Американски вирусолог: Коронавирусът е изкуствено създаден!

Робърт Редфийлд предполага, че предаването му е започнало през септември
27 мар 2021 10:16, Петя Славова
100
Американски вирусолог: Коронавирусът е изкуствено създаден!
Снимка: БГНЕС

Характеристиките на разпространението на новия тип коронавирус показват, че той вероятно е създаден в лабораторни условия. Такова мнение изрази бившият ръководител на американския Център за превенция и контрол на заболяванията Робърт Редфийлд в интервю за CNN.

"Все още вярвам, че най-вероятната теория за този патоген от Ухан е, че той е излязъл от лабораторията ...Това е моето мнение, но аз съм вирусолог и съм посветил целия си живот на вирусологията. Не вярвам, че той по някакъв начин се е предал от прилеп на човек и се е превърнал в един от най-инфекциозните вируси, които познаваме", каза Редфийлд.

Той добави, че при нормални обстоятелства вирусът "отнема известно време, за да разбере как да стане все по-ефективен при предаването от човек на човек" и заключи, че за него всички тези подробности "нямат биологичен смисъл".

В същото време надписите на телевизията отбелязаха, че бившият шеф, заемал тази длъжност при Доналд Тръмп, не е предоставил никакви доказателства в подкрепа на своята теория, предава БГНЕС. Освен това Редфийлд смята, че разпространението на новия тип коронавирус е започнало в Ухан по-близо до началото на есента. "Предполагам, че предаването на вируса е започнало някъде през септември-октомври в Ухан. Това са моите собствени чувства и само мнение", каза още той.


100
Още от САЩ
Кои са "Дезинформационната дузина" - антиваксърите лидери в мрежата?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
ЕЛЕКТОРАТ преди 3 седмици
Разработването и разпространението на бактериологично и виросологично оръжие са престъпления спрямо човечеството, които трябва да бъдат забранени със закон.
90
0
 
2
 
! Отговори
Еврика преди 3 седмици
Този откри Америка !
89
0
 
1
 
! Отговори
JJIvanov преди 3 седмици
Има реакция на Природата заради насилствено заразяване с тн"ваксини" и с чумни мутанти вкл сиво,сивозелени и черни нано и микро мутанти на милиарди хора.

следят се терористични бази подържащи терора с ковид генератори и активатори.
Ползват се мутафициращи, мутагенизиращи ,патогенизиращи и патофициращи облъчвания.Вкасинирнаите се следят като " ЛЕСНИ ЗА ПСИ ОБСЕБВАНЕ" Вижте BIDEN..
88
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Който го е създал умишлено продължава да пуска нови щамове - Факт !
Трябва да открият кой ги създава и да го спрът ,инак оправия няма .
Сигурно се кефи ,че затвори Света и се подиграва с хората !
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Коментатор № 71 е пример за безграничен, титаничен ум - коронавируса се бил разпространявал чрез 5G антените !!!!!??????????????
86
0
 
12
 
! Отговори
истината преди 3 седмици
Изкарах някакъв вирус с парацетамол и съм жива. Хората са гладни и стресирани от мизерния живот, което им отслабва имунитета. Миналата година компаниите са усвоили милиони и са уволнили персонала, за да не му плащат и да му изхарчат спестяванията или изкарат на улицата. Това беше целта на този вирус. Един свят още по-мизерен и лесен за манипулация.
85
11
 
0
 
! Отговори
Emigrant преди 3 седмици
Веднага му р зил ки те скочиха на амбразурите да защитават цитаделата?!Ма както казва един читател,западът с целия си потенциал на супер могъщи и развити фармацевтични фирми и лаборатории не можа почти за година да разработи ваксините,а братюхите и жълтухите веднага пуснаха спутници и всякакви други изделия?!Явно е кой е пуснал вируса,но да не си е направил сметките без кръчмарят!!
84
5
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 седмици
До Нов световен ред

разбира се,че има значение,последните...китай и русия...се опитаха да станат първи,как...ами с убийства и насаждане на страх...ще го приемем ли???какво ли ще ни поднесат след кови 19???диктатори без ценности сеят смърт с цел запазване на властта си...без Бог,без ценности...обричат децата си и народите си на смърт с цел...власт и богатства...познато...фашизма...комунизма...животите на милиони невинни имат значение...престъпниците пуснали и създали вируса да бъдат наказани
83
5
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 седмици
До Баба мара

верно русофилче,само,че хората имат памет...света нямаше и представа за способността на вируса създаден от китай...и китайците вече имаха ...ваксини...след тях руснаците...само факти...всеки може да си прави изводите,"пентагона" подхвърлил...след година създаде ваксина...съюзниците ни от ЕС,Канада,Австралия и огромната част от човечеството...още нямат...а имат огромен капацитет...та всеки да си направи изводите,кой създаде и пусна вируса за да печели власт и почитатели..
82
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Прав е американеца 100 %.........генно инженерство!!!
81
3
 
6
 
! Отговори
Баба мара преди 3 седмици
и ние мислим така излязъл от лаборатория на пентагона и подхвърлен в ухан
където има амер консулство целта е намаляване на човеците защото сме много
някои милиардер в сащ да е умрял от вируса не
80
3
 
14
 
! Отговори
Аналитик+ преди 3 седмици
Вирусът, най-вероятно е подхвърлен или "освободен" в Китай от доброжелатели - онези, които най-много обичат Китай. Проблемът за Света беше, че китайците бързо откриха какво са им сторили и вместо да гадаят кой е виновен, помогнаха бързо вирусът да се разпространи навсякъде. Така сметките на виновните излязоха доста грешни. Това е то....
79
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Че е така е ясно.
Но изкуствено създадена е и паниката и затварянето на света. Което е по-лошо.
78
5
 
14
 
! Отговори
БРЦК преди 3 седмици
Идиотии отвъд океана . Самата новина за този грип е лицемерие и изнудване на ДУШИТЕ БОЖИИ . Пример за фалшив герой БМБ. Пример за дементен педофил Байдън шеф на ФАШ. Пример за фалш днешното състояние на обществото
77
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
най вероятно и предполагам че истината е някъде там.
76
10
 
4
 
! Отговори
69 Qanon преди 3 седмици
Точно идола ви Тръмп -рижавия орангутан стои зад Qanon. Така,че спокойно.
75
10
 
12
 
! Отговори
75 преди 3 седмици
Не съвсем...лабораторията е американска и Тръмп искаше много да навреди на Китай. Направи го.
74
5
 
19
 
! Отговори
France преди 3 седмици
Ковид-19 е пуснат от френските учени.................в лабораторията в Ухан , Китай са работили много френски учени!!!
Прав е американеца..................................100 %!!!
73
2
 
36
 
! Отговори
ТСВ преди 3 седмици
В момента се води трета световна война..................биологична война , с вируси??
Разбрахте ли вече?
Или загрявате бавно.............като албански реотани??
72
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
От 70 годишен опит знам, че няма световно престъпление в което да не са замесени руснаци. Това важи с пълна сила и за коронавируса.