Какво се случва с паметниците на българските войници в Скопие?

Гледайте в "Операция История" тази неделя
14
Какво се случва с паметниците на българските войници в Скопие?

България е страна с богата история, а земите ни пазят много загадки. Тази неделя от 16:30 часа предаването “Операция История” ще разкрие част от тайните и мистериите на подземна България.

Гост в студиото ще бъде журналистът Ирена Григорова, която ще вдигне завесата около интересни загадки, свързани с тайнствените пещери и рисунки на богини, издълбани в скалите. Зрителите на Bulgaria ON AIR ще чуят историята на саркофаг с размери за 3-метров човек, открит край Кюстендил, ще видят уникални кадри и ще научат удивителни неща, до които са се докосвали различни археологически експедиции.

На 29 ноември "Операция История" ще потърси отговор и на въпроса какво се случва с паметниците на български войници в Северна Македония. Водещият Росен Петров ще посрещне в студиото бившия преподавател от военната академия полковник Йордан Костадинов, който освен за състоянието на монументите, ще говори и за вируса на омраза, който завладя Скопие.

Защо северномакедонци запалиха българско знаме, защо публично обиждат българския министър на външните работи и какви ще са последиците от това за българо-македонските отношения – гледайте в "Операция История" на 29 ноември, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR.


14
Още по темата: Операция История
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
9
 
2
 
! Отговори
Az преди 1 месец
Само с това ли можете да се занимавате ? Нещо смислено няма ли да свършите ? Македония, та Македония. Я всички които толкова я искате тая Македония да вземете да се изнесете там да живеете и да ни оставите на мира от глупостите ви !
10
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Случва се на бг паметниците това което СДС и Бакърджиев а сега и ГЕРБ и Оп правят с нашите паметници в бг. Мавзолея на Георги Димитров беше взривен, а на съветската армия постоянно има планове за разрушване или за заличаване и обругаване.
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво ще гледаме ние. Ние си знаем.
Да го гледат в Брюксел .
Или брюкселското зеле не може да разсъждава.
8
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен

Нас не ни интересува, че те не зачитат историята и са си измислили нещо. Щом е демокрация всеки има право на мнение. Ние си имаме наше мнение различно от тяхното.
7
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Излизаме от ЕС и НАТО и не ги признаваме.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 5

Тъй се изписва на техния език "ос" при тях е окончание, ама ми се струва не е гръцко име, колко Александроси има сега в Гърция ? Може да се понапънем и да измислим нещо. Ясно, че макетата не признават нито Берлинския конгрес нито нищо. Едно голо вето доникъде сме с него изиграхме си коза, работата пак стига до историците.
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 4

Гръцкото име е Александрос, а не Алексндър.
4
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такава враждебан страна като Македония трябва да бъде извадена от НАТО. В противен случай ще имаме проблеми както между Гърция и Турция.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Александър не е ли българско име, не вярвам да има византийски имена подобни. Време е да направим един паметник на българина Александър Велики дето е освободил няколко татарски племена от ръцете на албанците и ги е заселил в земите на днешна Македониярр а за благодарност те са имали възможност да му служат.
2
0
 
23
 
! Отговори
Друг наблюдател преди 1 месец
До наблюдател
Опасявам се, че нашите "Северняци" са по-зле и от онези в Азия. Там глупостите имат някакъв идаологиски оттенък, а нашите пишман-братя просто злобеят до полуда
1
2
 
30
 
! Отговори
наблюдател преди 1 месец
Северномакедонците все повече заприличват на севернокорейците. Същите глупости за Южна Корея и за България чувам.