Джо Байдън: Важно е Тръмп да присъства на церемонията по встъпване

Помощници на Доналд Тръмп обаче изразиха скептицизъм
4 дек 2020 07:08,
14
Джо Байдън: Важно е Тръмп да присъства на церемонията по встъпване
Снимка: БГНЕС

Избраният за президент на САЩ Джо Байдън заяви, че е важно президентът Доналд Тръмп да присъства на церемонията му по встъпване в длъжност само от гледна точка на това, че така ще бъде демонстрирана решимостта на страната да има мирен властови преход между политически опоненти, предаде Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Байдън каза това в интервю за телевизия Си Ен Ен.

Помощници на Доналд Тръмп изразиха скептицизъм, че той ще присъства на церемонията по встъпване в длъжност на Байдън на 20 януари.

Тръмп продължава да твърди, че е спечелил президентските избори и че на изборите е имало измами, отбелязва Асошиейтед прес. "Решението си е изцяло негово. Лично за мен няма никакво значение, но мисля, че има значение за страната", изтъкна Джо Байдън.

Демократът изрази съжалението си, че Тръмп отказва да приеме загубата си на изразите и каза, че се надява републиканецът да присъства на церемонията му по встъпване в длъжност, за да даде пример на останалите страни по света за това как протича демократичният процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
демокрацията е Лайно преди 3 години
Тъй, тъй, дайте да покажем на света колко сме демократични, пък след цирка ще се замеряме с кал.
10
7
 
5
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Ще присъства оранжо на съдебни дела безброй и после в затвора. И той, Говнянка и останалите му крадливи копиилинца!!!
9
12
 
5
 
! Отговори
Тъпомер рисърч преди 3 години
Дали този ще оживее до края на мандата СИ?Зелена ръка - ДАЧервена ръка - НЕ
8
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ще присъства? Той отдавна ще е избягал в Масква! Ако остане в Щатите го чака раиран костюм и шапка и да дели килия с онези, които искаше да загражда! Ограждащият ще бъде ограден!
7
8
 
4
 
! Отговори
НАЙ-ВАЖНОТО! преди 3 години
Най-важното е, че кремълският пудел Тръмп няма да бъде главно-командващ по времето на битката при Армагедон...
6
7
 
5
 
! Отговори
Ковача преди 3 години
И как точно за Джо гласуваха повече *** отколкото за Обонго Хюсеин Обама? Човек който не направи и една свястна кампания с избирателите си, а се крие в мазето; човек който има пристъпи на деменция в ефир и се налага да му припомнят за какво се говори; човек чиито син е замесен в огромни корупционни схеми - нещо от сорта на колкото Доган е хидро инженерен консултант, толкова той е енергиен експерт; човек който пред камера казва че е готов да проституира, но му казали да дойде пак като врътне 40
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България това да не приемаш победата на победителя е практика. Никой не се впечатлява, някак си е нормално.
4
5
 
9
 
! Отговори
Ковача преди 3 години
Днешните хора са се превърнали в зверове. На бялото петно викат черно е. Джо, демокрацията е само в главата ти, на практика чист комунизъм, замазан с корупция, заплахи и гонения на честните хора. Какво да приеме Тръмп - че цял свят стана свидетел на подмяната на вота с бюлетини, които никой не може вече нито да преброи,нито да разбере дали са валидни. Това ли ти е демокрацията? 4г. съдебни процеси на стойност 500 милиона долара срещу Тръмп и неговите служители без да има намерени доказателства.
3
4
 
9
 
! Отговори
СмЕх преди 3 години
За сенилния Байдън били гласували повече хора, отколкото за черния Обама (идол за либералите) и Хилъри (икона за феминистките). И това, като се има предвид липсата на зрители на кандидатпрезидентските митинги на демократите.
2
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много било важно Тръмп да присъства заради демократичния процес. Ха ха ха.Видяхме, как в САЩ разкарват бюлетини по цял месец с дилижанси и конски впрягове, все едно са в 17-ти век.Иначе реват, че в Русия изборите били манипулирани, а Путин чак и камери завря в избирателните секции. Днес сме 4 декември, но сигурно още чакат бюлетини по пощота. Резил!
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е сериозен мьж - на джендарски сьбрания не присьства