Русия заплаши с ответни мерки при нови санкции

"Вместо ЕС да съсипва икономики, да възроди Донбас"
404
Русия заплаши с ответни мерки при нови санкции
Снимка: Reuters

С новите си санкции срещу Русия ръководството на Европейския съюз изпраща сигнал за поддръжка на "партията на войната" в Киев и Русия със сигурност ще реагира. В случай, че бъдат наложени такива санкции, заяви днес руското външно министерство, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата

Съобщението на ЕС за предстоящо разширяване на антируските санкции свидетелства за това, че неговото ръководство фактически изпраща след подписването на примирието в Минск сигнал за пряка подкрепа за "партията на войната" в Киев, констатира външнополитическо ведомство в Москва.

"Вместо трескаво да търси начин как по-болезнено да удари икономиките на своите страни и на Русия, по-добре е евросъюзът да се заеме с икономическото възраждане на Донбас и възстановяването на жизнеността на региона", пише в изявлението.

В него се подчертава: "Що се отнася до новия списък със санкции от страна на ЕС, то в случай че те бъдат приети,
безусловно ще последва реакция от наша страна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


404
Още по темата: Русияес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
5
 
20
 
! Отговори
до 182 преди 9 години
благодарение на руската агресия днес имаш правото да се наречеш българин... путек късоглед
125
10
 
4
 
! Отговори
Flame преди 9 години
Донбас ще си го "възраждате" вие..нали е голяма работа еразийския съюз. Първо го унищожихте - сега ще го възстановявате.
124
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 173Пак ви питам , не ви ли ли е СРАМ?!?!Страни , като Франция, са велики , защото са нямали толкова много ЕВТИНИ предатели , като у нас.
123
0
 
12
 
! Отговори
ай де преди 9 години
CNN,преди малко съобщи че в Киев е обявена въздушна тревога,хората не знаят какво става,за сега няма друга информация........
122
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Koyto se smee na komshiyata me4kata idva i u tqh,tova e za tezi koito vazhfalqvat agresiyata na rusnaka
121
0
 
8
 
! Отговори
ххх преди 9 години
До Анонимен175Той не плаче,той предупреждава........
120
4
 
0
 
! Отговори
До 176 преди 9 години
Не си бил в банята, сънувал си. А като си се събудил .... краката ти отвити, а главата те боли! Сори!
119
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До защоZashtoto imenno Rusia e agresora kolkoto i da iskat da skriyat tova ,vse edno Turcia da oble4e askera bez otli4itelni znaci i da gi izprati v Karjali i da kaje nee az nikoga ne sum prashtal asker te sa opul4enci na koito ne im se spazvat 4oveshkite prava
118
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия защо се притеснява от санкции?Нали е голяма, икономически силна, независима?!!! А тоя Лавров само плаче! Пеленачетата плачат по-малко!
117
1
 
12
 
! Отговори
123 преди 9 години
До спироВ Украйна има много Руско говорещи,не може да няма общо,това не сме ни я да гледаме само как репресират нашите хора в Сърбия,Македония.....
116
13
 
4
 
! Отговори
До че преди 9 години
До чеКой възстанови Европа след Втората Световна , бе платена подлого?!?И кой разби България, избивайки стотици хиляди умни българи неудобни на тия , дето ти плащат.Не ви ли е СРАМ, за жълти стотинки да си продавате родината?!?Гнусни предатели!!!
115
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХаХаХа Ха Хах.Русия направо им такова майките. Всички знаем че на няколко западни санкции Русия отвърна само с едни и пак си е по-добре от Запада. Сега европейците налагат едни санкции и Русия им отговаря с едни - къде, къде по-ефективно е :))). Тоя път европейците яко го загазиха. Пък и улавите европейци вече не могат да се откажат от планираните санкции към Русия, защото в очите на народите си ще изглеждат страхливци, преклонени пред Путин и изявлението на Москва. :)) Честито да им е на Евро
114
5
 
5
 
! Отговори
спиро преди 9 години
Но мили другари нали русия нямаше нищо общо
113
9
 
2
 
! Отговори
коко преди 9 години
До Наблюдателти май си мека китка затова е нужно едно кожено бастунче да поемеш
112
2
 
14
 
! Отговори
защо преди 9 години
Ето има мир,хората са доволни,излизат от мазетата,отварят магазините,по малко живота в разрушените градове се връща,и това не е заслуга на САЩ,НАТО,ЕС!а на Русия не мога да разбера защо ще има нови санкции?санкциите трябва да паднат незабавно!
111
3
 
18
 
! Отговори
че преди 9 години
кога и къде ЕС и Сащ са възстановявали или помагали за възстановяването на държава?Това не го могат - те са силни само,когато разбиват света около тях;в най-добрия вариант предлагат да се купи оръжието им в името на "демокрацията"
110
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До стигаМалко след дъжд качулка е този мир
109
3
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Кефя се тука като гледам как разни безмозъчни *** прскат слюнки от яд и бяс срщу Русия хахахаха.. Е бах си хората, нали се кефите че ще има санкции, ами тогава що не го карате по спокойно бе *** :))) Аз само чакам, защото знам какво ще последва, и как ЕС проститутките и баш мадам САЩ сами ще запищят на умряло съвсем :))) Русия е свикнала на немотия, дето се вика, човек който е израснал в трудности, връщането малко назад не го плаши, да му мислят свикналите да им е все меко -освен отзад:)
108
2
 
1
 
! Отговори
Мунчо преди 9 години
До Анонимен: Не ,ще спрат да ти набиват *** на бай Иван отзад в предателския *** !
107
3
 
32
 
! Отговори
стига преди 9 години
Русия и Путин договориха мира в Украйна,и сега ако ЕС наложи още санкции това показва че на ЕС не йм пука за мира а изпълнява плана на САЩ за притискане на Русия......