25 г. затвор за Бахар, заклал жена си от ревност

Трябва да плати и 150 000 лв. на сина си, когото остави сирак
13
25 г. затвор за Бахар, заклал жена си от ревност
Снимка: Булфото, архив

Русенският окръжен съд прати за 25 години зад решетките 34-годишния Бахар Селим, който през май миналата година закла с кухненски нож съпругата си Джейлян.

Още по темата

Той трябва да плати и 150 000 лева на сина си, когато остави сирак и на почернените родители на Джейлян.

Убиецът се призна за виновен, делото мина по съкратена процедура, а присъдата му беше намалена с 1/3.

Причината за жестокото убийство станала ревността на Селим. Докато двамата пътували с кола по пътя  Русе - Велико Търново, той намушкал 27-годишната си съпруга с кухненския нож, който бил взел от дома си.

В борба за живота си Джейлян успяла да скочи от колата и тръгнала да бяга по пътя. Бахар обаче я достигнал, продължил да я мушка с ножа още десетина пъти. Младата жена починала на място, а убиецът и избягал от местопрестъплението.

Според прокуратурата става дума за хладнокръвно предумишлено убийство. Подсъдимият заяви пред съда, че се разкайва и съжалява за убийството. Призна още, че няма ясен спомен, но действително е нападнал съпругата си с нож още в колата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
КОЦО преди 6 години
"ИЗВИНЯВАЙ, ЧЕ...ТИ ИЗВАДИХ ОКОТО !" ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗВИНЕНИЕФ ! ЗА ТАКИВА ДЕЙСТВИЯ ИЗВИНЕНИЕ НЕ СЕ ПОЛАГА...ПРИ УМИШЛЕНО ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА НЕВЪЗВРАТИМА ЩЕТА-ДРЕВНИТЕ КАТО ЧЕ ЛИ СА БИЛИ ПО-УМНИ ОТ НАС - ДЕЙСТВАЛИ СА ПО Т.Н."ТРЕТИ ЗАКОН НА НЮТОН", КОЙТО ГЛАСИ:"НА ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ РАВНО И ПРОТИВОПОЛОЖНО ПРОТИВОДЕЙСВИЕ !!!"НЕКА ДРУГИЯТ ПОЧУВСТВА ВЪРХУ СЕБЕ СИ ТОВА, КОЕТО ТОЙ Е ПРИЧИНИЛ ДРУГИВУ ! ПИШЕМ СЕ "ХУМАННИ" - ТОЙ УБИЛ И ПРЕДИЗВИКАЛ НЕПОПРАВИМО НЕЩО, А НИЕ МУ НАМАЛЯВАМЕ ПРИСЪДАТА ???
7
7
 
8
 
! Отговори
бро преди 7 години
До Турчинатова дето го написа ако го напишеш на турски ще те призная че си турчин
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Убиеца е убиец,няма етнос и религия,а относно присъдата е добре да се помисли да отпадне възможноста да се намали присъдата след като убиеца си признае,това не трябва да се случва,убиеца си получава нужната присъда без значение ,че се е признал за виновен.
5
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Турчина/Осман и тн.Ти си много жалък ***, работещ за жълти стотинки.Избори идват, настървявай по- усилено електората.Горкият Бахар/Бахур, само той е турчин убиец в България.Всички други престъпления ги правят българите.
4
10
 
26
 
! Отговори
Турчина преди 7 години
До 127-годишният Станислав Бакърджиев, който разчлени и сварил тялото на дъщеря си в Атина.28-годишният Илиян Рангелов, който наръга с нож и уби приятелката си Милена от ревност в пловдивското село Куртово Конаре.45-годишният Стефан е заклал и разфасовал в Шумен варненката Галя с която е живеелКакви хубави азиатски имена нали?
3
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРИМА ТИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ЕВОЛЮИРАТ ДО НИВОТО НА ЧОВЕКА!РАЗНИ БАХАРИ..ОСМАНИ..МЕЙМЕДИ-ТОВА СА ТЕ!
2
30
 
19
 
! Отговори
Осман преди 7 години
до 1Абе вие българите сте азиатски конекрадци.
1
24
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТРАДИЦИИ И КУЛТУРНИ ОСОБЕНОСТИ НА ОНИЯ С АЗИАТСКИТЕ ИМЕНА!