Обвиненият за убийството на Милен Цветков остава в ареста

Съдът: Николов е безотговорен, лекомислен и самонадеян
Обновена: 2 ное 2020 15:56 | 2 ное 2020 15:56, Камелия Цветанова
61
Обвиненият за убийството на Милен Цветков остава в ареста
Снимка: БГНЕС

Обвиняемият за смъртта на журналиста Милен Цветков Кристиан Николов остава в ареста, реши Софийският градски съд.

Николов поиска да бъде пуснат под домашен арест като бъде следен с гривна.

Още по темата

Съдия Петър Стоицев мотивира отказа си да го пусне вкъщи с думите: „Николов е безотговорен, лекомислен и самонадеян". Той посочи, че Николов трябва да остане в изолация, докато цялата система му въздейства да се превъзпита.

Според него има опасност Николов да се укрие, защото предвиденото наказание за престъплението, което е извършил е 15, 20 години или доживотен затвор.

„Изказвам искрени съболезнования на семейството на Милен Цветков. Съдействам на разследването. Смазан съм от медийната атака срещу мен. Знам какво ме чака. Ще поема пълна отговорност. Моля да измените мярката ми в домашен арест с електронна гривна. В този момент имам нужда да бъда със семейството си“, заяви пред съда Николов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
7
 
! Отговори
Реалиста преди 3 години
Ако беше убил някой незнаен пенсионер, никой нищо нямаше и да разбере. Еб...си съда, еб..си държавата.
54
1
 
2
 
! Отговори
Теди преди 3 години
Г-н Съдия Петър Стоицев кое е пребитото момиче заради което сте затваряли от ГДБОП Мар Тина Атанасински какво се е случило
53
1
 
2
 
! Отговори
Теди преди 3 години
Киприяновите молитви и светената вода ме спасиха и опазиха от смъртта
52
1
 
2
 
! Отговори
Теди преди 3 години
Аз съм пила светена вода и затова не можа да ме убие Мария Козарова макар ,че се опита няколко пъти
51
1
 
0
 
! Отговори
Теди преди 3 години
Г-н Петър Стоицев какво мислите Ваша чест за Мар Тина Атанасински - много е алчна нали как ошушква беднячките нека се бият ама Краси Мира Костова здравата е загазила тя е с доживотна присъда
50
1
 
0
 
! Отговори
Теди преди 3 години
Почти навсякъде изискват шофьорска книжка -Демона Николина Димова Недева дори ми се подиграваше , че ходя пеш защото ме е страх да шофирам сама без инструктор или приятел да ми помага. Сега как ли ходи в Ада след като хвърли икона от църквата Свети Иван Рилски .
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори и да беше обикновен човек - пак щеше да е същото. Само, че жертвата е публична личност и затова ни информират какво се случва. Въпроса е друг - колко ще е наказанието. Въпреки, че това няма да върне Милен. А този ще е още един където ние ще го храним.
48
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом се качва зад волана употребил алкохол или дрога това вече си е УМИШЛЕНО действие с почти сигурни последствия.
47
3
 
2
 
! Отговори
В преди 3 години
До 48,значи според тебе убийствата които вършат терористите не са предумишлени щото не знаят кои са жертвите...Колко безмозъчен идиотт си ти дали поне малко се досещаш...
46
1
 
0
 
! Отговори
Алиен преди 3 години
До N 10Умишлено и предумишлено НЕ е едно и също!Напротив,има огромна разлика между двете!Недейте се изказвахте неподготвени и незнаещи,което е типична българска черта!!!
45
2
 
7
 
! Отговори
Крум преди 3 години
Не съм адвокат и неразбирам от закони но оставам с впечатление, че тук нещата са различни заради жертвата. Питам дали щеше да е така ако жертвата се казваше Стоят Кирилов, а не Милен Цветков? Незнам дали се промени обвинението или остана предумишлено убийство но освен ако не докажат, че той е знаел кой е в колата и нарочно се е прицелил в нея за мен тона не е предумишлено убийство.Може да имаш непредумишлено убийство и пак да те осъдят за дълго време поради отегчаващи вината обстоятелства.
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А аз си мислех че и тва ще го покрият по чужбините,и ние ще си отпсуваме на воля правосъдието както си му е и редът.*** тия от системата нещо се опънаха тоя път.На къде върви тоя свят брате? Нищо вече не е като преди.Мутрите станаха пазачи на язовири и портали,тарикатите се изнесоха по света,само политиците се ослушват по големите имения и не смеят половината от тях да минат границата защото ги чака истинско правосъдите,а другата половина вече отдавна са забравили къде е България на картата.
43
2
 
12
 
! Отговори
мхм преди 3 години
само да го хвана ще го направя на нищо този ***. къде са приятелите му с които се друсаше?
42
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В началото нито съдейства момче, нито си призна вината. Поради тези факти си заслужаваш да ти се стовари пълната строгост на закона. Също нямаш и късмет, ако беше блъснал някой друг (сигурен съм блъскал си и други), може и да си си платил и да са те пуснали, ама тука няма мърдане.
41
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смъртната е по-лесна за всички. И за него.
40
2
 
36
 
! Отговори
мак преди 3 години
Тоя е смазан, горкият.Смазан е не от вина, а от това, че осъзнава, че може да получи дълга присъда. А колко нещастно и смазано е семейството на Милен, питат ли?
39
2
 
27
 
! Отговори
Един преди 3 години
И семейството на Милен Цветков, го искат в къщи, но няма да го върнат. Като се дрогираш и караш ще си носиш последствията.
38
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако беше в друга държава отдавна да беше осъден на 20 години щехме вече да сме забравили за случая, Сега пак сме забравили защото мина повече от половин година а мудната правосъдна система още се чуди какво да прави. Няма присъда.
37
4
 
15
 
! Отговори
Ало, Прокуратурата? преди 3 години
Добре, а Пеевски и Доган кога? Или за тях важат други закони?
36
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А лютви местанов защо не е в затвора???