ВИДЕО

Качи своето видео и ни изпрати линк Качи видео Виж правилата
Как щяха да изглеждат животните ако ядяха в Макдоналдс
Материалът е изпратен от Ивета Качи видео Виж правилата
7
14043
64
5
Напиши коментар Коментари
5
3
 
1
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Знаете ли, че това ми допада. Поне няма да ни нападат като са гладни, а да са гладни като са толкова дебели е невъзможно. Почти. А и дори да са гладни, ще се търкалят по пътя. Няма да ни гонят.
4
2
 
0
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Какви дебели животни.
3
2
 
3
 
! Отговори
Церсей Ланистър преди 10 години
Евала, съпругът ми най - сетне пукна! СВОБОДА!!! Джайм, братко, ела да го отпразнуваме! Лансел, донеси ни силно вино и нареди на сир Мерин Трант да стои пред портата на покоите ми и да пази. Никой да не влиза. С Джайми ще отпразнуваме хубаво смъртта на горкичкия ми съпруг Робърт. Евала, Новите богове да са благословени дано, евала, мъжът ми пукна!!! Да живеят Седемте! Да живее Странникът най - вече! Евала, евала, евала! СВОБОДА!!! СВОБОДА! СЪПРУГЪТ МИ ПУКНА!!!
2
1
 
2
 
! Отговори
Робърт Баратеон преди 10 години
Абе, Нед, виж какви животни има тука! Виж ги бе, виж ги! Виж ги какви са дебели! Да бях дошъл тук, а не в Кралския лес. Щях да съм жив и сит. Ох, едно печено прасенце добре щеше да ми дойде сега,... ако бях ЖИВ! Нед, не мога да понеса срама в отвъдното, не мога! Разбираш ли ме? НЕ МОГА!!! Уби ме е една дебела ***! Тъпият глиган ми разпори корема! Проклетият Лансел е виновен!!! Той ме накара да бия от силното вино! Да е проклет и той, и Новите богове! Но виного много ми хареса, проклет да е!!!!
1
1
 
2
 
! Отговори
Едард Старк преди 10 години
Леле, какъв е този интересен свят? Тук животните са толкова дебели. Май щеше да е по - добре, ако го бях видял преди Робърт да беше отишъл на лов. Тук свинете сигурно ще са тройно по - дебели от тези, които имаме във Вестерос. Тогава нямаше да умре Робърт, а и щеше да налови доста прасенца за вечеря. Всъщност, като стана въпрос за умиране - та нали главата ми е набучена на кол на стената на Червената цитадела в Кралски чертог. Какво в името на Старите богове на гората правя тук? Поздрави от мен.