинското развитие на "Под прикритие".

"Това наистина е най-успешният български сериал в историята по отношение на популярност и световно разпространение. Той е приет изключително добре на няколко континента по света. Нека не говорим за финансовото измерение на нещата, а по-скоро за моето удовлетворение като продуцент и за това, че този пробив е толкова важен за мен, колкото и за цялата българска кинообщност. Тук трябва да отбележа, че основен продуцент е БНТ и основните приходи са за тях. Това прави “Под прикритие” най-успешния не само в рейтингово, но и във финансово отношение проект на телевизията. Спекулациите в някои медии, че харчим парите на данъкоплатците и не изпълняваме обществена функция, ми се струват, меко казано, неоснователни", казва в интервюто пред вестника Митовски.

Митовски разкри още, че започват и снимките на новия сезон на "Революция Z", като от bTV ще решат кога да го заложат в програмната схема. Той отрече, че групата се разпада, напротив - записва нова песен и готви лятно турне.

Митовски не скри, че неговата компания има забавени плащания, към екипите, с които е работил.

"Няма да оспоря, че във финансово отношение изминалата година не беше от най-успешните за “Камера”, както и за целия телевизионен пазар. Ние имахме забавени плащания и това естествено рефлектира върху нашите разплащания. Точно поради тази причина се опитвам да преструктурирам процеса и начина на работа на компанията. В нашия бизнес всичко се гради на взаимно доверие и никога няма да оставим неразрешени финансови проблеми. Предстоят новите сезони и е факт, че екипът се запазва почти непроменен, което е гаранция, че хората, които работят с мен, вярват в това, което създаваме заедно", обясни продуцентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
разбирач преди 9 години
Митовски, айде намалете ги тези *** реклами, че направо развалихте филма и гледайте новото ченге да не е рецитатор.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Супер дано се създават още сериали например и в фентъзи жанра.
10
1
 
15
 
! Отговори
ЕваБ преди 9 години
До Анонимен 6Е всички спряхме да го гледаме след смъртта на Джаро... той там свърши!Защо сте такива хейтъри не разбирам... Ми като не ви харесва ОК, имате дистанционно, гледайте си турските сериали с "кака" и "батко". Ама да плюете просто за спорта не говори добре за вас.Сериалът наистина е хубав и се радвам за това, че ще има продължение! Вярно, че първия сезон беше най-силен, но и после беше интригуващ.За феновете на турски сериали, писали преди мен-с дистанционното и марш на Диема фемили!
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
участват ли актьорите, които озвучават Спондж Боб, Дарт Вейдър, Али Раза, пчеличката Мая, Тоp Gear, или тези са други професионалисти
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
спешно трябва да се намери брат близнак на джаро, който се връща от мисия в афганистан и започва да отмъщава
7
9
 
6
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
"Ново ченге, нов екшън, нов сезон"Само балъците, които го гледат, са старите.
6
2
 
4
 
! Отговори
и при ЗАПЕК ,също преди 9 години
До без майтап..............може да те разхлаби..от глупост
5
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
след смъртта на Джаро престанах да го гледам.
4
21
 
11
 
! Отговори
без майтап преди 9 години
Сериала е подходящ за заспиване.
3
4
 
2
 
! Отговори
S преди 9 години
Gerasim Gergov
2
1
 
28
 
! Отговори
ss преди 9 години
няма Джаро, няма Маро
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе, малко като че ли го посбозиха след 2-3 сезон...