Да разработиш софтуер за ефекти на "Междузвездни войни"

Петър Митев гостува на Bloomberg TV Bulgaria
Обновена: 1 апр 2016 12:55 | 1 апр 2016 12:55, Петя Славова
3
Да разработиш софтуер за ефекти на "Междузвездни войни"
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Какво е да разработваш софтуер, с който са създадени ефектите за хитови филми като "Лудият Макс: Пътят на яростта" и "Междузвездни войни: Силата се пробужда" ще разкаже световният лидер в IT индустрията Петър Митев, който гостува на Bloomberg TV Bulgaria на 2 април от 21.30 часа.

Българин и екипът му са разработили софтуер, благодарение на който са създадени едни от най-внушителните ефекти в холивудски продукции като „Бързи и яростни 7“, „Капитан Америка“, „Джурасик Уърлд“, „Лудият Макс: Пътят на яростта“, „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ и много други хитови заглавия.

Компанията му е отворила свои офиси в САЩ, Япония и Корея, създала е мрежа от 250 дистрибутора по света. Днес е един от най-желаните работодатели в сектора, впечатляващ служителите си с мотивационните си умения.

Петър рядко дава интервюта, но ще покаже какъв е денят на един бизнесмен пред екипа на VIB в събота по Bloomberg TV Bulgaria. Предаването се излъчва и по Bulgaria ON AIR  на 2 април от 16.00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Щапаров Младши преди 8 години
Браво на този даровит Българин- поздравления и адмирации за постиженията,желаем му издигане в бранша,още по-големи успехи и работа за славата на България!
1
2
 
4
 
! Отговори
. преди 8 години
Тези специални ефкти са пълни глупости. И изобщо не ни трябват разни компютърджии, които да лъжат хората. Човека ви каза отдавна: не ни трябват IT специалисти, а овчари. На пазара има недостиг на овчо месо. Така, че този хубостник да не ми се помайва, а да се връща в мамковината, да хваща гегата и да подкарва овцете!